Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gençlerbirliği 1 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu... | STSL 28. Hafta

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Gençlerbirliği 1 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu... | STSL 28. Hafta

Bugün birkez daha gördüm, Cardozo büyük santraforsun kardeşim...Şüphesiz

Yorum

• Hacıosmanoğlu söz aldı
      Seri istiyor...

Trabzonspor'da cezası nedeniyle Gençlerbirliği maçını tribünden izleyemeyecek olan başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, futbolculardan galibiyet sözü aldı.

G.Saray zaferinin tüm camiayı mutlu ettiğini oyunculara ve teknik heyete hatırlatan başkan, bu galibiyetlerin bir seri haline gelmesi gerektiğini söyledi.
      Trabzonspor'da cezası nedeniyle Gençlerbirliği maçını tribünden izleyemeyecek olan başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, futbolculardan galibiyet sözü aldı. G.Saray zaferinin tüm camiayı mutlu ettiğini oyunculara ve teknik heyete hatırlatan başkan, bu galibiyetle

....................................................

Başkan galiba sakatlığı nedeniyle maçta oynamayanlardan söz aldı, sahada olup da başkana söz vermiş gibi oynayan kimse var mıydı?

Yorum

• İlk olarak mete61bordomavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        İnşAllah BJK bizi yener diyorum! Evet! Zira, ayak oyunlarıyla kimse şampiyon olmasın! Biz bu acıyı çok çektik! BJK çekmesin! Ayak oyunları, eyyamcılık bizim işimiz olmamalı!

Ooooo Şikecide olduk... devam devam akıtın butun zehirinizi.

Bjk yener sevinirsiniz, yakışır.
        "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Yahu zor birşey değil, valla değil! bu takımın bu kadro yapısıyla oynayacağı sistem ancak klasik 4-4-2'dir.
          Tandem oynayacaksın! Defansı ortasahada kuracaksın! İleriye yığacaksın oyunu! Bu kadar korkak olmanın bir alemi yok!
          Sanki oynadığın rakip Bundesliga'dan! Herkesi yerine göre oynatacaksın! İlerde koyu bir pres ama dar alanda! Sen ne kadar geri yaslanırsan, rakibe de pas yapmak ve pas boşluğu oluşturmak için o kadar fırsat verirsin!
          Sağdan soldan ortalar ve arada içerden tek topla verkaçlar, topu kaptırsan bile ilerde hemen basıp alabilirsin! Çünkü zaten orda kalabalıksın!
          Ama kime ne anlatıyorum! Ersun'unun derdi Ego'dan başka hiçbirşey değil!
          Yok kadro Ersun'un kadrosu değilmiş! Seneye göreceğiz!
          Trabzonspor Başkanı Nasıl Olmalıdır?
          -Birilerinin adamı değil,Trabzonspor'un adamı olmalıdır!
          Trabzonspor Teknik Direktörü Nasıl Olmalıdır?
          -Hiçbir şey olmasa da korkak olmamalıdır!

Yorum

• cardozo'nun olmadığı bir maçta daha puan kaybettik
            #

Yorum

• İlk olarak fatih çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bence hoca deniz-waris-yatabare-erkan'ın yeterince hücum gücü oluşturacağını düşündü. Onlar ileride işi görür. Bosingwa'da arkayı toplar. Arada da ileri çıkar dedi bence. Teorikte yanlış bir şey yok ama:
              Erkan- çok çok formsuz hatta kimliksiz.
              Deniz-iyi niyetli ama teknik ve oyun görüşü açısından yetersiz
              waris- aylardır oynamıyor. Oynayabildiği tek bölge forvet. Orda oynasa dahi çok maç eksiği var formsuz.
              Yatbare-fransa liginde 20 gol atan bir adamın bu halde olması zaten ayrı bir durum ama formsuz sık sakatlanan bir oyuncu. Ayrıca net bir forvet izlenimi vermiyor.

Bütün bunlara fatih atik ve salih de eklenince ortaya bu çıktı bence.
              Hocanın da planları tutmadı böylece.
              vallaha tek hatası aykutu yedek tutmak bunun adı hata da değil göz göre göre aykutun hakkını gasp etmek
              bosi-aykut-uğur-yusuf bu kadar zor olmasa gerek
              ne kadar beğenmesem de sefa dururken soneri alması da hatadır
              UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

• Gençlerbirliği 1 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu... | STSL 28. Hafta

İlk olarak KEREM77 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                (ARA ARA GİRER VE ELEŞTRİMİ YAPARIM...gıcık olan erisin,,,)))

Bu Ersun Yanal ve İHO döneminin bitmesini beklediğim için ara ara giriyorum foruma...aslında haklarında yazmak dahi istemiyorum...

Hoca açısından...

Bazıları umutlu ve heyecanla Ersun Hoca'nın seneye kuracağı takımı iştahla bekliyo...

Ersun Yanal bu takımı aldığında bjk ile henüz maç yapmamış ve şampiyonluğun en büyük adayı takımı idik...Hedef şampiyonluktu ....

Şimdi ise hedef 2015-2016 Ersun Yanalla Şampiyonluğa !

Kimse kusura bakmasın ama samimi bir soru soracağım . Bizden çok daha az bütçe ile oynayan Bursa takımı bizden kaç gömlek üst futbol oynuyor ???

Olay şu :

Herkes kendi adamları ile yönetir ve başarıyı getirir...Bu Hükümet yönetirken de böyledir.... Önemli olan tekeden süt çıkarmak...ama böyle bir babayiğit çok az ülkede...

Yönetim Ersun Yanal'ın söz geçireceği ve onun hatırına oynacağı topçuları alıp getirecek de başarıyı yakalayacak ta...Sonra bu takım işlemeye başladığı zaman bunu gören futbol monşerleri dur demek için araçlarını devreye sokacak da yönetim bunlarla başedip şampiyonluğa oynayacak...

Ölme eşeğim ölme...

Yönetim açısından...

Bırakın Kupayı getirmeyi ligin ilk yarısı hakem hataları ile bizi doğrayanlara hesapa kesemeyen bir yönetimden ben birşey beklemiyorum....

Son bir hamle Hazıran-TFF Başkan seçimleri...futbolda ne kadar güçlü olduğumuz (!) ortaya çıkacak kurullara seçtireceğimiz üyelerle...
                8 maçta 9 puan toplayan takım mi şampiyonluğun en büyük favorisiydi. sezon başından beri 1 kez olsun as kadrosu ile mac yapamayan, hakemler tarafından en az 10 puanı gasp edilen takımın şampiyon olmasını mi bekliyordunuz. Yaşadığımız tüm olumsuzluklara rağmen suan bulunduğumuz pozisyon bile başarıdır bence. Eğer biraz sabır gosterebilirsek çok daha iyi yerlere geleceğiz.
                -----Everything we've ever done or will do ,we're gonna do over and over and over again.-----
                https://twitter.com/serdarstan

Yorum

• aykut defansta oynasa bosnigwa sağbek te oynasa bugün rahat kazanırdık. sonra hoca beğenmiyoruz oluyor.
                  hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• 3 hafta sonra Bursa'yı yenersek hem ikili averajda hem de olası üçlü averajda öne geçeriz. Ha oynadığımız oyun açısından Bursa'nın yarısına bile yaklaşamıyoruz orası ayrı mevzu...
                    Trabzon bir sevda,
                    Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      3 hafta sonra Bursa'yı yenersek hem ikili averajda hem de olası üçlü averajda öne geçeriz. Ha oynadığımız oyun açısından Bursa'nın yarısına bile yaklaşamıyoruz orası ayrı mevzu...
                      Biraz zor yeneriz..
                      I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak deaglemanyaq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        3 hafta sonra bursa'yı yenersek hem ikili averajda hem de olası üçlü averajda öne geçeriz. Ha oynadığımız oyun açısından bursa'nın yarısına bile yaklaşamıyoruz orası ayrı mevzu...
                        bursanın futbol olarak bizi yenmesi normal duygusal yaklaşırsak inşallah kazanırız
                        UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ooooo Şikecide olduk... devam devam akıtın butun zehirinizi.

Bjk yener sevinirsiniz, yakışır.
                          Ben öyle birşey iddia etmedim! Tek cümlemi alıntılayıp burda provakatörlük yapma!
                          Ersun hoca, Avrupa Ligi'ne gitmek için şiddetle puana ihtiyacımız olan bir maçta, üstelik Bursa'da kazanmışken neden takımın iskelet kadrosunu bu maç oynatmadı?
                          Oynatmadığı gibi, berbat bir kadro ve oyuncu seçimiyle sahaya çıktı?

Sen önce bu soruların cevabını vereceksin ki, bana birşey demeye hakkın olsun! Yoksa boş boş konuşursun!
                          Ersun Hoca, bence Trabzonspor'u başka hesaplara alet etmeye kalkmasın! Bunun hesabını bu şehre kimse veremez! Kimsenin şampiyonluğu da bizi ilgilendirmez!
                          Nasıl ki, 2011 sezonunda Bjk tribünü bizim topçuları çağırıp, Fb şampiyon olmasın siz alın maçı diye söylemişse, bugün de ben aynısını söylüyorum:
                          İnşAllah Bjk haftaya bizi yener ve Şikebahçe ile sahte dost Gs şampiyon olamaz diyorum!
                          Trabzonspor Başkanı Nasıl Olmalıdır?
                          -Birilerinin adamı değil,Trabzonspor'un adamı olmalıdır!
                          Trabzonspor Teknik Direktörü Nasıl Olmalıdır?
                          -Hiçbir şey olmasa da korkak olmamalıdır!

Yorum

• Hadi aspor a hadi salona bu kupa bize lazım yakalım bugün parkeleri
                            bu kadar kötü futbola 1 puan iyidir

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              hoca geriden gelip destek verecek kaliteli kanat oyuncu eksikliğinden bahsetti sağlam eleştiri hakediyor bu maç için.
                              Bosingwa'yı stoper oynatan sen değil misin be..
                              I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Bügünki kadro ile tüm sezon mücadele etsek herhalde ligde kalma savasi veririz.

Cardozo, Mehmet ve Özer'siz bu takim pozisyona giremiyor.
                                Pozisyona girmeyi biraktim kaleye isabetli sutumuz yok ama herkez kaleyi yokluyor. Bir futbolcu kaleye isabetli sut atmazmi yanlisliklada olsa.
                                En son Ömer Sak tarafından düzenlendi; 26.04.2015, 18:31.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X