Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gençlerbirliği 1 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu... | STSL 28. Hafta

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yusuf'un attığı gol ofsaytmıydı.

Yorum

• İlk olarak KEREM77 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      (ARA ARA GİRER VE ELEŞTRİMİ YAPARIM...gıcık olan erisin,,,)))

Bu Ersun Yanal ve İHO döneminin bitmesini beklediğim için ara ara giriyorum foruma...aslında haklarında yazmak dahi istemiyorum...

Hoca açısından...

Bazıları umutlu ve heyecanla Ersun Hoca'nın seneye kuracağı takımı iştahla bekliyo...

Ersun Yanal bu takımı aldığında bjk ile henüz maç yapmamış ve şampiyonluğun en büyük adayı takımı idik...Hedef şampiyonluktu ....

Şimdi ise hedef 2015-2016 Ersun Yanalla Şampiyonluğa !

Kimse kusura bakmasın ama samimi bir soru soracağım . Bizden çok daha az bütçe ile oynayan Bursa takımı bizden kaç gömlek üst futbol oynuyor ???

Olay şu :

Herkes kendi adamları ile yönetir ve başarıyı getirir...Bu Hükümet yönetirken de böyledir.... Önemli olan tekeden süt çıkarmak...ama böyle bir babayiğit çok az ülkede...

Yönetim Ersun Yanal'ın söz geçireceği ve onun hatırına oynacağı topçuları alıp getirecek de başarıyı yakalayacak ta...Sonra bu takım işlemeye başladığı zaman bunu gören futbol monşerleri dur demek için araçlarını devreye sokacak da yönetim bunlarla başedip şampiyonluğa oynayacak...

Ölme eşeğim ölme...

Yönetim açısından...

Bırakın Kupayı getirmeyi ligin ilk yarısı hakem hataları ile bizi doğrayanlara hesapa kesemeyen bir yönetimden ben birşey beklemiyorum....

Son bir hamle Hazıran-TFF Başkan seçimleri...futbolda ne kadar güçlü olduğumuz (!) ortaya çıkacak kurullara seçtireceğimiz üyelerle...
      Eleştırıcem dıye saçmalamışsın...

Bır kere Ersun Yanal takımı aldıgında konya maçını zar zor kazanmış,gs deplasmanına gıdecektı takım..Ersun Hoca gs ye deplasmanda 3 tane sallayınca ve gençlerbılrıını takım ezınce mıllet şampıyonlugu duşunmeye başladı..

Bursa sureklı tam kadro oynuyor belkı bır kaçı oynamıyor oda arada bır..Ama fernandao belushı ozan volkan josue serdar harun şener 28 haftanın 25 ı beraber oynamıştır..

Hadı Bursayıda aynı oranda hakemler bıçtı dıyelım..

Yahu takımın 7 as oyuncusunun 5 ı surekl ısakat...Bırkere takımın yarısı Onur sezon başından berı nerdeyse sakat...

Insaflı eleştır..Hakem hatalarını da saymıyorum bıle..Şu kadar şansızlık ıçınde adamın tek hatası bence bosı yı sag bek oynatmamak onda da vardır bır bıldıgı dıyoruz.

Adam tam kadro 20 kere maç yaptı mı yahu...Ersun geldıkten sonra bak puan durumununa ıstanbul takımları ıle eşleştır..Bu kadar şanzsızlıga ragmen ılk 8 hafta dakı saçmalıklar olmasa şuan potadaydı takım..

Yenı kurulan sureklı sakatlık veren hakemlerın hep bıçtıgı bır takımdan barça gıbı oynamasını beklıyorsunuz..

Eleştırının de bır dozu olur...Bızde eleştırıyoruz.Ama boylede degıl..

Adrıanlı caner osman paşaı henrıquelı zekı yavrulu trabzonu ozlıosunuz sız anladım...Yoksa yonetıme kızmazdınız bu futbolcuları getırdıgı ve daha ıyılerını de getırecek oldugu ıçın..Yıldız ıstıyorsanız gokyuzune bakın dıyen ozkan sumerlerı ıstıyosunuz anladım...

Neyse ya..

Yorum

• İlk olarak baki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        @mete61bordomavi

Sen ne anlatıyorsun?
        Okursan anlarsın. Ama okurken Trabzonspor taraftarı olarak okumanı tavsiye ederim.
        Yok bu maç seni tatmin etmişse, işte beklediğim Trabzonspor bu diyorsan bir zahmet okuma beni kardeşim.
        Trabzonspor Başkanı Nasıl Olmalıdır?
        -Birilerinin adamı değil,Trabzonspor'un adamı olmalıdır!
        Trabzonspor Teknik Direktörü Nasıl Olmalıdır?
        -Hiçbir şey olmasa da korkak olmamalıdır!

Yorum

• Birbirinize düzgün hitap edin arkadaşlar lütfen....
          Bir daha uyarıda bulunmayacağız....

Rica ediyorum...
          Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yusuf'un attığı gol ofsaytmıydı.
            Baya baya ofsaytti

Yorum

• ersun yanal'da sıkıntı var bilmediğimiz bir şeyler olabilir aksi halde şu taktiksel kadro seçiminin başka izahı olamaz sadece bosi bile sağ beke geçince kanatları kullanmaya başladık ilk başta çıkması gereken sistemi golü yedikten sonra denedi!.

oyuncularda çok durgun oynuyor bi yusuf hareket kattı ve bosi canlılık getirdi hücuma şuan ki kadro zaten kör bıçak birde taktik kötü olunca böyle oluyor işte.
              sadece aşk bizimkisi

Yorum

• İlk olarak Uğur Demircioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                yapboza döndü takım bir gelen teknik direktör altı ay dayanamıyor. İki senede bu 4. teknik direktör. Ben de Ersun Yanalı sevmiyorum. Ama biraz da istikrar lazım. Ne olursa olsun.
                Yahu istikrar lazım da bu kadar da saçmalanmaz ki. Biz zaten istikrarı yakaladık, saçmalamaktan bir türlü vaz geçmemek konusun da çok istikrarlıyız.
                Dinleyerek ingilizce öğrenmek için mp3 formatında ingilizce eğitim setleri: http://inglzcedrs.blogspot.com.tr/

Yorum

• İlk olarak fadigaTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  2011 deki maçta bjk li futbolcular bir taraflarını yıpratırcasına oynadılar.88 de 2-1 kazanabildik.Sen farklı maçı izledin galiba.
                  O maçın hemen öncesine bak! Ben tribünlerdeki durumdan bahsettim. O maçta eminim ki kendi takımları olan Bjk'nın kazanmasını istemiyorlardı. Bunu zaten maçtan önce bizim topçulardan birkaçını çağırarak kendilerine söylediler. Fb şampiyon olacağına siz olun diye.

Bjk topçusu tabiki oynayacaktı! Ne bekliyordun sana yatmalarını mı?
                  Trabzonspor Başkanı Nasıl Olmalıdır?
                  -Birilerinin adamı değil,Trabzonspor'un adamı olmalıdır!
                  Trabzonspor Teknik Direktörü Nasıl Olmalıdır?
                  -Hiçbir şey olmasa da korkak olmamalıdır!

Yorum

• gol ofsaytsa normalde benim için bi anlamı kalmaz 1 puanın, ama varsın bu sefer bizden aldıkları 12 puana saysınlar
                    #

Yorum

• Yaa ceza yememek icin yazdigin sacma sapan seylere cevap vermiyorum mete61mi nesin?

Agir sacmaliyorsun

Yorum

• hocayı sertçe eleştirmek sonuç istemek başka, yeniçeri gibi kelle istemek, olayı kaosa sürüklemek, sonucunu düşünmeden ortalığı karıştırmak çok başka. biraz yutkunmak gerekiyor.nefret saçmaktan niye bu kadar zevk alır insanlar hiç anlamıyorum.

Yorum

• İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Baya baya ofsaytti
                          Eyvallah kardeşim.Bosingwa bir daha stoper oynatılırsa Ersun hoca için ağır konuşacam.defansta oyun kuruyormuş.Başlarım defansına.adam sağ tarafı fepç
                          ediyor senin yaptığın iş değil hoca.

Yorum

• Öncelikle kardeş mardeş ayağına yatma.Elinde hiçbir dayanak olmadan hocayı şikebahçeye çalışmakla suçluyorsun. Yok 8jk bize maçı vermiş 2011'de felan. Ne yazdığını anlayacak şuurun yoksa yazma. Ekici sakat. Cardozo hasta. Özer cezalı. Eğer takip edersen Trabzonspor'u anlarsın neden hocanın bu oyuncuları oynatmadığını. Bırakın şu takım puan kaybedince yaptığınız art niyetli yorumları.

İlk olarak mete61bordomavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Okursan anlarsın. Ama okurken Trabzonspor taraftarı olarak okumanı tavsiye ederim.
                            Yok bu maç seni tatmin etmişse, işte beklediğim Trabzonspor bu diyorsan bir zahmet okuma beni kardeşim.
                            Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                            FIRTINAİHTİLALEFSANE
                            we the north

Yorum

• İlk olarak Kazım Bostan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

gol ofsaytsa normalde benim için bi anlamı kalmaz 1 puanın, ama varsın bu sefer bizden aldıkları 12 puana saysınlar
                              Arkadaşlar galiba zaten sayılmayan golden bahsediyorlar (Yusuf).

.
                              -"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
                              -"Burada klima yok mu?"
                              -"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."

Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.

(Gel 7 Eylül 2026 gel)

Yorum

• İlk olarak mete61bordomavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bugün sahadaki oyuncu ve sistem tercihleri için yaptığınız eleştiride haklısınız ama kadro kurulumu ,tempolu oyun,bol gol ve başarı olarak baktığımızda her gittiği takımda bir çizginin altına düşmemiş olan Ersun Yanal'ın kellesini istemek sizce de ağır değil mi?
                                Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X