Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gençlerbirliği 1 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu... | STSL 28. Hafta

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Kazım Bostan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    gol ofsaytsa normalde benim için bi anlamı kalmaz 1 puanın, ama varsın bu sefer bizden aldıkları 12 puana saysınlar
    Gol de ofsayt yok renktas.

Yusuf'un attiginda ofsayt var

Yorum

• Allah o 3 takımın da belasını versin , hangisinin sampiyon olacagı bizle hic alakası olmayan bi mevzu , sasıranlar biraz su icsinler.

Yorum

• İlk olarak mete61bordomavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        O maçın hemen öncesine bak! Ben tribünlerdeki durumdan bahsettim. O maçta eminim ki kendi takımları olan Bjk'nın kazanmasını istemiyorlardı. Bunu zaten maçtan önce bizim topçulardan birkaçını çağırarak kendilerine söylediler. Fb şampiyon olacağına siz olun diye.

Bjk topçusu tabiki oynayacaktı! Ne bekliyordun sana yatmalarını mı?
        Taraftarın ne dediği umrumda değil.Adamlar çatır çatır oynadılar.Biz de çaktık geçtik.Haftaya da bjk ya aynı tarifeyi uygularız inşallah.

Yorum

• Tüm foruma soruyorum: Gerçekten bilmediğimden soruyorum, yanlış anlamayın.
          Bizim Avrupa Ligi gibi bir hedefimiz olduğuna göre, Ersun Hoca neden böyle bir kadroyla sahaya çıktı? Gb maçı 3 puan da Bjk maçı 6 puanlık bir maç mıdır?

Sadece bunun cevabını verin, ben başka birşey istemiyorum.
          Trabzonspor Başkanı Nasıl Olmalıdır?
          -Birilerinin adamı değil,Trabzonspor'un adamı olmalıdır!
          Trabzonspor Teknik Direktörü Nasıl Olmalıdır?
          -Hiçbir şey olmasa da korkak olmamalıdır!

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Eyvallah kardeşim.Bosingwa bir daha stoper oynatılırsa Ersun hoca için ağır konuşacam.defansta oyun kuruyormuş.Başlarım defansına.adam sağ tarafı fepç
            ediyor senin yaptığın iş değil hoca.
            Aynen abi en buyuk sikintimiz o

Adam dunyanin sayili sag beklerinden biz stoper oynatiyoruz

Yorum

• İlk olarak Ali Kolancı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Allah o 3 takımın da belasını versin , hangisinin sampiyon olacagı bizle hic alakası olmayan bi mevzu , sasıranlar biraz su icsinler.
              Bunu anlamamak isteyenlerle dolu burası.Dilimizde tüy bitti ama faydası yok

Yorum

Tüm foruma soruyorum: Gerçekten bilmediğimden soruyorum, yanlış anlamayın.
                Bizim Avrupa Ligi gibi bir hedefimiz olduğuna göre, Ersun Hoca neden böyle bir kadroyla sahaya çıktı? Gb maçı 3 puan da Bjk maçı 6 puanlık bir maç mıdır?

Sen bi cikmamiz gereken kadroyu bi yazar misin rica ediyorum

Kimle baslamaliydik, 11'i yazsana

Yorum

• İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yaa ceza yememek icin yazdigin sacma sapan seylere cevap vermiyorum mete61mi nesin?

Agir sacmaliyorsun
                  Küfür, hakaret yazmayacaksan neden ceza yiyesin kardeşim.
                  Varsa fikrni söyle. Her fikre açığım ben. Bak biraz önce basit bir soru sordum.
                  Ona cevap verebilirsin mesela.
                  Niye hemen panik moda geçiyorsunuz ben bunu bir türlü anlayamıyorum.
                  Ben Trabzonspor'un kötülüğünü istemiyorum ki!

Bir taraftar olarak soruyorum: Avrupa Ligi iddian varsa bu maça neden böyle çıktın?
                  Trabzonspor Başkanı Nasıl Olmalıdır?
                  -Birilerinin adamı değil,Trabzonspor'un adamı olmalıdır!
                  Trabzonspor Teknik Direktörü Nasıl Olmalıdır?
                  -Hiçbir şey olmasa da korkak olmamalıdır!

Yorum

Tüm foruma soruyorum: Gerçekten bilmediğimden soruyorum, yanlış anlamayın.

Eveett yaaaa mehmeti caydozoyu özeyi neden almadi eysun istifa...
                    MCMLXVII

Yorum

• 3 puanımızı önce Ersun hoca sonrada hakem katletmiştir.

Yorum

• Ersun hocayıda mı yolluyoruz

Yerine kim gelsin?

Hikmet Karaman mı?
                        Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

Küfür, hakaret yazmayacaksan neden ceza yiyesin kardeşim.
                          Varsa fikrni söyle. Her fikre açığım ben. Bak biraz önce basit bir soru sordum.
                          Ona cevap verebilirsin mesela.
                          Niye hemen panik moda geçiyorsunuz ben bunu bir türlü anlayamıyorum.
                          Ben Trabzonspor'un kötülüğünü istemiyorum ki!

Bir taraftar olarak soruyorum: Avrupa Ligi iddian varsa bu maça neden böyle çıktın?
                          Sen bi yazar misin hangi kadroyla cikmaliydi onu bi yaz sonra konusalim

Yorum

• Bugun gençler yenilmeye hazırdı biz beceremedik net. Hocaya yüklenmek yersiz Ekici-Özer ortasahası olsa ilerde Cardozo olmasına dahi gerek yok macı rahat 3 farkla bitirirdik. Gençler tatil modunda oynadı bizde de yaratıcı oyuncu sıkıntısı olunca yapacak bişey yok 1 puana şükür. Ancak şu net anlaşıldı Ekici-Özer Yusuf gibi oyuncular olmayınca ilerdeki takım anadolu takımından bile alt seviyede. Waris-Yatabare sonhaklarını kullandı bence. Deniz bugun müthiş kötüydü böyle olunca golü kim atacak?

Demem o ki hocaya çok sallamayalım. denedi gördü alternatifleri. Artık Waris-Yatabare-costant gibi adamlardan en az zararla kurtulmak lazım.

Ayrıca hoca neden Bosi'yi stoperde kullanıyor ben de anlamadım bir türlü. Vardır heralde bir bildiği.
                            bize heryer TrabzonSpor

Yorum

• Erkan Zengin zorla görücü usulü evlendirilen kız gibi. Kasıtlı olarak oymanıyor sanki.

Yorum

• Futbol yetenekli oyuncularla oynanır arkadaş bukadar basit bu.Bosingwa,ekici,cardozo gibi yetenekli oyuncuların sayısını arttırırsan başarı gelir aksi takdirde başarısızlık kaçınılmaz olur.

Gelecek sezonun kadrosunu yazmaya çalışıyorum.

Onur-Bosingwa-Aykut-Medjani-Solbek-6 Numara-8 Numara-Sol Açık-Sağ Açık-Mehmet Ekici-Cardozo

6 oyuncu dışında yazabileceğimiz oyuncu yok.İlk 11e yukarıda yazdığım pozisyonlara direkt oynayabilecek kalitede isimler alınması lazım.

Takımdaki alternatifleri arttırmak için sağ beke şener birde cardozoya yedek olabilecek iyi bir santraforda şart.

Yani toplamda 7 oyuncu transferi şart.Takımdan ise en az 6 oyuncu gönderilmeli bunları aşağıda yazacam.

İshak-Musa-Soner-Waris-Yatabare-Constant takımdan gönderilmeli.

Erkan,Yusuf,Sefa,Deniz vb. oyuncular rotasyon oyuncusu olarak takımda kalırlar.
                                En son gökhants1966 tarafından düzenlendi; 26.04.2015, 18:51.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X