terörist değiliz Trabzonluyuz
STSL 27. Hafta | TRABZONSPOR 2-1 Galatasaray | MAÇ SONUCU
Daraltma
X
-
-
STSL 27. Hafta | TRABZONSPOR - Galatasaray | 19.04.2015 - 19:00
Arkadaş kaç sezondur öğrenemedik. Yuhaladığımız adam iki tane sallıyor. Hangi mAçta işe yaradı da top gelince uğultu oluyor. Bu adama küfür edince motive oluyor hala ıslıklıyoruz.( ゚д゚)Yorum
-
Fransanın Cezair Halkına, Amerikanın Vietnam ve Irak Halkına Uyguladığı Sistematik Soykırımı ve Katliamları, İsviçrenin Bütün Dünya Suçlularını ve Terör Örgütlerini Finanse Ettiğini Tanıyor ve Kabul Ediyorum.Yorum
-
STSL 27. Hafta | TRABZONSPOR - Galatasaray | 19.04.2015 - 19:00
Salihe helal olsun.Benim saha içinde 90 dakika koşmamın, mücadele etmemin ve gol kaçırdığım zaman abartılı üzüntülerimin sebebi vicdanen başımı yastığa rahat koyabilme kaygımdan gelmektedir. Benim performansım ile hayatı şekillenen yüzbinlerce taraftarımız olduğunu biliyorum, aldığımız para da yaptığımız iş için çok fazla. bunun hakkını ödemem lazım.." - Umut BulutYorum
-
cardozo ne yapıyorsun yahau dunya umrumda değil be
Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.Yorum
-
-
erkan zengin çok iyi oynuyor
Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.Yorum
-
-
Şu oyuna yenilmeyelim yaFransanın Cezair Halkına, Amerikanın Vietnam ve Irak Halkına Uyguladığı Sistematik Soykırımı ve Katliamları, İsviçrenin Bütün Dünya Suçlularını ve Terör Örgütlerini Finanse Ettiğini Tanıyor ve Kabul Ediyorum.Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum