Maç Sonucu | Bursaspor 3 - 3 Trabzonspor l STSL 14.Hafta l

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • Sezgin Öztürk
    • 30.04.2008
    • 2940
    • Bilgi İşlem
    • İstanbul

En çok takıldığım nokta bizim takımda taktik faul diye bir olgunun olmaması. Hem Rize maçında hem bu maçta atak yaparken top kaptırıyoruz rakibi indirmek kimsenin aklına gelmiyor bu nasıl iştir yahu
    Ağasarlı_61

Yorum

• yavuzbaha
      • 18.07.2011
      • 3329
      • Trabzon

Bursasporun buz gibi golu verilmedi,kullandıkları penaltı da penaltı idi...her maç hakem konuşuluyor,ayıptır ya...şampiyonluk iddiasında olan takım rakibine bu kadar net pozisyonlar verir mi...ne hakemi,hakem gayet iyiydi,kartlarınn alayı da haklıydı
      .....

Yorum

• Mustafa Ayazoğlu
        • 26.12.2005
        • 16490
        • Trabzon

yatabare 2 pozisyon yakaladı 1 ini atabilmeliydi
        @tsmustafakemal
        "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Mustafa Ayazoğlu
          • 26.12.2005
          • 16490
          • Trabzon

constant sol bek veya geride oynamayı sevmiyor

defansif görev verildiğinde oynamıyor bugün sahada yürüdü
          @tsmustafakemal
          "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Sefa Murat Dokuz
            • 05.11.2006
            • 17600
            • Memur
            • Belçika

İlk olarak yvzbkts tarafından gönderildi
            Bazi arkadaslar fatihe destek cikiyorlar bu kadar basbasa kalinirsa normalmis
            Onur Recep Kıvrak | Fazla Söze Gerek Yok: http://youtu.be/BienGX1jVms
            Hadi onur standartlarin ustunde ulan bari 1 tane ye o penalti ne
            kusura bakmada fuzuli yorum. Yahu Onur kim Fatih kim. 20 senedir kalemizi koruyan kalecileri toplasan Onur etmez. Sen kalkmışsın Fatih'e karşı Onur'u gösteriyorsun. Ya kardeşim Onur dünyanın en iyi bir kaç cephe kalecisi, karşı karşıya kurtardıkları sayılamaz kadar çok. Fatih ortalama bir kaleci. Bugün ilk gol dışında diğer gollerde hatası yok. Kaleyi terketmesini bilmiyor. Çok zayıf o konuda ama şu Yusuf'un attığı golü Fatih yese ya sen nasıl barajın arkasında duruyon da Baraj ordaysa sen diğer boş köşeti tutda kapattığın yerden gol yedinde dencek. Harun gibi Fatih gibi kaleciler hata yapar bir sürü hata yapar kalecini yerli seçiyorsan eğer defansın yabancıysa savunman sağlam olacak. Bu kadar top Haruna gelse Bursa 5lik olmuştu. Yahu Fatih'e o kadar çok top geldiki kamera yakalayamadı bir bölüm oyundan öyle düştük ki 2 topla karşı karşıya, be insaf kardeş adam zaten hata yapmış bide üstüne hiç yapmadığı birşey yüzünden penaltı ile maç dönmüş. 30 saniyede bir karşı karşıya kalıyor rakiple. Panikler tabi gayet normal. İyi kaleci demiyoruz ki, adamı düşürdüğümüz durum daha da kötü gözükmesi için oynayan bir defans. Medjani birde bağırıyor çıkma diye evet hatalı çıktı ama çıkmasa orda arka direğe kesse boş olsa önü tek paralel pasla gol atacaklardı orda. Bak diyorum kamera yetişemedi bir bölüm maçta Volkan Şen'in şutunu tekrardan gösterdiler.
            Ey Türk Gençliği!
            Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Sefaenes
              • 27.11.2004
              • 14739
              • Elektronik
              • Almanya

Fatih özguven kazanana kadar bir takimi batirir guven sorunu varsa psikologa gitsin takimi sabote etmmeye hakki yok siradab bir takima gitse ligin en cok golu yer. küme düser. Diğer maclari Ibrahim korusun nasil olsa oda yer belki en azindan genc deriz
              Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• Sefa Murat Dokuz
                • 05.11.2006
                • 17600
                • Memur
                • Belçika

İlk olarak yavuzbaha tarafından gönderildi
                Bursasporun buz gibi golu verilmedi,kullandıkları penaltı da penaltı idi...her maç hakem konuşuluyor,ayıptır ya...şampiyonluk iddiasında olan takım rakibine bu kadar net pozisyonlar verir mi...ne hakemi,hakem gayet iyiydi,kartlarınn alayı da haklıydı
                O pozisyona penaltı diyen futbolla ilişkisini kessin.
                Ey Türk Gençliği!
                Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Sibel
                  • 12.05.2009
                  • 22917
                  • Trabzon

Sizi örnek verdiğim için özür dilerim.
                  sadece örnek vereceğim.
                  İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi
                  -------------ibrahim-----------
                  fatih-----boss------medjani-----ishak

bu defans dortlusunde ısrarcıyım.
                  Şunu ben yazsam Bosingwa stoper Fatih bek oldu diye kıyamet kopardı. Dalga geçilirdi.

İlk olarak biltrabzon tarafından gönderildi
                  Ersun Yanal in cag disi futboluyla 3 gol yedik,deplasmanda bile kontra yer mi bir takim.Su takima önce gol yemeyi ögret be hoca nasilsa atarsin.Bakmayin 3-3 bittigine ilk yari 5-1 bitebilirdi.
                  Yine bunu ben yazsam Ersuncular linç ederdi beni demedikleri kalmazdı.

Yorum

• yavuzbaha
                    • 18.07.2011
                    • 3329
                    • Trabzon

İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi
                    O pozisyona penaltı diyen futbolla ilişkisini kessin.
                    futbolu bırakalı 5 yıl oldu,şimdi yorumculuk yapıyorum )
                    .....

Yorum

• Soner Albayrak

İlk olarak #10 Fietra tarafından gönderildi
                      3 golü atan futbolcumuzun da Trabzon menşeli olması ilginç bir istatik oluşturdu bu akşam .
                      Yusuf Trabzon'lu değil ama

Yorum

• Sefa Murat Dokuz
                        • 05.11.2006
                        • 17600
                        • Memur
                        • Belçika

futbolu bırakalı 5 yıl oldu,şimdi yorumculuk yapıyorum )
                        Kusura bakmada, dokunmanın faul olduğu bir spor değil futbol başka birşeyi yorumlamayı dene. Kuralları değil taktiksel yorum yap bence. O pozisyona penaltı diyen kişi ancak Fenerli felan olabilir.
                        Ey Türk Gençliği!

Yorum

• #10 Fietra
                          • 31.05.2004
                          • 5506
                          • Mühendis
                          • İstanbul

İlk olarak Soner Albayrak tarafından gönderildi
                          Yusuf Trabzon'lu değil ama
                          Zaten Trabzonlu demedim Trabzon menşeli dedim
                          keyif adamı ..

Yorum

• mekatronik
                            • 01.06.2010
                            • 1092
                            • MAKİNA MÜH.
                            • İstanbul

Fatih Öztürk; yediği 3 golün yanı sıra 4 tane yüzde yüz pozisyon var, medjaniye dua etsin, kariyeri bugün bitebilirdi.
                            Boss ; son birkaç maç olduğu gibi etkisizdi.
                            Medjani; Fatih Öztürkün hatalarını kapatmaktan oynamaya fırsat bulamadı.
                            Akbaş; attığı gol güzeldi, uzak köşeye usta işi vuruş, defansta ise yokları oynadı, bir pozisyonda bile yoktu. Yerine hızlı bir stoper lazım mutlaka, belkalem ve hızlı stoper bizim oyun yapımıza göre ihtiyacımızı rahat görür.
                            İshak; çok iyi oynadı,çok hırslıydı, yusufla beraber takımı ateşleyenlerden idi, ilk 11'i hak ediyor.
                            Fatih Atik; Direkt olarak bir etkisi görünmese de bu kadar çok kontra yememizin sebebidir, bu bölgeye tam anlamıyla uyacak adamı kiraya verdik malesef
                            Constant; herkesin aksine ben beğendim, son yarım saat Bursanın sağdan gelmesini önledi
                            Ekici; Her zamanki oyununun bir tık altındaydı, mücadele gücü gittikçe artıyor.
                            Yusuf; İlk yarıda bekte oynarken sürekli arkasına adam kaçırdı, açığa geçince kendini buldu, çok hırslıydı.
                            Sefa; oynamadı sanırım !
                            Yatabare; çok etkisizdi, altıpastan kaçırdığı pozisyon olmayan saçlarımı yoldurttu, Ersun hocanın tepkisi çok iyiydi
                            Waris ; sanırım çok büyük bir kazık yedir ruslardan, katara kitleyebilirsek büyük başarı olur.
                            Cehalet ne güzel şey, her şeyi biliyorsun.

Yorum

• gurur6134
                              • 22.06.2013
                              • 17937
                              • radyo tv sinema
                              • İstanbul

Solda ishak oynasin bugunki oyunu iydi yusuf boylece ilerderde oynar..fatih yerine iboya sans verilmeli bu takimada yumlu sart defansin ortasi cok kotu..
                              1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                              2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                              3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• inadina61_08
                                • 26.04.2007
                                • 4048
                                • _
                                • Kocaeli

pozisyonda bursalı, biri dokunsa da atsam diye daldı oraya, müdahale varsa bile o kadar adam uçmaz, zaten dokunmadan ayağını yerden kesmeye başlamıştı.
                                gol pozisyonunu bir kez izleyebildim, çizgide bir tane adam vardı top kafayla oraya düştüğünde fatih sahasının dışındaydı o halde adam bir kişinin gerisinden çıkması lazım, ben bir kez izlemeye ofsayt dedim ama değilse bile bir adım bile yoktur mesafe.
                                Hakem iyi konusunda da bütün kartlar bize çıktı, bursanın bir kaç pozisyonda kart görmesi gerekirken benzerlerini biz gördük. hiç iyi niyetli değil, mesela yusufun pozisyonunu fb veya bjk yapsa faul bile çalmazdı. gs de dün selçuk adamın canına okudu, tv'ler bile selçuk iyi niyetli olduğu için geyikleri yaptılar öyle pozisyonlarda biz hep kırmızı görürüz mesela. hakemler tarafında bizimkile çok kötü niyetli görülüyor , kart bombardımanına maruz kalıyoruz.
                                En son inadina61_08 tarafından düzenlendi; 21.12.2014, 19:11.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...