Maç Sonucu | Bursaspor 3 - 3 Trabzonspor l STSL 14.Hafta l

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • Adem Akyüz'

İlk olarak mekatronik tarafından gönderildi
    Fatih Öztürk; yediği 3 golün yanı sıra 4 tane yüzde yüz pozisyon var, medjaniye dua etsin, kariyeri bugün bitebilirdi.
    Boss ; son birkaç maç olduğu gibi etkisizdi.
    Medjani; Fatih Öztürkün hatalarını kapatmaktan oynamaya fırsat bulamadı.
    Akbaş; attığı gol güzeldi, uzak köşeye usta işi vuruş, defansta ise yokları oynadı, bir pozisyonda bile yoktu. Yerine hızlı bir stoper lazım mutlaka, belkalem ve hızlı stoper bizim oyun yapımıza göre ihtiyacımızı rahat görür.
    İshak; çok iyi oynadı,çok hırslıydı, yusufla beraber takımı ateşleyenlerden idi, ilk 11'i hak ediyor.
    Fatih Atik; Direkt olarak bir etkisi görünmese de bu kadar çok kontra yememizin sebebidir, bu bölgeye tam anlamıyla uyacak adamı kiraya verdik malesef
    Constant; herkesin aksine ben beğendim, son yarım saat Bursanın sağdan gelmesini önledi
    Ekici; Her zamanki oyununun bir tık altındaydı, mücadele gücü gittikçe artıyor.
    Yusuf; İlk yarıda bekte oynarken sürekli arkasına adam kaçırdı, açığa geçince kendini buldu, çok hırslıydı.
    Sefa; oynamadı sanırım !
    Yatabare; çok etkisizdi, altıpastan kaçırdığı pozisyon olmayan saçlarımı yoldurttu, Ersun hocanın tepkisi çok iyiydi
    Waris ; sanırım çok büyük bir kazık yedir ruslardan, katara kitleyebilirsek büyük başarı olur.
    Fatih'i savunmak için söylemiyorum ama bir stoper nasıl bir kalecinin hatalarını kapatıyor. Hatırladığım kadarıyla öyle çizgiden çıkarılan top da olmadı maçta
    www.x.com/zykmda

Yorum

• outlaws61
      • 11.04.2009
      • 2163
      • Bursa

İlk olarak #10 Fietra tarafından gönderildi
      Üstte de yazdım böyle yorumlar yapılacağını bildiğim için Bugünkü 3 golde Trabzon menşeli futbolcudan ? tesadüf galiba.
      Gollere eyvallah ama oynadıkları oyun ortada 1461den gelen Yusuf hariç hangi adam takıma katkı verdi ?

Yorum

• Çağatay_
        • 12.05.2006
        • 8922
        • Elektrik Mühendisi
        • İstanbul

İlk olarak homosapiens tarafından gönderildi
        Vahid hocanın sıkıcı ve defansif oyun anlayışından Ersun hocanın defans yapmayı bilmeyen, her maç goller yiyen dağınık takımına evrildik..

Anlayamıyorum yani, yok mudur bunun orta yollusu, bizim takımımız neden kontrollü oynayıp bir gol atıp oyunu rölantiye alıp 1-0 bitiremiyo maçı

Çok şey mi istiyoruz

Aslında bu Türk futbolunun genel sorunu. Bir zamanlar milli takım böyleydi. Şimdi ne olduğunu pek önemsemiyorum

Bu dediğiniz işi iyi yapan takım Zico'lu fb diyebiliriz, olgun bir futbol oynuyorlardı.

Ama bizim ülkede işler genelde kaos futbolu şeklinde ilerliyor.
        "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• Çağatay_
          • 12.05.2006
          • 8922
          • Elektrik Mühendisi
          • İstanbul

İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi
          Fatih'i savunmak için söylemiyorum ama bir stoper nasıl bir kalecinin hatalarını kapatıyor. Hatırladığım kadarıyla öyle çizgiden çıkarılan top da olmadı maçta
          Şöyle olabilir, mesela kaleci boşa çıkar, rakip dokunsa gol olacaktır ama defans bir şekilde vurdurmaz.

Veya kaleci boş yere çıkıp her yeri boşaltır, rakip pas verir ama son anda defans araya girer...

Bugün her ikisi de yaşandı.
          "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• Misafir

Costant'ın son zamanlarda ki Colman'dan hiçbir farki yok.

Yorum

• mekatronik
              • 01.06.2010
              • 1092
              • MAKİNA MÜH.
              • İstanbul

İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi
              ilk yarı sağdan gelen atakta yine o mal çıkışlarını yaptığı pozisyonda topun bomboş pozisyondaki adama gitmesini engelleyerek kapattı, 2.yarı yine aynı şekilde bu sefer soldan. Araya girmese kalede kaleci yok illa çizgiden çıkması mı gerekiyor.
              Cehalet ne güzel şey, her şeyi biliyorsun.

Yorum

• delikoyun
                • 08.11.2009
                • 2804
                • Serbest
                • İstanbul

bu takımın stopere ve ön liberoya ihtiyacı var

Yorum

• Sefa Murat Dokuz
                  • 05.11.2006
                  • 17600
                  • Memur
                  • Belçika

İlk olarak yavuzbaha tarafından gönderildi
                  ayıp ediyorsun
                  senin gibi düşünmeyen herkes fenerli mi
                  tayyip gibisin akpartili olmayan herkes vatan haini
                  Kusura bakma abi, ama penaltıyla hiç alakası yok. Sadece dokundu. Ne itti ne çekti attı kendini.
                  Ey Türk Gençliği!
                  Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• #10 Fietra
                    • 31.05.2004
                    • 5506
                    • Mühendis
                    • İstanbul

İlk olarak outlaws61 tarafından gönderildi
                    Gollere eyvallah ama oynadıkları oyun ortada 1461den gelen Yusuf hariç hangi adam takıma katkı verdi ?
                    Hangisine şans verildi ki ?

Barış Memiş - Serdar Gürler
                    Gökhan Alhas / Abdulkadir - Fatih Atik
                    Sercan - Waris

karşılaştırınca giden paralara yanıyorum şahsen.
                    keyif adamı ..

Yorum

• Küçük Uğur
                      • 10.12.2014
                      • 980
                      • Gida Teknikeri
                      • Bursa

Constant onlibero oynayamaz. Bu haliyle hicbir sekilde oynayamaz ya neyse bu konuda susmayi tercih ediyorum suanda

Yorum

• outlaws61
                        • 11.04.2009
                        • 2163
                        • Bursa

İlk olarak #10 Fietra tarafından gönderildi
                        Hangisine şans verildi ki ?

Barış Memiş - Serdar Gürler
                        Gökhan Alhas / Abdulkadir - Fatih Atik
                        Sercan - Waris

karşılaştırınca giden paralara yanıyorum şahsen.
                        Valla kusura bakma ama Barış Memiş falan önce kendilerine bi baksınlar.

Bu takımda yeni Gökdeniz deniyordu naptı kendi kendini bitirdi.

Alt yapıda bulunan oyunculara nedense ben hiç güvenemiyorum.

Ben yıllardır hatırlamıyorum alt yapıdan bir oyuncu çıkartıp banko top oynattığımız.

Yorum

• Sefa Murat Dokuz
                          • 05.11.2006
                          • 17600
                          • Memur
                          • Belçika

İlk olarak mekatronik tarafından gönderildi
                          2.golu düşün, yusuf yetişmiş orda, sen ceza sahası dışına çıkıyorsun, bekle kalede vursun bakalım ne kadar vurabilir yusuf ordayken, bir pozisyonda değil 6 -7 tane aynı şekilde hatalı çıkışı var, taaki medjani fırçalayana kadar. kaç maçtır aynı golleri yiyor, kaleci antrenörü hiç mi uyarmaz. Eğer ki uyarılıpta yapıyorsa koyarsın kaleye ibrahimi o da en fazla 3 yer.
                          Haklısınız. Zaten benimde söylediğim şey aynı kaleyi terkemesini bilmiyor hemde hiç. Ne zaman çıkacağı konsunda bi fikri yok. Baskı altına girince hepten saçmalıyor.
                          Ey Türk Gençliği!
                          Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Furkan Dündar

Devre arası acil ön libero almamız lazım maç hakkında ki tek yorumum bu

Waris papa satılsın

Constant ise çözemedik gitti
                            http://blog.radikal.com.tr/Blog/furkan-dundarin-kosesi

https://twitter.com/FurkanDundarFD

Yorum

• Oruç
                              • 04.11.2004
                              • 18786
                              • Öğrenci
                              • Diyarbakır

Yavaş yavaş hoca karşıtları ortaya çıkmaya başlamış. Ha gayret 25. hafta onu da gönderirsiniz artık.
                              - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Tolga Kurt

İlk olarak outlaws61 tarafından gönderildi
                                Valla kusura bakma ama Barış Memiş falan önce kendilerine bi baksınlar.

Bu takımda yeni Gökdeniz deniyordu naptı kendi kendini bitirdi.

Alt yapıda bulunan oyunculara nedense ben hiç güvenemiyorum.

Ben yıllardır hatırlamıyorum alt yapıdan bir oyuncu çıkartıp banko top oynattığımız.
                                Yusuf Erdogan ?
                                FIRTINA

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...