Maç Sonucu | Bursaspor 3 - 3 Trabzonspor l STSL 14.Hafta l
Daraltma
X
-
-
Yorum
-
Vahid hocanın sıkıcı ve defansif oyun anlayışından Ersun hocanın defans yapmayı bilmeyen, her maç goller yiyen dağınık takımına evrildik..
Anlayamıyorum yani, yok mudur bunun orta yollusu, bizim takımımız neden kontrollü oynayıp bir gol atıp oyunu rölantiye alıp 1-0 bitiremiyo maçı
Çok şey mi istiyoruz
Aslında bu Türk futbolunun genel sorunu. Bir zamanlar milli takım böyleydi. Şimdi ne olduğunu pek önemsemiyorum
Bu dediğiniz işi iyi yapan takım Zico'lu fb diyebiliriz, olgun bir futbol oynuyorlardı.
Ama bizim ülkede işler genelde kaos futbolu şeklinde ilerliyor."Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."
Özkan SümerYorum
-
Şöyle olabilir, mesela kaleci boşa çıkar, rakip dokunsa gol olacaktır ama defans bir şekilde vurdurmaz.
Veya kaleci boş yere çıkıp her yeri boşaltır, rakip pas verir ama son anda defans araya girer...
Bugün her ikisi de yaşandı."Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."
Özkan SümerYorum
-
ilk yarı sağdan gelen atakta yine o mal çıkışlarını yaptığı pozisyonda topun bomboş pozisyondaki adama gitmesini engelleyerek kapattı, 2.yarı yine aynı şekilde bu sefer soldan. Araya girmese kalede kaleci yok illa çizgiden çıkması mı gerekiyor.Cehalet ne güzel şey, her şeyi biliyorsun.Yorum
-
Ey Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.Yorum
-
Hangisine şans verildi ki ?
Barış Memiş - Serdar Gürler
Gökhan Alhas / Abdulkadir - Fatih Atik
Sercan - Waris
karşılaştırınca giden paralara yanıyorum şahsen.keyif adamı ..Yorum
-
Constant onlibero oynayamaz. Bu haliyle hicbir sekilde oynayamaz ya neyse bu konuda susmayi tercih ediyorum suandaYorum
-
Valla kusura bakma ama Barış Memiş falan önce kendilerine bi baksınlar.
Bu takımda yeni Gökdeniz deniyordu naptı kendi kendini bitirdi.
Alt yapıda bulunan oyunculara nedense ben hiç güvenemiyorum.
Ben yıllardır hatırlamıyorum alt yapıdan bir oyuncu çıkartıp banko top oynattığımız.Yorum
-
Haklısınız. Zaten benimde söylediğim şey aynı kaleyi terkemesini bilmiyor hemde hiç. Ne zaman çıkacağı konsunda bi fikri yok. Baskı altına girince hepten saçmalıyor.2.golu düşün, yusuf yetişmiş orda, sen ceza sahası dışına çıkıyorsun, bekle kalede vursun bakalım ne kadar vurabilir yusuf ordayken, bir pozisyonda değil 6 -7 tane aynı şekilde hatalı çıkışı var, taaki medjani fırçalayana kadar. kaç maçtır aynı golleri yiyor, kaleci antrenörü hiç mi uyarmaz. Eğer ki uyarılıpta yapıyorsa koyarsın kaleye ibrahimi o da en fazla 3 yer.Ey Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.Yorum
-
Maç Sonucu | Bursaspor 3 - 3 Trabzonspor l STSL 14.Hafta l
Devre arası acil ön libero almamız lazım maç hakkında ki tek yorumum bu
Waris papa satılsın
Constant ise çözemedik gittiYorum
-
Yusuf Erdogan ?Valla kusura bakma ama Barış Memiş falan önce kendilerine bi baksınlar.
Bu takımda yeni Gökdeniz deniyordu naptı kendi kendini bitirdi.
Alt yapıda bulunan oyunculara nedense ben hiç güvenemiyorum.
Ben yıllardır hatırlamıyorum alt yapıdan bir oyuncu çıkartıp banko top oynattığımız.FIRTINAYorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum