İlk olarak ertuuu tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor 3 - 2 Torku Konyaspor | STSL 9. Hafta | Maç Sonucu - Cardozo (2) & Yusuf
Daraltma
X
-
İlk olarak cakalkerem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleersun gelirse cezalılar affedilir..
mustafa göbeğe geçer.....kadro dışı bırakılanlar için hoca yendi ya neyse o konuya girmeyeceğim...
bizim acilen kaleci çözümü bulmamaız lazım...
Onur'a bir sihirli el dokunmalı...yoksa her maç kaleye gelen her top neredeyse gol oluyor...savunma da bir yere kadar...
atan ve tutanın iyi olacak..
bizde maşallah 2 si bir arada olmuyor...
dün maç iyiydi..
ekici maşallah..ama özer için aynı şeyleri söyleyemeyeceğim..açıkcası hiç beğenmediğim....
yusuf abartılı işler yapmadığı sürece iyi..cardoza nın paslarını örnek alarak kendidepas atabilir..hırsı zarar veriyor takıma..
kevin maşallah 10 m etrede oynuyor ...koştuğu yok..
salih koşmaktan ayaklarına karasular indi..yazık....
3 puan önemliydi aldık...
Evet Constant çok kopuk oynuyor. sürekli oyunda olsa çok farklı meziyetleri var. Özer , Mehmet , Constant , Cardozo günlerinde olursa bizi ancak Kaleci fatih , belkalem ve medjani durrdurabilir. gerisi hilkaye...
Yorum
-
İlk olarak husolee61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCARDOZO bizde olduğu için gurur duyuyorum adam kalite.tabi başka kaliteli ayaklarda var ama bu adam bir başka
Dün Cardozo çok farklıydı... Bende beğendim. Ceza sahasına 2 kişi ile gidelim sağdan veya soldan 10 ortanın 3 ünü gol yazar cardozo. Dönen toplarıda özer , constant , mehmet ekiciyle alma ve kaleye tekrar bazukalama ihtimali çok yüksek. Böyle durumdada sıkıntı Belkalemin çok ağır olması ve arkaya atılan her topun tehlikeli olması. Kalede Onurda olmayınca sıkıntı.
Yorum
-
İlk olarak cakalkerem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleersun gelirse cezalılar affedilir..
mustafa göbeğe geçer.....kadro dışı bırakılanlar için hoca yendi ya neyse o konuya girmeyeceğim...
...
Bu oyuncular Yönetim Kurulu kararıyla kadro dışı kalmadı mı?
(http://www.trabzonspor.org.tr/defaul...etay&IND=16567)
Hoca gelince niye affediliyorlar?
Yorum
-
İlk olarak hanzale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebence orda iş çevıren medjanii
Hem birinci, hem ikinci golde hatalı oyuncu, ilk sorumlu Medjani. İkinci sorumlu Akbaş ama onun kapasitesi bu kadar...En son Ertan Artan tarafından düzenlendi; 10.11.2014, 14:19.HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR
Yorum
-
bu mactakı kadro ve performansa baglı yorum yaparsak bence cok buyuk hata yaparız bu kadro bu oyun duzenı ıle turkıyde bır tek ankara gcunu yenebılırdı baska da bır takımı yenemez takımımızın bence kalecıden once ıyı bır on lıberoya ıhtıyacı var takımımızın cok savruk oynamasının en buyuk nedenı bu defans oyuncusundan lıbero cıkarmaya caklsıyoruz ama oyuna katkısı eskı huseyın kadar degıl bu konuyu cozersek bence takım daha da ıyı toparlanır dıye dusunuyorum ayrıca yusufun cok calısması gereklı ...
birde mustafa gıttıgınden berı gol yeme oranımız cok arttı tabıkı mustafanın yaptıgı kabul edılebılır durum degıl fakat defansımızda ne kadar etkılı oldugunuda kendı gozlerımızle gordukEn son demir tarafından düzenlendi; 10.11.2014, 14:23.Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..
"Adaletın Temelı Mulktur"
Yorum
-
34 yaşındayım, Trabzonsporun kalesinde kaç farklı kaleci gördüm sayısını bilemem ama hiç bu kadar kötü kaleci görmedim, ne topa nasıl çıkacağını biliyor ne nasıl oyuna sokacağını biliyor. Top elinde, önünde iki tane boş adam top istiyor onlara bakmıyor bile direk degaj. Sokakta top oynamasam kaleci yapmam onu. Nasıl top yapacak bu takım bilmiyorum, ön libero ne yapsın defans ne yapsın top kaleciye geldikten sonra bi daha anca havada karşı kaleye giderken görüyorlar topu. Sahada o kalecinin önünde oynasam sinirden pataklarım onuEn son evonon tarafından düzenlendi; 10.11.2014, 16:52.
Yorum
-
Fatih'ten çok çok daha kötü performanslar göstermiş , taraftarın aşırı tepkisi altında kalmış ama yıllar ilerledikçe çok farklı noktalara gelen iki kaleci var. Biri brezilya milli takımında diğeri bjk kalesinde. Trabzonspor'da çok kötü maçlar çıkarıp Sivas'ı şampiyonluğa oynatan Petkovic'de bize göre kova kaleciydi... 95-95 yıllarında takım fırtına gibi eserken kalecimizde Nihat'dı genellikle... Kadrolu Ts kalecisi Metin , frikiklerde çektiği fotoğraflarla Petronovic , Milosevski, sonradan bozan Victor , ne bileyim , sonra fransadan büyük kaleci diye gelen silva ... Uzar gider...
Canlı tanığı olduğum kesitte Trabzonspor tarihinde dönemsel olarak değilde , baştan sona el üstünde tutulan tek kaleci Onur. Öncesinde bir de Şenol Güneş vardır sanıyorum . Başka da yoktur. Her ikisi de kendi dönemlerinde avrupanın top10 kalecileri arasında . Doğuştan yıldız , Türk değilde İspanyol olsalar , ya Madrid'de ya Bercelona kentinde top oynayacak isimler...
Sözün özü Fatih'de bu gelip geçen silsilenin bir halkası.
İleride belki ligin önemli kalecileri arasına girer kimbilir...
Neticede "Son iki-üç sezonu hariç tutulursa" Trabzonspor tarihinin en kötü kaleci performanslarını ortaya koyan eski futbolcumuz bu gün bjk'nin kaptanı ise ; meselenin daha çok mental olduğu şüphe götürmez bir gerçek.En son Serdar A tarafından düzenlendi; 10.11.2014, 17:37.
Yorum
-
İlk olarak Harun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenim anlamadığım nokta galip geldik diye hemen bunu Vahidin gidişene bağlayanların olması.Futbolu bu kadar basitleştirmeyin arkadaşlar.RAkip elini kolunu sallaya sallaya iki gol attı.Beraberliği yakaladığımız gol de rakibin bize hediyesiydi.Görende hiç zorlanmadak takır takır oynarak kazandık sanacak.
Geçen haftaki antep maçı bana göre daha keyifli ve etkiliydi.
Ikinci gol nasil rakibin hediyesi Allah askina?
Yorum
-
Kulübümüz, Konyaspor maçında bizlerin " Şike Yapsana Aykut Kocaman" tezahüratları sebebiyle Pfdk'ya sevkedildi.*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum