Uefa hedefinden kopmamak için hedef maçlardan birisi.
Trabzonspor 3 - 2 Torku Konyaspor | STSL 9. Hafta | Maç Sonucu - Cardozo (2) & Yusuf
Daraltma
X
-
Trabzonspor 3 - 2 Torku Konyaspor | STSL 9. Hafta | Maç Sonucu - Cardozo (2) & Yusuf
Etiketler: Yok -
Trabzonspor - Torku Konyaspor | STSL 9. Hafta | 09.11.2014 - SAAT : 16.00
VAHİD gönderilmezse yeniliriz...tarihimizin gelmiş geçmiş en kötü teknik adamı geç olmadan KOVULMALIDIR..şike alemine meze olmayacağız..!! -
Vahid : beraberlik
Yine cok farklı bir 11 oynar
Belkalem medjani kesin 11 de olur diğerleri süprizYorum
-
doğum günüm. Doğum günü hediyemi bekliyorum Vahid. Ekici, Özer ve Constant ı aynı anda sahada görmek istiyorum.Kusur değil, çare bulun.
Henry FordYorum
-
-
-
Beraberlik mucize olur,banko Konya.Bu takim extra(rakip kirmizi kart,penalti) bir sey olmazsa mac kazanamaz.Benim seyrettigim Trabzonspor Balikesir haric kimseden puan alamaz.iho istifa.Yorum
-
Yorum
-
@SaltikYavuz: Eee kolay değil tabii. İyi oyuncu diye değil, içerden bilgi almak için muhbir alırsan iyi günde de kötü günde de sahip çıkacaksın.
Direk vahide söylüyor ve kasıt ettiği kişi bence medjani !!!Yorum
-
Artık hiç bir önemi yok, sanırım 1500-2000 olan seyirci ortalaması 1000 kişi altına düşer, haftalardır maçına gitmek için seri yakalamasını bekliyorum ama maalesef umudumu yitirdim, artık bu takımın beni seyirci olarak kazanabilmesi için 5-6 maçlık bir seri yakalaması gerekiyor.İdari ve teknik yönetimle ancak bu kadar, ne kadar ekmek o kadar köfte.Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum