Umarim sadi hoca ile devam etmeyiz alinacak farklı galibiyetten korkuyorum
Trabzonspor 3 - 2 Torku Konyaspor | STSL 9. Hafta | Maç Sonucu - Cardozo (2) & Yusuf
Daraltma
X
-
----------fatih----------
boss---belkalem--musa--ishak
----------salih-------------
özer-----ekici-------constant
-----cardozo---waris--------
aslında kadronun gercek dizilimi boyle.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.Yorum
-
-
devre arası serdar tascı ve tolga cigerci transferi gelse onumuzdeki senenin şampiyon kadrosu cıkar ortaya.
-------------------onur---------------
boss-----sertar tascı-----belkalem----ishak
özer------tolga cigerci------ekici------constant
-----------cardozo---------yatabare/waris------ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
-
ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
-
Sezon başında Cezayir Milli Takımın'dan Trabzonspor'a Teknik Direktör olarak gelen Vahid Halilhodzic ile yollar ayrıldı.
Trabzonspor Yönetim Kurulu, Vahid Halilhodzic ile çalışmama kararı aldı. Halilhodzic'in sözleşmesi sonlandı.
Yönetim Kurulu Halilhodzic konusunda İbrahim Hacıosmanoğlu'na tam yetki vermişti. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde 2 saat süren toplantı sonrası alınan ayrılık kararı Halilhodzic'e tebliğ edilecek.
Trabzonspor'un yarın Torku Konyaspor ile oynayacağı karşılaşmaya teknik direktör olarak Sadi Tekelioğlu çıkacak.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPORYorum
-
Neden sadi, atin imzayi ersun ciksin, her 3 puan altın değerinde..
Her seyde gec kaliyorlar arkadas gondereceginiz avrupa oncesi belliydi lig maci geldi catti isi hala halledemediler..Bir Güneş Doğar Neler Değişir!Yorum
-
Yorum
-
----------------Fatih---------------
Bosi-----Belkalem-----Musa(Aykut)----İshak
-------Özer-----Ekici-----Constant---
---Sefa----Cardozo-----Waris----Yorum
-
Fatih
Bosingwa Belkalem Musa İshak
Salih
Mehmet Constant