Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TRABZONSPOR 4 - 4 Gaziantepspor | STSL 7. Hafta | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Çağatay_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Tabii ki görevini yapacak, takımı için en yüksek eforu sarfedecek. Ama abartılı gol sevinçlerine ben de anlam veremedim.

Trabzonsporlu adam golünü atar sevinir de tamam ona da lafım yok ama abartmanın alemi yok. Demek ki Trabzonspor'lu değil. Bir akrabasını tanıyorum en yakın zamanda tekrar soracağım.

Beraberliğe çok kızma olayını göremedim o bir nebze normal ama abartılı sevinmek ilginç geldi.
    Cevap kesinlikle su sekilde olacaktir :
    "Cocuklugundan beri Trabzonsporlu, hem de koyu"......
    Ben yemem artik bunlari, bu kadar da olmaz
    Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Bu golde bile o kadar sevinmedi, utanmasa üzülecek

Onun için, akrabasina "neden o kadar sevindi bizim maçta" diye sordugumuzda, bir sekilde cevap verebilirler ama onun karsisinda da bu golü gösterip "neden neredeyse sevinmedi" diye sorarsak ne diyeceklerini çok merak ediyorum
      Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Son 3 maç 9 gol demek gol atabiliyormuş takım, tek defansta papa oynayacak bukadar basit yediğimiz goller rezaletti..
        Birde 2.yarıdaki isteği 0-0ken oyuna yaysak daha değişik olacak takım..
        Birde mümkünse serdar soner zeki ve mustafa birdaha oynamasınlar bu takımda..
        İnsan ol evlat!

Yorum

• Galatasaray - Trabzonspor | STSL 10. Hafta | CANLI..!

İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bir arkadas daha gercegi gordu hatirliyormusun iddanin ardina vahidin gitmesi icin illa evimizde 4 5 yememizmi lazim demistim..sezon basindan beri ayni seyleri yazdik durduk ancak dovrulari gordun demek elestirilerinin yuzde yuzu dogru..

Renktaş medjani yerinde güzel

Yorum

• Vahid ne günah işledik te geldin başımıza
            ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
            ~Twitter ~

Yorum

• yumlunun bilerek yaptiklari yüzünden 2 puan güme gitti. suan 15 puan degil de, 17 puanimiz olup liderle 2 puan fark olacakti.

derhal gönderilmelidir

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                yumlunun bilerek yaptiklari yüzünden 2 puan güme gitti. suan 15 puan degil de, 17 puanimiz olup liderle 2 puan fark olacakti.

derhal gönderilmelidir
                o maçı kazansaydık, vahidin gitmesi uzayabilirdi.gs maçına vahidle çıkıp kaybedelirdik.değişen bişey yok bence. yenilgiyi bir oyuncuya bağlamak da zayıf takımların yaptığı şeylerdir.öyle olmuyor o işler.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                Yükleniyor...
                X