Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TRABZONSPOR 4 - 4 Gaziantepspor | STSL 7. Hafta | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ALDENİRO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ********fatih
    bosi medjani yumlu ishak
    sefa ekici salih(özer) constant
    cardozo yattabare
    Yumluyu mecburiyetten yazdın sanırım. yatabarenin yerine özer de olabilir. bu durumda avraam da oynar.rotasyonla uğraşmamak lazım bu kadro sürekli oynamalı.
    Bundan yirmi yıl sonra şikebahçeyi şampiyon yapmış, milli takımı çalıştırmış Emre Böğğğlözouğlunun teknik direktörümüz olmasını tartışacağız galiba. Olmasın diyenleri de hain ilan edeceğiz.Geçmişe takılıp kalmakla suçlayacağız.

Yorum

• İlk olarak atomantcum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bizim forum cadı kazanı gibi sürekli kaynıyor. Herkes sürekli bir taraf tutmanın derdinde.....

Beğenmediğimiz başkan olur hoca olur futbolcu olur hakem olur farketmez, hemen defolsun gitsin, başkası gelsin. Eleştiriden anladığımız bu.

Ya Vahid'i Soner'i Serdar'ı Cardozo'yu x'i y'yi desteklemeyin, Trabzonspor'u destekleyin.
      Aynen. Kötü ve formunda olmayan futbolcu da BİZİM futbolcu.
      Positiv ve destekçi bir atmosfer bir çok eksiği kapatabilir. Ama bizde malesef hemen linç girişimler alır başını gider. Trabzonda oynayan futbolcularımıza kolay gelsin.
      Ömer

Yorum

• Mustafa , Soner ve Zeki yi takımdan çıkarttık mı yeterli olur.Bu kadar basit goller yenmez

Yorum

• şansta yok aga 25 senedir şansta yok bize .
          musa var diyorsun sakatlanıyor . yedeği ishak var dıyorsun oda sakatlanıyor . kaza bela mustafa akbaşı getiriosun oda sakatlanıyor .
          Duvarları yumrukluyorum şu an
          61

Yorum

• Maçla ilgili kısa kısa görüşlerim:

1. Puan kaybının nedenlerini çıkan kadro, oyunculardaki bitkinlik ve bezmişlik görüntülerine ve birkaç oyuncuya bağlıyorum. Birçoğu golden sonra ortasahaya koşarken bile 'ulan bitse de gitsek' yüz ifadesindeydi.
            2. Bir üst maddede yazdığım birkaç oyuncu:

- Mustafa Yumlu
            - Zeki Yavru

Özellikle Yumlu bıraktığı yerde bile değildi. 4 golün 4'ünde de hatalıydı. Artık ben üstümü başımı yırtacak gibi oluyorum alıp başını oyunculara basınca. 2. golün gelişimini izleyin. Böyle bir şey olamaz. Adam mevkisini, adamını ortada bırakıp gidiyor ya. Böyle bir defans anlayışı olur mu nerede bulunur.

Zeki'ye alıştık zaten. Bu adamın hata yapması değil hata yapmaması büyük olay olur.

Kalecimiz de hiç iyi değildi. Özellikle yediği aşırtma golde açılmasına bile gerek yoktu.

3. Serdar son 20 dakika sahada mıydı değil miydi anlamadım. Ondan önce de pek bir katkısı yoktu ama en azından adını duyuyorduk.

4. Cardozo, Yatabare ve Waris'in ayrı ayrı katkı yapmaları güzel.

5. Özer'in dönüp böyle katkı vermesi -oyun anlamında değil ama skor anlamında. Her golün içinde bir yerlerde var mutlaka- beni sevindirdi ki kendisini son derece overrated bulan biriyimdir.

6. Defansta Yumlu, Zeki, Akbaş falan görmek istemiyorum. Medjani çekilsin geri, Salih yerine girsin. Herhalde bugünkü kadar oynar değil mi?

Yorum

• İlk olarak Fatih ÇELİK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Neyine olumlu olalım. Biz demiyoruz ki maç al, sadce normal topları kurtar kaleyi tutan her şut gol oldu nerdeyse.
              Hangi golde direkt hatayı Fatih yaptı söyle. Adam asmakta üstünüze yok...
              2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• Soner ya beni deli ediyor. Halbuki ne umutlar vardi

Yorum

• İlk olarak Murat Varol tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yumluyu mecburiyetten yazdın sanırım. yatabarenin yerine özer de olabilir. bu durumda avraam da oynar.rotasyonla uğraşmamak lazım bu kadro sürekli oynamalı.
                  maalesef mecburiyetten.

Yorum

• TRABZONSPOR 4 - 4 Gaziantepspor | STSL 7. Hafta | Maç Sonucu

Maçın katili yediğimiz 4 golde sadece refakatçılık yapan ve maçın sonunda Yanındaki bomboş adama pas vermeyip plase bir vuruşla topu kalenin 30 metre solundan auta atan Mustafa Yumlu' dur.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
                    Oyun bitince Şah'ta Piyon'da aynı kutuya konur...

Yorum

• Neresinden bakarsanız bakın bu kadar transfer yapıp zeki ile oynamak skandal ötesi bir olaydır. İlk yarı zeki ileri çıksa bile birşey yapamaz şeklinde düşünen antep o kanadı boş bıraktı.
                      Soner artık bu formaya layık değilim deyip alt ligde oynamaya başlasın. fason transfer.
                      Medjani denilen futbol bilgisi sadece stoper ötesi olmayan bir adamı onları önünde oynatıp takımı ileri çıkmasını engelleyen vahid hocaya zeki konusunda da tebrik ederim, onun şapkadan çıkarmaya çalıştığı tavşanı şimdi mangal yapıyorum ben.
                      sefa yorgun desen yorgun değil, oyuna katkısını geçtim ikinci yarı zararı bile dokundu.
                      zeki o kadar tepkiden sonra orta bile yapacak cesareti bulamadı.
                      Mustafa diyecek sözüm yok, zeki ve mustafanın defansta oynaması demek, Mustafanın yapabileceği hatalara zekinin yaptığı hataları ekleyip gol olarak yemek anlamına gelir. zeki ve mustafa oynayacaksa bile birbirine çok uzak oynasınlar, biri yedek kulübesinde olsa yeterince uzak olmuş olurlar.
                      Özer ve Mehmet Ekici bu takımı ileri taşıyacak adamlarda bu adamlara ne kadar güvenebilirsin, özer müzmin sakat, mehmet bu kadar maçı kaldıramaz. ikisi birden sağlıklı olurlarsa, ligin canına okurlar.
                      Cardozo; adına ve kariyerine yakışmayan bir oyun oynuyor, umarım düzelir diyeceğim de bari son vuruşlarına dikkat et be kardeşim, 5 metreden gol atamıyorsun sonra rakibe arkadan tekmeyi basmak nedir?

Yorum

• TRABZONSPOR 4 - 4 Gaziantepspor | STSL 7. Hafta | Maç Sonucu

Aslına bakarsanız Trabzon'daki taraftar galibiyet hak etmiyor.

Passolig'miş, ulan deyin Trabzonspor umrumuzda değil, tınlamıyoruz.

Yorum

• Şunuda belirtmek lazım , 5yabancı sınırı bizim çok elimizi ayağımızı bağlıyor , beş para etmeyen adamları sırf yerli diye oyundan alamıyoruz yabancı çıkarmak xorunda kalıyoruz, yabancılarımız bence çok iyi 7 veya 8 yabancı sınırlı oynansa şampiyonluk bizimdi .ama yatabare cardozo waris constand bosingwa belkalem bide avraam ı beraber oynatamıyoruz hadi nedjani çok önemli değil ama diğerleri hepsi ilk 11 de olmalı onlar oynayamayınca ortalık zekiye akbaşa yumluya serdara sonere sefaya bunun gibi yeteneksizlere kalıyor mecbur yamalamak zorunda kalınıyor.ilk iş ozaman yerli oyuncu kalitesini artırmak nokta 3 yerli başka türlü bu adamlara katlanmak zorundayız. İnşallah seneye sınır 8 olur bu yabancıların 2 si gider iki süper takviye takım bomba olur

Yorum

• Sabır diye bir şey yok bu laf bizim felaketimiz yok sabır ..m7 haftada 75 milyon harcanmış takımla 1 galibiyet alabilen hocaya 7 haftada 13 puan kaybeden hocaya liderden 10 puan fark yiyen hocaya lligin iki tane kasaba takımından 7 gol yiyen hocaya sabır yok agzımıza de falarca sıçan özvevlatlarada sabır yok.
                            En son nakzo tarafından düzenlendi; 26.10.2014, 18:25.
                            Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                            O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                            Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                            Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Hami'nin ne suçu vardı da gönderdik adamı Vahid'den ne eksiği vardı. Serdarın Yusuf'tan ne fazlası var da oynuyor. Medjani'nin bu takımda işi ne . . Mehmet neden yok ... Zeki futbolcu mu ? ... Aklımda deli sorular ????
                              En son ffırtına tarafından düzenlendi; 26.10.2014, 18:26.
                              Erişir menzil-i maksuduna aheste giden..

Yorum

• Ynt: TRABZONSPOR 4 - 4 Gaziantepspor | STSL 7. Hafta | Maç Sonucu

İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Yumlu'da bir sürü şey eksik ama en önemlisi de beyniyle ilgili bence.
                                Bu da olmayınca geriye kalan özelliklerinin bir önemi yok

Geçen yıl hangi mac tam hatırlamıyorum dk 80 küsür maçta öndeyiz rakibin atağını orta saha ile yan çizginin birleştiği yerde rakibe çift dalarak engellemişti güya atağı kesti olmayan yerde kırmızıyı görse maçı sıkıntıya sokacaktı, işte Mustafa bu fazlası değil

Mustafa'nın fizik gücü ne zaman iyiydi de şimdi yerlerde olsun
                                O zaman Mustafa'ya Real Madrid'de başarılar diliyorum önünde Modriç, solunda Marcelo arkasında ise Casillas olacak o takımda yıldız olabilir
                                Yahu arkadaş anlatamiyorum galiba bugun o gerizekali yuzunden 4 gol yedik. Ben çok iyi birisi demiyorum zaten. Yabanci kontenjani sıkıntısından oynuyor. Ayrica fiziği ve kondisyonu yeterli değil. Beynine gelince her Türk futbolcuda ki ortalama zekaya sahip. Kalkmissin Rööl mödröd'dö öynösön diyosun.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X