İlk olarak muratt tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor 1 - 1 Kasımpaşa | STSL 4. Hafta | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyok henrique atamıyordu.Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....
Yorum
-
İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRahat pozisyona gireriz,savunmaları zayıf. Kasımpaşa'yı abartmayın,kadroları yetersizsakin olun...
Yorum
-
İlk olarak memmedaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülenedenhttp://forum.bordomavi.net/showpost....postcount=1055
O dediklerimin de arkasındayım,uygulamaya geçmemiş olması beni alakadar etmez
Yorum
-
İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBiz boşa konuşmayızhttp://forum.bordomavi.net/showpost....postcount=1055
O dediklerimin de arkasındayım,uygulamaya geçmemiş olması beni alakadar etmezsakin olun...
Yorum
-
İlk olarak onurts61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePollyanna yı oynayan yada öyle olmak isteyen arkadaşlarıma bir kaç çift sözüm var, 2 ya muhabbeti var adam bizden 2 ay istemiş hakkıdır kabul ama lütfen şunu gözden kaçırmayın bu takım 59 gün ezik ,mahkum futbol oynayıp 60. gün süper olmayacak , ligde 4 hafta geçti ,1 hafta milli takım arası 5 hafta dır takım hiçleri oynuyor ,mahkum oynuyor , tarihine yakışmayacak şekilde oynuyor , kasımpaşa maçında bir ara topla oynama %70 e % 30 du bu gözler bunuda gördü , tüm bunların sebebi futbol anlayışı defans yapmak olan Vahid ağadır , bu takımın tarihi ve fıtratını bu oyun anlayışını reddeder zaten bu oyun anlayışı ile gelecek kısa dönem başarılar seyirciyi memnun etmeyecektir ,bu takım ersun yenal veya mustafa denizlinin elinde olsa bambaşka bir görüntüye sahip olur ancak dar kafalı başkan bunu görebilecek seviyede ve olgunlukta değil , ve bizler o formayı gördüğünde burun kemikleri sızlayanlara bu sende hüsran görünmektedir ...
bakınız Prandelli.
adamlar ortalama ayda 1 maç yaparken haftada 2 3 maç temposunu göre takım hazırlayamazlar.
Transfer dertleri de yok büyük ölçüde, neredeyse her bölge için sayısız alternatifleri olurken, lig takımlarında durumlar çok farklı oluyor.
2 ay içinde değil takımı, kendisini bile hazırlayamaz Vahid hoca.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum