Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor 1 - 1 Kasımpaşa | STSL 4. Hafta | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak muratt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Besledikten sonra Henrique de atardı.
    Mesele besleyebilmekte zaten.
    yok henrique atamıyordu.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      yok henrique atamıyordu.
      Ama pozisyona giriyordu şimdi cardozo var beslesek o atıcak aynı pozisyonları ama işte besleyecek sistem henüz yok maalesef.
      Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....

Yorum

• İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Rahat pozisyona gireriz,savunmaları zayıf. Kasımpaşa'yı abartmayın,kadroları yetersiz
        neden
        sakin olun...

Yorum

• İlk olarak memmedaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          neden
          Biz boşa konuşmayız http://forum.bordomavi.net/showpost....postcount=1055

O dediklerimin de arkasındayım,uygulamaya geçmemiş olması beni alakadar etmez

Yorum

• İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Biz boşa konuşmayız http://forum.bordomavi.net/showpost....postcount=1055

O dediklerimin de arkasındayım,uygulamaya geçmemiş olması beni alakadar etmez
            scarşone oyuna girince ben de kesin gol atar dedi ama netice herkesi alakadar
            sakin olun...

Yorum

• İlk olarak onurts61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Pollyanna yı oynayan yada öyle olmak isteyen arkadaşlarıma bir kaç çift sözüm var, 2 ya muhabbeti var adam bizden 2 ay istemiş hakkıdır kabul ama lütfen şunu gözden kaçırmayın bu takım 59 gün ezik ,mahkum futbol oynayıp 60. gün süper olmayacak , ligde 4 hafta geçti ,1 hafta milli takım arası 5 hafta dır takım hiçleri oynuyor ,mahkum oynuyor , tarihine yakışmayacak şekilde oynuyor , kasımpaşa maçında bir ara topla oynama %70 e % 30 du bu gözler bunuda gördü , tüm bunların sebebi futbol anlayışı defans yapmak olan Vahid ağadır , bu takımın tarihi ve fıtratını bu oyun anlayışını reddeder zaten bu oyun anlayışı ile gelecek kısa dönem başarılar seyirciyi memnun etmeyecektir ,bu takım ersun yenal veya mustafa denizlinin elinde olsa bambaşka bir görüntüye sahip olur ancak dar kafalı başkan bunu görebilecek seviyede ve olgunlukta değil , ve bizler o formayı gördüğünde burun kemikleri sızlayanlara bu sende hüsran görünmektedir ...
              milli takım çalıştıran hocalardan, cacık olmaz.

bakınız Prandelli.

adamlar ortalama ayda 1 maç yaparken haftada 2 3 maç temposunu göre takım hazırlayamazlar.

Transfer dertleri de yok büyük ölçüde, neredeyse her bölge için sayısız alternatifleri olurken, lig takımlarında durumlar çok farklı oluyor.

2 ay içinde değil takımı, kendisini bile hazırlayamaz Vahid hoca.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
              Yükleniyor...
              X