Trabzonspor 1 - 1 Kasımpaşa | STSL 4. Hafta | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • asilhamsi
    • 17.06.2007
    • 17088
    • muhendis
    • Düzce

burada özellikle genc arkadaşların dalga gectigi Mustafa Reşit Akcay ın dar kadroyla yaptıklarını gorunce selam soylemek istiyoru.

Mustafa Hoca sisteme inanır dedik,elindeki malzemeden en iyisini cıkartır dedik dinletemedik.

Yok incil okuyormus,yok felsefe yapıyormus diye dalga gecip durdunuz.

Hayırlısı bakalım.

Vahid hocayı severim lakin bu kadar geniş imkanlarla bu kadar kötü skorlar almaya hakkı yok.

Takm günden güne uzerine koyacagına geri gidiyor.

Gidişat kesinlikle olumlu değil.

onur ve iki stoper in insan üstü oyunları olmasa kevgire dönecektik.

Hatalarından ve takıntılarından vazgecmeli.
    ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• DNA-TS
      Trabzonspor Kongre Üyesi
      • 18.02.2007
      • 5661
      • Mimar
      • İstanbul

Mra nın neyini savunuyorsunuz anlamadım geçen sene ilk 4 hafta ne yapmıştı mesela? Bu sene 4 maçta 10 puan yapması onu başarılı olduğu anlamına gelmez sizin dediğiniz gibi kısıtlı kadroyla başarılı bir takım kurabiliyorsa geçen sene ki rezilliği neye yoracağız geçen seneki kadroda kısıtlıydı ama abuk subuk oyun oynadıktan sonra memnunum falan diyordu içerde akhisardan 4 yemedik mi onun yönetiminde.
      Küçük takımların büyük hocası olarak kariyer yapmaya devam edecek.

Yorum

• asilhamsi
        • 17.06.2007
        • 17088
        • muhendis
        • Düzce

İlk olarak DNA-TS tarafından gönderildi
        Mra nın neyini savunuyorsunuz anlamadım geçen sene ilk 4 hafta ne yapmıştı mesela? Bu sene 4 maçta 10 puan yapması onu başarılı olduğu anlamına gelmez sizin dediğiniz gibi kısıtlı kadroyla başarılı bir takım kurabiliyorsa geçen sene ki rezilliği neye yoracağız geçen seneki kadroda kısıtlıydı ama abuk subuk oyun oynadıktan sonra memnunum falan diyordu içerde akhisardan 4 yemedik mi onun yönetiminde.
        Küçük takımların büyük hocası olarak kariyer yapmaya devam edecek.
        gecen sene dort macta 6 puan yapmıs.

elindeki kadroyu hatırlatmak isterim.

Ama kime ne anlatıyorum.Bu yabancı hayranlıgından kurtulamadık gitti.

Yorum

• asilhamsi
          • 17.06.2007
          • 17088
          • muhendis
          • Düzce

su kdaro mustafa hocanın elinde olsa neler yapardı gormeyi cok isterdim.

Tamda onun istedigi gibi bir kadro.

Yorum

• DNA-TS
            Trabzonspor Kongre Üyesi
            • 18.02.2007
            • 5661
            • Mimar
            • İstanbul

Ben sorduğum sorunun cevabını alamadım içerde 4 dışarda 3 gol yemedimi akhisardan?
            Geçen sene dillere pelesenk olan kompakt futbol ile neyi becerebildi ligde?
            Yabancı hayranlığım falan yok kendiniz yazmışssınız sabırlı olun diye sabırlı olmaya çalışıyoruz.

Yorum

• UĞUR DURTAŞ
              Trabzonspor Kongre Üyesi
              • 03.11.2007
              • 2790
              • finans uzmanı
              • Ankara

gerçekçi olalım...

bizim takıma devamlı destek ve sabır gösteriliyor.

değişen hiç bir şey yok...

2 yıldır takımın oyunundan utanıyordum.

bu sezon yine utanıyorum

yine her maç
              onur
              onur
              onur.....

Yorum

• mourner
                • 23.08.2009
                • 629
                • Yozgat

halilhodziç'ten şikayet edip akçay'ı beğenmek nedir ya.. akçay akhisarda, konyada,balikesirde başarılı olur,her maç kapanan kompak futbolu ile yeterince kontra bulur..ama trabzonda olmaz,olmadı da..trabzonspor kapansa da kimse öyle kontrolsüz üstüne gelmez.akçay inş. bu kompak futboluyla bir daha trabzonun başına gelmez.vahd'in de şu an oynattığı oyunu beğenmiyorum ayrı.

Yorum

• UĞUR DURTAŞ
                  Trabzonspor Kongre Üyesi
                  • 03.11.2007
                  • 2790
                  • finans uzmanı
                  • Ankara

Kasımpaşadan golü yedik.

golü yedikten sonra takım halinde yapmış olduğumuz bir pres vardı..

demekki bu pres yapıla biliniyormuş

niçin 89 dakika boyunca bu presi yapmadınızda

golü yedikten sonra 90 dakikada yapıyorsunuz.

arkadaşlar çok komik duruma düşüyoruz.

bilmem farkındamısınız...
                  şu anda çağ dışı futbol oynuyoruz.

dünya yıldızı golcü alıyorsun
                  takımı defans oynatıyorsun.

Yorum

• Ertan1982
                    • 27.08.2006
                    • 14885
                    • Almanya

Bosuna kimse kendini kandirmasin.defansif futbolu gücsüz cezayir güclü rakiplerine veya ayni gücte takimlara karsi oyniya bilirsin belki biraz basarili olursun ama Anadolu takimlara karsi öyle oyniyamasin oyunu sen yapmalisin.3 lig maci daha var.adam gibi oynamasalar birisi bunun hesabini verecek.

Hem kadro mühendislinde sinifta kalindi hem taktik anlaminda.MRA ve Senol Güneste bu hatayi yaptik devre arasi transferi basarisiz bir Hoca yapmamali.
                    çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Süleyman50
                      • 08.06.2007
                      • 4938
                      • kamu
                      • Nevşehir

1-0 iken golü yiyeceğimiz tahmin etmiştim, en iyi savunma hücumdur ama biz tersini yapmaya çalıştık onuda beceremedik onur olmasa maç en iyi ihtimalle 1-3 filan biterdi...
                      TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...

Yorum

• Travelair
                        • 09.01.2005
                        • 36195
                        • İstanbul

Uyum süreci devam ediyor. Bu süreçte direnç kırılmalı ve futbolcuların hocalarına tümüyle itaat etmesi sağlanmalı
                        En son Travelair tarafından düzenlendi; 29.09.2014, 09:57.
                        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Ertan1982
                          • 27.08.2006
                          • 14885
                          • Almanya

Ne uyum süresi mis.Görende Türiye ligini BL veya EPL sanacak.Bariz sekilde Kadro Mühendislinde sinifta kalinmis.Onca para heba olacak.3 Mac bekliyorum belki biraz toparlanirlar en azindan o kadar baski yemeyiz diye.Bariz bir sekilde Ortasaha harcandi onun yüzünden dogru düzgün ata kalkamiyoruz.Ortasaha yüzünde de defans o kadar baski yiyor.adamlar elini salliyarak 2 pas ile ortasahamizi geciyorlar.

Defansif oynatmak Trabzonsporu ligte büyük maclar haric rezil eder.Senelerce cogu antönörlerde takimi böyle heba etmediler mi SG,MRA simdi Vahid.

Defansif avrupa liginde oyniya bilirsin ama lig ten sonra eleme turlarinda öyle oynarsan elenip gidersin.
                          çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Ertan1982
                            • 27.08.2006
                            • 14885
                            • Almanya

edit fazla gitmis

Yorum

• Travelair
                              • 09.01.2005
                              • 36195
                              • İstanbul

Orta sahanın eksik bırakılması büyük hata. Fakat transfer sürecini hep beraber yaşadık. Yaşananları hatırlayın. Şu anda transfer sezonunda değiliz, transfer yapamayız. Yapılacak şey hocanın otoritesinin sarsılmaması ve güçlendirilmesi. Eğer futbolcular pas yapamıyorsa bunun arkasında futbolcuların kafalarının net olmaması, rahat olmaması da var. Sadece taktikle açıklanamaz. Dolayısı ile kafalarının netleşmesi açısından hocanın otorite olduğunun tespiti ve güvenin tazelenmesi lazım. Bu konuda yönetime görev düşüyor.
                              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Tolga_61
                                • 29.01.2007
                                • 851
                                • Orman mühendisi
                                • Ankara

En büyük eksik bence ortada oyunu kuracak bir oyuncuya ve dönen topta atağı karşılayabilecek güçte oyuncu eksiğimiz var. Bu oyunda Cardozodanda çok daha fazlasını beklemiyorum . Zaman neyi gösterir bilimez ancak ortaya bir Özer katlırsa Bosingwa takıma katılırsa daha farklı olur düşüncesindeyim

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...