İlk olarak Helvacı61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
İstanbul Başakşehir F.K. 1 - 1 Trabzonspor | STSL 3. Hafta | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYorumunuzun geneline katiliyorum yalniz az öncede dedigim gibi tepki meselesini genel anlamda sorgulamak gerek.sadece Trabzon insanini suclamak insafsızliktir.
Yorum
-
İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen hakemin o kadar kötü maç yönettiğine katılmıyorum. Bu bizim birikmişliğimizin yansıması.
Sefa'nın dışarıdan çıkarıp altığı top gol olsa ne olacaktı. Hakeme gereksiz bir yüklenme görüyorum şahsımca.
IBB takimi 23 faul yapip 2 sari kart gorurken bizim 13-14 faulumuze 6 sari kart verildi.maci izlemissen Sedat Ağcay'in net 4 sari kartlik faulune tek kart gostermeden maçı tamamladi.bu daha enteresan galiba.
Yorum
-
[QUOTE=Fedai 61;1919807423]İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Bakırköyde kapanan mağaza yok zaten 1 tane var oda gözüküyorher daim düşleri peşinde koşan sabırsızlık zamanının güzel çocuklarına....
Yorum
-
İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen hakemin o kadar kötü maç yönettiğine katılmıyorum. Bu bizim birikmişliğimizin yansıması.
Sefa'nın dışarıdan çıkarıp altığı top gol olsa ne olacaktı. Hakeme gereksiz bir yüklenme görüyorum şahsımca.
Yorum
-
İlk olarak leviathan_-1461 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKendini neden dışarda tutuyonki sen Trabzonlu yada Trabzonsporlu değilmisin..Trabzonun nüfüsü 800 bin Gurbette rakam kaç olur bilmem ama herhalde 800 binden fazladır,onlardamı istemiyorlarmı ki gelmiyor bu kupa..
Yorum
-
İlk olarak Helvacı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesana şunu söyleyim taşakşehir maçındaki penaltıyı kim verdi...hakemmi yoksa onur ve taraftarmı...hakem neye uğradığını şaşırdı..maç 5 dakka daha olsa o maçı alacaktık..rakibe, hakeme baskı sart aga.
Yorum
-
İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEnteresan!
IBB takimi 23 faul yapip 2 sari kart gorurken bizim 13-14 faulumuze 6 sari kart verildi.maci izlemissen Sedat Ağcay'in net 4 sari kartlik faulune tek kart gostermeden maçı tamamladi.bu daha enteresan galiba.
Eğer kahin değilseniz , Sefa'ya yapılan faulde dönün topun kalemizde gol olacağını kimse bilemezdi.
Bizim oyuncuların yediği Sarı kartların hangisi yanlış acaba söyler misin ?
Ben Başakşehir takımının yüzde yüz kırmızı görmesi gereken bir futbolcu olduğunu sanmıyorum.
Bende Trabzonspor taraftarıyım fakat , bu maçta öyle bu kadar abartılacak hakem hatası yoktu.
Bizim tepkimiz , İstanbul takımları gibi neden bizi korumuyorsunuz ise o zaman tamam doğru.Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
Dozer Cemil'e sevgilerle.
Yorum
-
İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaçı 90 dakika izledim. Medjani'nin yaptığı bir çok Faullük pozisyona devam kararı verildi. Devamında biz golü atmış olsaydık Sefa'nın pozisyonundan farksız olmayacaktı.
Eğer kahin değilseniz , Sefa'ya yapılan faulde dönün topun kalemizde gol olacağını kimse bilemezdi.
Ben Başakşehir takımının yüzde yüz kırmızı görmesi gereken bir futbolcu olduğunu sanmıyorum.
Bende Trabzonspor taraftarıyım fakat , bu maçta öyle bu kadar abartılacak hakem hatası yoktu.
Bizim tepkimiz , İstanbul takımları gibi neden bizi korumuyorsunuz ise o zaman tamam doğru.
ya da ironi yapıyorsunuz
Yorum
-
İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaçı 90 dakika izledim. Medjani'nin yaptığı bir çok Faullük pozisyona devam kararı verildi. Devamında biz golü atmış olsaydık Sefa'nın pozisyonundan farksız olmayacaktı.
Bizim tepkimiz , İstanbul takımları gibi neden bizi korumuyorsunuz ise o zaman tamam doğru.
Yorum
-
Yorum
-
İlk olarak Fedai 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYanlış maça bakmışız ben stadtan canlı izledim gözümün önünde nasıl doğradığını gördüm yapma
Biz kötü oynadık oturmayan bir takımdık ve beraberlikti maçın hakkı. Hakem hatalı karar vermedi demiyorum ama maçın önüne geçtiğini görmedim. Bizim takımın sistemine bakarken gözden kaçmış pozisyonlar olabilir belki. Yada topsuz oyunda sertlikler olabilir orasını bilmiyorum.Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
Yorum
-
İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDemekki ayni maci farklı acilardan izlemisiz.Sefa'nin tac cizgisi disindan cevirdigi top dışında hakemin lehimize hatali kararini gormedim.bal gibi son saniyede attigimiz golü vermedi varmi bunun ötesi?Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
Yorum
-
İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAmacım tartışmayı uzatmak değil yanlış anlamayın ben puan kaybını hakeme bağlamıyorum takımda oturmayan bölümler var. Hakemi bahane ederek eksiklerimizi görmezden gelmeyelim dedim sadece.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum