Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İstanbul Başakşehir F.K. 1 - 1 Trabzonspor | STSL 3. Hafta | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Helvacı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    adam dükkanından çıkıp eylem yapmış ben 4 saat otobüs yolculuğuna katlanıp eylem yapmışım..hatta trabzondaki esnafları saysam daha fazladır..elbette trabzondaki taraftarlarımızda vardır..ama bu sanıldığı kadar çok ve önemli değildir..ts clup crolarına bakın bu çok net ortadadır..neyi tartışıyoruz...anlamıyorum...kardeşim trabzon şehri isteseydi önceliği trabzonspor olsaydı o kupa ske ske gelirdi..her şey çok farklı olurdu..türkiye cehenneme dönerdi...siz neyi anlatıyorsunuz biz memleketimize aşığız..
    Kendini neden dışarda tutuyonki sen Trabzonlu yada Trabzonsporlu değilmisin..Trabzonun nüfüsü 800 bin Gurbette rakam kaç olur bilmem ama herhalde 800 binden fazladır,onlardamı istemiyorlarmı ki gelmiyor bu kupa..
    her daim düşleri peşinde koşan sabırsızlık zamanının güzel çocuklarına....

Yorum

• Trabzon İstanbul İzmir Bursa fark etmez hepsi bizim aynı renklere aşığıyız tek istediğimiz stadların dolu olması destek verilmesi

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yorumunuzun geneline katiliyorum yalniz az öncede dedigim gibi tepki meselesini genel anlamda sorgulamak gerek.sadece Trabzon insanini suclamak insafsızliktir.
        sana şunu söyleyim taşakşehir maçındaki penaltıyı kim verdi...hakemmi yoksa onur ve taraftarmı...hakem neye uğradığını şaşırdı..maç 5 dakka daha olsa o maçı alacaktık..

Yorum

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ben hakemin o kadar kötü maç yönettiğine katılmıyorum. Bu bizim birikmişliğimizin yansıması.

Sefa'nın dışarıdan çıkarıp altığı top gol olsa ne olacaktı. Hakeme gereksiz bir yüklenme görüyorum şahsımca.
          Enteresan!
          IBB takimi 23 faul yapip 2 sari kart gorurken bizim 13-14 faulumuze 6 sari kart verildi.maci izlemissen Sedat Ağcay'in net 4 sari kartlik faulune tek kart gostermeden maçı tamamladi.bu daha enteresan galiba.

Yorum

• [QUOTE=Fedai 61;1919807423]
            İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bakırköyde kapanan mağaza yok zaten 1 tane var oda gözüküyor
            iki aydır bakırköye işim icabı gidiyorum olsa gözüme çarpardı, yarın gidince bakacam..
            her daim düşleri peşinde koşan sabırsızlık zamanının güzel çocuklarına....

Yorum

Ben hakemin o kadar kötü maç yönettiğine katılmıyorum. Bu bizim birikmişliğimizin yansıması.

Sefa'nın dışarıdan çıkarıp altığı top gol olsa ne olacaktı. Hakeme gereksiz bir yüklenme görüyorum şahsımca.
              Haydaaaaaaaa

Yorum

• İlk olarak leviathan_-1461 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Kendini neden dışarda tutuyonki sen Trabzonlu yada Trabzonsporlu değilmisin..Trabzonun nüfüsü 800 bin Gurbette rakam kaç olur bilmem ama herhalde 800 binden fazladır,onlardamı istemiyorlarmı ki gelmiyor bu kupa..
                ben gurbette hırsızlara atkı takanı görmedim..havaalanlarında karşılayanları görmedim...hangi trabzonspor maçında akp mitingi kadar insan oldu trabzonda..hırsılara götsel gümüşdağa atkı takıldı onuda dallamanın biri trabzondan geldi taktı...ulan götsel de kim ona trabzonspor atkısı takıyorsun ahlaksız diyecek trabzon şehri dedimi ..

Yorum

• İlk olarak Helvacı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  sana şunu söyleyim taşakşehir maçındaki penaltıyı kim verdi...hakemmi yoksa onur ve taraftarmı...hakem neye uğradığını şaşırdı..maç 5 dakka daha olsa o maçı alacaktık..
                  Tabi bu anlamda hakeme baskı sart.yanimdaki yarım metre sakallı dayi bile pozisyonda bi hisimla ayağa kalktı rakibe, hakeme baskı sart aga.

Yorum

Enteresan!
                    IBB takimi 23 faul yapip 2 sari kart gorurken bizim 13-14 faulumuze 6 sari kart verildi.maci izlemissen Sedat Ağcay'in net 4 sari kartlik faulune tek kart gostermeden maçı tamamladi.bu daha enteresan galiba.
                    Maçı 90 dakika izledim. Medjani'nin yaptığı bir çok Faullük pozisyona devam kararı verildi. Devamında biz golü atmış olsaydık Sefa'nın pozisyonundan farksız olmayacaktı.
                    Eğer kahin değilseniz , Sefa'ya yapılan faulde dönün topun kalemizde gol olacağını kimse bilemezdi.

Bizim oyuncuların yediği Sarı kartların hangisi yanlış acaba söyler misin ?

Ben Başakşehir takımının yüzde yüz kırmızı görmesi gereken bir futbolcu olduğunu sanmıyorum.

Bende Trabzonspor taraftarıyım fakat , bu maçta öyle bu kadar abartılacak hakem hatası yoktu.

Bizim tepkimiz , İstanbul takımları gibi neden bizi korumuyorsunuz ise o zaman tamam doğru.
                    Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                    Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

Maçı 90 dakika izledim. Medjani'nin yaptığı bir çok Faullük pozisyona devam kararı verildi. Devamında biz golü atmış olsaydık Sefa'nın pozisyonundan farksız olmayacaktı.
                      Eğer kahin değilseniz , Sefa'ya yapılan faulde dönün topun kalemizde gol olacağını kimse bilemezdi.

Ben Başakşehir takımının yüzde yüz kırmızı görmesi gereken bir futbolcu olduğunu sanmıyorum.

Bende Trabzonspor taraftarıyım fakat , bu maçta öyle bu kadar abartılacak hakem hatası yoktu.

Bizim tepkimiz , İstanbul takımları gibi neden bizi korumuyorsunuz ise o zaman tamam doğru.
                      objektif olacağım diye çok kasmışsınız kendinizi maç izlerken o zaman.

ya da ironi yapıyorsunuz

Yorum

Yanlış maça bakmışız ben stadtan canlı izledim gözümün önünde nasıl doğradığını gördüm yapma

Yorum

Demekki ayni maci farklı acilardan izlemisiz.Sefa'nin tac cizgisi disindan cevirdigi top dışında hakemin lehimize hatali kararini gormedim.bal gibi son saniyede attigimiz golü vermedi varmi bunun ötesi?

Yorum

• İlk olarak Fedai 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Yanlış maça bakmışız ben stadtan canlı izledim gözümün önünde nasıl doğradığını gördüm yapma
                            Fenerbahçe maçımızı hatırlıyorum , Bize penaltı verilmeyen uzun dönemleri hatırlıyorum o zaman evet gerçekten hakemlerin kasten bize karşı doğrama yaptığını dşünüyordum ama maçı izledikten sonra gerçekten puan kaybını hakeme bağlamadım.

Biz kötü oynadık oturmayan bir takımdık ve beraberlikti maçın hakkı. Hakem hatalı karar vermedi demiyorum ama maçın önüne geçtiğini görmedim. Bizim takımın sistemine bakarken gözden kaçmış pozisyonlar olabilir belki. Yada topsuz oyunda sertlikler olabilir orasını bilmiyorum.
                            Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.

Yorum

Demekki ayni maci farklı acilardan izlemisiz.Sefa'nin tac cizgisi disindan cevirdigi top dışında hakemin lehimize hatali kararini gormedim.bal gibi son saniyede attigimiz golü vermedi varmi bunun ötesi?
                              Amacım tartışmayı uzatmak değil yanlış anlamayın ben puan kaybını hakeme bağlamıyorum takımda oturmayan bölümler var. Hakemi bahane ederek eksiklerimizi görmezden gelmeyelim dedim sadece.

Yorum

Amacım tartışmayı uzatmak değil yanlış anlamayın ben puan kaybını hakeme bağlamıyorum takımda oturmayan bölümler var. Hakemi bahane ederek eksiklerimizi görmezden gelmeyelim dedim sadece.
                                Dostum niyetin salihtir anliyorum tabikide sikinti yok bende iyi oynamadigimizi düşünüyorum lakin mac berabere bitsin diye son saniyede hakemin vermediği golumuz bu kötü sartlarda bize ilac olacakti.çok net ve acik bir gol güme gitti.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X