Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İstanbul Başakşehir F.K. 1 - 1 Trabzonspor | STSL 3. Hafta | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• [QUOTE=Fatih Öztürk;1919807399]
    İlk olarak leviathan_-1461 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Birader yorumun çelişkilerle dolu.hem iki sehrin maddi durumunu arastirmak lazim diyorsun hemde Bakirkoyde mağaza kapanirken Trabzonda yenisi açılıyor diyorsun.bak ben sana bir sey diyeyim kardes.senede en az 3-4 kez caya findiga geliyorum Uzun sokakta dolaşan gençlerin giydigi kaliteli kiyafetleri bu yasima kadar giymedim.ben 3 kurus çay findik parası için burdan kalkıp memleketime geliyorum memleketteki cogu gencler tarladan kaçıyor Aylak aylak sokaklarda dolaniyor.30 senedir istanbuldayim 8 senelik evliyim esek gibi çalışıyorum oturdugum ev kira.burdaki gurbetcilerin yarısından fazlasının durumu ordan görüldüğü gibi değil.yani demek istediğim Trabzonda aş iş yok bahanelerinin arkasına saklanmanin anlamı yok.
    Çelişki var doğru, bana göre istanbuldaki insanların ekonomik özgürlüğü Trabzona göre daha iyi, dahada iyi tarfatar olduklarını idda ediyorlar ama Ts clup mağazaları istanbulda kapanıyor, bu bencede bir çelişki..

Gençelerin ne yaptığı nerde çalıştığı hakkında bir araştırman varsa paylaş ona göre tartışak..
    her daim düşleri peşinde koşan sabırsızlık zamanının güzel çocuklarına....

Yorum

• Sözüm Trabzon'daki taraftar grublarına sözde passoligi protesto ediyorlarmış çünkü bu sistemle Trabzonsporun üstünden para kazanamayacaklar Trabzonsporu üstünden maddi çıkar elde edenleri nefret ediyorum kim olursa olsun böyle taraftarlık olmaz takımı yalnız bırakmak nerede yazıyor.

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        O konuşmaları yapanlar afkursun.burda gayet iyi tartışıliyor.
        Bak arkadaşın söylediği yorumlardan 1000 lercesi var bu forumda,Bu forumda açık açık Trabzon şehrine karşı bir aşalama var..Belki farkında değilsiniz arada kaynayıp gidiyor ama bu bariz şekilde ortada.

Yorum

• [QUOTE=leviathan_-1461;1919807408]
          İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Çelişki var doğru, bana göre istanbuldaki insanların ekonomik özgürlüğü Trabzona göre daha iyi, dahada iyi tarfatar olduklarını idda ediyorlar ama Ts clup mağazaları istanbulda kapanıyor, bu bencede bir çelişki..

Gençelerin ne yaptığı nerde çalıştığı hakkında bir araştırman varsa paylaş ona göre tartışak..
          Hangi Ts club kapanmış yav hepside güzel iş yapıyor Allah bozmasın

Yorum

• [QUOTE=leviathan_-1461;1919807408]

Bakırköy'de kapanan magazadan haberim yok ama bildigim ve takip ettiğim kadarıyla son 3 senede burdaki mağaza artisi bir hayli fazla.
            Ekonomik özgürluk kismina gelince dedim ya bende sürekli memleketteyim cay ve fındık tarlalarinda 80 lira yevmiyeyle Doğulu vatandaslarla Gürculer çalışıyor.kenclerde esrar peşinde kari kiz ayaklarinda dolaniyorlar.yani kendi malina bile sahip cikmiyorlarki is sahası acsan nolacak?

Yorum

• İlk olarak Fedai 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Sözüm Trabzon'daki taraftar grublarına sözde passoligi protesto ediyorlarmış çünkü bu sistemle Trabzonsporun üstünden para kazanamayacaklar Trabzonsporu üstünden maddi çıkar elde edenleri nefret ediyorum kim olursa olsun böyle taraftarlık olmaz takımı yalnız bırakmak nerede yazıyor.
              Böyle taraftarı bende kınıyorum.. Ama şöyle bir durum var sanırım passoligle başka bir maça gittiğinde tekrardan o takım için katılım payı ödüyon sanırım..Mesela antep- Trabzon maçı için antepe katılım payı(15 ile 25tl arası) biley fiyatı dışında..Bu adamlar deplasmana öteden beriden para bularak gidiyor zaten, birde her deplasman için pasolige paramı ödesin..Haklılık payları olabilir..

Not: olimpiyatda biletini satan çok tarftar görmüşlüğüm vardır..

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Trabzonda 30-40 bin kisiyle eylemler yapıldi hocam atlamayalim.
                adam dükkanından çıkıp eylem yapmış ben 4 saat otobüs yolculuğuna katlanıp eylem yapmışım..hatta trabzondaki esnafları saysam daha fazladır..elbette trabzondaki taraftarlarımızda vardır..ama bu sanıldığı kadar çok ve önemli değildir..ts clup crolarına bakın bu çok net ortadadır..neyi tartışıyoruz...anlamıyorum...kardeşim trabzon şehri isteseydi önceliği trabzonspor olsaydı o kupa söke söke gelirdi..her şey çok farklı olurdu..türkiye cehenneme dönerdi...siz neyi anlatıyorsunuz biz memleketimize aşığız..
                En son Mollasalihoğlu tarafından düzenlendi; 25.09.2014, 20:27.

Yorum

• [QUOTE=Fatih Öztürk;1919807419]

Bakırköy'de kapanan magazadan haberim yok ama bildigim ve takip ettiğim kadarıyla son 3 senede burdaki mağaza artisi bir hayli fazla.
                  Ekonomik özgürluk kismina gelince dedim ya bende sürekli memleketteyim cay ve fındık tarlalarinda 80 lira yevmiyeyle Doğulu vatandaslarla Gürculer çalışıyor.kenclerde esrar peşinde kari kiz ayaklarinda dolaniyorlar.yani kendi malina bile sahip cikmiyorlarki is sahası acsan nolacak?
                  Bakırköyde kapanan mağaza yok zaten 1 tane var oda gözüküyor

Yorum

• İlk olarak leviathan_-1461 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bak arkadaşın söylediği yorumlardan 1000 lercesi var bu forumda,Bu forumda açık açık Trabzon şehrine karşı bir aşalama var..Belki farkında değilsiniz arada kaynayıp gidiyor ama bu bariz şekilde ortada.
                    O aşağılamalari yapanlar afkursun.bizler böyle seviyeyi koruyalim onlar arada kaynamaya mahkumlar.

Yorum

• İlk olarak leviathan_-1461 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Böyle taraftarı bende kınıyorum.. Ama şöyle bir durum var sanırım passoligle başka bir maça gittiğinde tekrardan o takım için katılım payı ödüyon sanırım..Mesela antep- Trabzon maçı için antepe katılım payı(15 ile 25tl arası) biley fiyatı dışında..Bu adamlar deplasmana öteden beriden para bularak gidiyor zaten, birde her deplasman için pasolige paramı ödesin..Haklılık payları olabilir..

Not: olimpiyatda biletini satan çok tarftar görmüşlüğüm vardır..
                      Bana 1 tane stad söyle karaborsa olmayan gerçi karbosa yapanları GG görürse dövüyorlar biletleri yırtıyorlar bir kaç kez rastladım

Yorum

• [QUOTE=Fedai 61;1919807416]

Hangi Ts club kapanmış yav hepside güzel iş yapıyor Allah bozmasın
                        Benim birebir takip etmişliğim yok ama bir süre önce bunla ilgili forumda başlık vardı, orda yazan yorumlar bu şekildeydi, iş yapamadığından kapananlar var diye yakınılıyordu..

Yorum

• İlk olarak Helvacı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          adam dükkanından çıkıp eylem yapmış ben 4 saat otobüs yolculuğuna katlanıp eylem yapmışım..hatta trabzondaki esnafları saysam daha fazladır..elbette trabzondaki taraftarlarımızda vardır..ama bu sanıldığı kadar çok ve önemli değildir..ts clup crolarına bakın bu çok net ortadadır..neyi tartışıyoruz...anlamıyorum...kardeşim trabzon şehri isteseydi önceliği trabzonspor olsaydı o kupa ske ske gelirdi..her şey çok farklı olurdu..türkiye cehenneme dönerdi...siz neyi anlatıyorsunuz biz memleketimize aşığız..
                          Yorumunuzun geneline katiliyorum yalniz az öncede dedigim gibi tepki meselesini genel anlamda sorgulamak gerek.sadece Trabzon insanini suclamak insafsızliktir.

Yorum

• [QUOTE=leviathan_-1461;1919807426]
                            İlk olarak Fedai 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Benim birebir takip etmişliğim yok ama bir süre önce bunla ilgili forumda başlık vardı, orda yazan yorumlar bu şekildeydi, iş yapamadığından kapananlar var diye yakınılıyordu..
                            Ondan benimde haberim yok açık olanlar fena değil ben gidince soruyorum işler nasıl diye Allaha şükürler olsun diyorlar.

Yorum

• [QUOTE=Fedai 61;1919807423]

Bakırköyde kapanan mağaza yok zaten 1 tane var oda gözüküyor
                              Dogrudur kardeşim bilgim yoktu bu konuda sağolasın.

Yorum

• Ben hakemin o kadar kötü maç yönettiğine katılmıyorum. Bu bizim birikmişliğimizin yansıması.

Sefa'nın dışarıdan çıkarıp altığı top gol olsa ne olacaktı. Hakeme gereksiz bir yüklenme görüyorum şahsımca.
                                Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                                Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X