İlk olarak isots1978 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Fenerbahçe 2 - 2 Trabzonspor (32. Hafta)
Daraltma
X
-
ziya oynatmazdi...İlk olarak Tomas Jun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFatih olsaydi belki hic oynamicakti.Saldırın Seferoğulları
Bordo Mavi . Net
Yorum
-
İlk olarak blackseastorm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1- stressiz çıkılan maçlarda daha iyi sonuçlar alıyoruz. çünkü yenilme korkumuz olmuyor. rahat oluyoruz...
2- 2. yarının lideri olmamız genel klasmanda herhangi bir üstünlük sağlamıyor.UEFA ya katıabilmek için bile başkalarının himmetine muhtaç durumdayız.
3- Elinde marcelinyo, musampa, symek ,yattara, gökdeniz gibi yıldızlar varken bile Türkiye kupası bile alamayan bir adamdan bahsediyoruz.
4-Futbolun gereklerini asgari yerine getiren takımların bile üst sıralara tırmandığı bu sene şampiyon olmak bile çok kolaydı. Sadece azıcık futbol oynamamız gerekiyordu o kadar. Hal böyle iken kimse 4. bile olsak bu durumam sevinmemi beklemesin....
Olaylara yine "kendi Pencerenden" bakmissin.
Eger dikkat etdiysen benim bu yazimin üzerine bir yazi daha yazdigimi ve Ziya hakkindaki düsüncelerimi görmüssündür.
Sonra elinde marcelinyo, musampa, symek ,yattara, gökdeniz gibi Futbolcular varken Türkiye Kupasini alamadi demissin.
Buda bir Bakis acisi elbet ama eger dikkatinden kacmadiysa bu 5 Futbolcunun ücünün oynamadigini görmüssündür. Haliyle bu Futbolcularla Kupa kazanilamaz
Ziya Doganin hangi vaziflarindan dolayi bizi calistiramiyacagini yazdim. Istersen bana cevab yazdigin sayfada okuyabilirsin.
Sonucda ne kadar inkar edersen et: Bazi Konularda sadece Ziyaya yüklenmek haksizlik olur ve cok ama cok azda olsa bu Ya´ri iyi giden seylerde oldu ve kim bilir bu kadar sakatlik olmasaydi belki dahada iyi olabilirdi.
Lütfen herseyi acimasizca elestirmeyelim ve hakkaniyetli olalim rankdas.Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
Fb MaĞbulİyetİnİn GerÇek Sorumlulari
Aslında bu maç için fazla söylenecek birşey yok.Açıkçası Trabzonspor beklediğimden çok daha iyi oynadı.Bu maçı kazanamamızın nedeni önceki mağlubiyetlerdeki gibi yine yönetimdir.Her TS tarftarı gibi ben de yönetim işbaşına geldiğinde ona destek veren bir TS liydim.Ama şimdi her TS Lİ gibi bu yönetimin başarısız olduğunu ve görevi bırakmasını gerektiğini düşünüyorum.Trabzonspor a böyle pısırık yöneticiler yakışmıyor.FB maçının ilk yarısında maçın hakemi-burada teker teker saymak istemiyorum-maçın kaderini direk etkileyecek hatalar yaptı.Eğer hakem tarafsız olsaydı maç daha ilk dakikalarda kopacak ve maç tarihi farka gidecekti.Ama hakemin ilk yarıdaki yanlı yönetimi sayesinde maç berabere bitti.Peki bizim yöneticilerimiz ne yaptı?Her zaman ki gibi en iyi yaptıkları şeyi yaptılar
USTULAR???? Arkadaşlar soruyorum size:Formalar değişse,yani bize yapılan haksızlık FB ye yapılsaydı, FB li yöneticiler ortalığı ayağa kaldırıp,ligden çekilme tehditleri savurmazmıydı?Sanırım niye aradaki futbol kalitesindeki fark bizim lehimize olmasına rağmen bu maç şampiyonluğa oynayan takımın biz değil de FB olduğu ve maçı bizim haketmemize rağmen FB nin kazandığı bu sorunun cevabında saklı.Ziya Doğan ı ve futbolcu arkadaşları bu maçta TS ye yakışır futbol sergiledikleri için teşekkür ediyor.TS ki yöneticileri de izledikleri pısırık politikalarından ve yaşadıkları taht kavgalarından dolayı bizi bu hale getirdiklerinden dolayı şiddetle kınıyorum!!!!
YCL
Yorum
-
ikinci yarı gol atacağından emin olmasına rağmen orta sahayı geçmemek için direnen futbolcular yada onları teşfik eden kişidir bu maçın sorumlusuTrabzon'da dogan Kanuni Sultan Süleyman
Padişahlar arasında en uzun süre ve en çok topraga sahip olandır
çünkü o da bizim gibi BİZE HER YER TRABZON demiştir .
Yorum
-
helal olsun kardeşim.mükemmel bir yorum......İlk olarak handsome-1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAslında bu maç için fazla söylenecek birşey yok.Açıkçası Trabzonspor beklediğimden çok daha iyi oynadı.Bu maçı kazanamamızın nedeni önceki mağlubiyetlerdeki gibi yine yönetimdir.Her TS tarftarı gibi ben de yönetim işbaşına geldiğinde ona destek veren bir TS liydim.Ama şimdi her TS Lİ gibi bu yönetimin başarısız olduğunu ve görevi bırakmasını gerektiğini düşünüyorum.Trabzonspor a böyle pısırık yöneticiler yakışmıyor.FB maçının ilk yarısında maçın hakemi-burada teker teker saymak istemiyorum-maçın kaderini direk etkileyecek hatalar yaptı.Eğer hakem tarafsız olsaydı maç daha ilk dakikalarda kopacak ve maç tarihi farka gidecekti.Ama hakemin ilk yarıdaki yanlı yönetimi sayesinde maç berabere bitti.Peki bizim yöneticilerimiz ne yaptı?Her zaman ki gibi en iyi yaptıkları şeyi yaptılar
USTULAR???? Arkadaşlar soruyorum size:Formalar değişse,yani bize yapılan haksızlık FB ye yapılsaydı, FB li yöneticiler ortalığı ayağa kaldırıp,ligden çekilme tehditleri savurmazmıydı?Sanırım niye aradaki futbol kalitesindeki fark bizim lehimize olmasına rağmen bu maç şampiyonluğa oynayan takımın biz değil de FB olduğu ve maçı bizim haketmemize rağmen FB nin kazandığı bu sorunun cevabında saklı.Ziya Doğan ı ve futbolcu arkadaşları bu maçta TS ye yakışır futbol sergiledikleri için teşekkür ediyor.TS ki yöneticileri de izledikleri pısırık politikalarından ve yaşadıkları taht kavgalarından dolayı bizi bu hale getirdiklerinden dolayı şiddetle kınıyorum!!!!
Yorum
-
Kardeşim 2. yarı o kadar gömülürsen defansa karşındaki de fener ,tabiki gölü yersin. Bunu dünyanın her yerindeki yorumcu bu şekilde söyler......Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
Fe-beliler Trabzonspor taraftarlarinin yanindan ahira giren kuzular gibi gecip otobüslerine biniyorlar.İlk olarak fromTheRApBZONe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.
Yorum
-
ben daha çok ineğe benzetiyorum onlarıİlk olarak POYRAZ.61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFe-beliler Trabzonspor taraftarlarinin yanindan ahira giren kuzular gibi gecip otobüslerine biniyorlar.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum