Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fenerbahçe 2 - 2 Trabzonspor (32. Hafta)

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Üsdat, Gökdeniz'e haksızlık etme,tabi Umut Bulut'da çok iyi niyetle çalıştı.Senen ben ondan çok şeyler bekliyorum...
    Kaleci Tolga'da artik heyecanini asti.

Yorum

• maça gidip seyreden bir arkadaşınız olarak söylüyorum Gökdeniz özellikle ilk yarı takımın en iyisi idi. Gökdeniz şe an için bu takımın yıldızı ve en iyi futbolcusudur kanımca. Gerisi laf-ı güzaftır..
      KAZIM YAŞIYOR, KAVGA DEVAM EDİYOR...

Yorum

• İlk olarak Vegas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Kaleci Tolga'da artik heyecanini asti.
        Tolga iyiydi bence fener maçında.İlk golde belki tutabilirdi ama ikinci golde hatası yoktu . Defansımız rezildi
        "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• İlk olarak Engenius tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          maça gidip seyreden bir arkadaşınız olarak söylüyorum Gökdeniz özellikle ilk yarı takımın en iyisi idi. Gökdeniz şe an için bu takımın yıldızı ve en iyi futbolcusudur kanımca. Gerisi laf-ı güzaftır..
          Maça giden beşiktaşlı bir arkadaşım maçtan sonra bana şunu söyledi: Abi sahadaki 21 adamı al bir yana koy gökdenizi de al bunların karşına koy, o nasıl bir futbolculuktur öyle yaa, gözler hep onu arıyor, yürek hep onun topla buluşmasını istiyor.

Yorum

Üsdat, Gökdeniz'e haksızlık etme,tabi Umut Bulut'da çok iyi niyetle çalıştı.Senen ben ondan çok şeyler bekliyorum...
            Abi gökdenizi seneler önce kazanmıştık zaten her sene kar hanesine yazamayız onu ....umut çok iyi niyetli hatta bana göre takımdaki "en TRABZONSPORlu" ama henüz bizi sırtlayacak durumda değil ...
            Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Umut bizimle büyüyecek.. Umarım çok daha iyi olucak. Bu yıl Fatih'le birlikte oynamalıydı. O zaman daha iyi olurdu
              "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• Demekki aşağı yukarı takımın iskeleti belli...Seneye bu kadro Kalede Tolga, önünde Risp ve Stepanov bunlar yoksa Hüseyin var artık o zaman ön liberoya benim tavsiyem Antalyaspor'lu Souza'dır.Bu adam bu takımda oynamalı...Gökdeniz,Ceyhun,Yattara ve Umut...Umut tayminglerini iyi ayarlayamıyor.Onun haricinde çok iyi niyetli,disiplinli,çalışkan ve hırslı...Biraz daha çalışırsa Türk futbolu Umuttan çok fazla yararalanacaktır...

Bizim acilen sol bek,sol açık,sağ bek ihtiyacımız mevcuttur.Eğer bu mevkilere banko oynayacak adamlar alınırsa bu takımı seneye Ziya Doğan bile tutamaz,şampiyon oluruz.Bu iskelet bozulmaması lazım.Kesinlikle gidecek adamlar kadronun iskeletinden olmamalıdır...
                TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• İlk olarak Şentürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  her yıl Fener maçlarında hakemlerle yeniyorlar bizi,son yıllarda hatırlamıyorum temiz bir maç aldıklarını,
                  O yüzden hakeme dikkat diyorum.
                  Hak yenmezse inşallah alacağız bu maçı
                  .
                  İlk olarak Şentürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Beni tedirgin eden kaleci ve önünde oynayan dörtlü defans,hiç biri güven vermiyor
                  Bu maçta bizim açımızdan belirleyici olan en önemli noktada bu.
                  En azından vasatın üzerinde oynarlarsa ya da önemli bir bireysel hata yapmazlarsa bu maçı alacağımızı düşünüyorum.
                  Derbilerde şans faktörü diğer maçlara oranla daha fazla etkin rol oynar.
                  Ziya Doğan faktörünüde unutmamak gerek
                  Tüm bunlarla beraber şansta yanımızdaysa yeneceğiz inşallah...
                  Malesef olmadı

Dediğim gibi önce hakem sonra atamadığımız goller ve defanstaki sorunlar yüzünden galip bitiremedik maçı.

Her yıl aynı senaryoyu yaşıyoruz, ne zaman doğru düzgün bir başkan çıkıpta iyi analiz ile Trabzonspor'u istediğimiz seviyeye çıkarıcak merak ediyorum.

Bu başkan görevi bırakmazsa önümüzdeki yılda hüsran olacaktır.

Ne olacak bu halimiz kimse neden Albayrak'a bırak demiyor! Atay Aktuğ 2-3 malubiyetle istifa etti,bu halen orada,bunlara kim karar veriyor,yapıştı adam koltuğa
                  "Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞ

Yorum

• maçın 2 yüzü vardı.
                    1- ilk devre. Ayağında top tutan bir Trabzonspor. %55 topa sahip olma. Acele etmeden atak yapma, top çevirme.
                    2- ikinci devre. Dandun oynayan, bu sezonki olağan Trabzonspor. Birer top kaptırma makinesine dönüşen Ceyhun ve Gökdeniz. Acele, telaşlı, eksantrik hareketlerle atak yapan, topa basıp kafasını kaldırmayan oyun kurucular.

Oyun düzeni neden değişti acaba? İlk devre ligin en kral topunu oynayan o delikanlı takım neden ikinci yarıdaki aceleci ve kendine güven duymayan bir takıma dönüştü? Bunun cevabını bulunmalı. Çünkü ilk devredeki oyunla şampiyonluk hiç de uzak değil...
                    Trabzon'un yeniden futbolcu fabrikası gibi olacağı günleri görebilmek dileğiyle.

Yorum

Demekki aşağı yukarı takımın iskeleti belli...Seneye bu kadro Kalede Tolga, önünde Risp ve Stepanov bunlar yoksa Hüseyin var artık o zaman ön liberoya benim tavsiyem Antalyaspor'lu Souza'dır.Bu adam bu takımda oynamalı...Gökdeniz,Ceyhun,Yattara ve Umut...Umut tayminglerini iyi ayarlayamıyor.Onun haricinde çok iyi niyetli,disiplinli,çalışkan ve hırslı...Biraz daha çalışırsa Türk futbolu Umuttan çok fazla yararalanacaktır...

Bizim acilen sol bek,sol açık,sağ bek ihtiyacımız mevcuttur.Eğer bu mevkilere banko oynayacak adamlar alınırsa bu takımı seneye Ziya Doğan bile tutamaz,şampiyon oluruz.Bu iskelet bozulmaması lazım.Kesinlikle gidecek adamlar kadronun iskeletinden olmamalıdır...
                      saydıgınız isimleri yaşananlardan sonra satmaya cesaret edemezler diye düşünüyorum .... istmesemde ceyhunun kasıtlı oynamadıgını düşünüyorum ..bir hocanın futbolcuyu bu hale getirmesi ne kadar düşündürücü ise futbolcunun da bu tavrı o kadar düşündürücüdür elbette .. yani ziya hocayla ceyhun kuyrugunu kaybeden yılanla oğlunu kaybeden baba dır artık ......
                      iki ön libero oynayacaksa bunlardan biri mutlak top kullanabilmeli... bir zamanlar ayman-hüseyin iyi olur demiş,hatta burdan bir arkadaşla münakaşa etmiştim .pes ediiyorum o arkadaştan ... sol bek için en münasip isim martinez gibi geliyor ...gerekli isimler konusunda forumdaki arkadaşlara danışmak hiç değilse hazırladıkları listelere bakmak sayın başkan ve yönetimi için en kolay yol ..biri kulaklarına çınlatsa keşke .....( stichus asıl şimdi lazımsın )..
                      ben daha önemli bir vazifeye talibim .... futbolla arası hiç olmayan TRABZONlu bir yakınım arkadaşlarının yoğun ısrarlarını kırmayarak 96 daki malum maça gitmiş ... neyse bilet falan bulunamayanınca diğerleri maç seyretmek için uygun yer ararken bizimkide namaz için camiye doğru yönelmiş ...yolda alkollü taraftarlarımız kendisine çarpmış bizimkide hiç değilse özür dileseydiniz gibi bişeyler söylemiş ... sonrada 6 kişi 40 yaşındaki adamı dövmüşler ... bundan sonrası bizi ilgilendiriyor... bizimki başlamış bedduaya yanındakiler ALLAH aşkına sus falan demişler ama nafile ...ben 2 yıl cezaevinde işkence gördüm onlara beddua etmedim ama bu bana çok koydu inşşallah yenilirsiniz inşallah da bundan sonra şampiyon olamazsınız ..deyip dururyormuş ... neyse maç bşlamış 1 -0 öne geçmişisiz bizimki hala yenileceksiniz uğraşmayın ...ben çok dua ettim hatta bundan sonra şampiyonluğu falan da unutun deyip durmuş ... neticeyi biliyoruz ... şimdi bu yaz yozgatta yaşayan yakınımı özellikle ziyaret edip TRABZONSPOR adına helallik istiyeceğim ..ve yıllar sonra ilk kez başkana ,hocaya güvenmemkle birlikte önümüzdeki sene şampiyon olacağımıza dair garip bir hissiyat var içimde .... şu işi bir çözeyim hele .... dua edin ))
                      En son Erdal tarafından düzenlendi; 15.05.2007, 12:45.
                      Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• bir lafım da maçın hakemine... Bariz taraflı bir ilk devre yönetti. Başlıca taraflı kararları :
                        1- ilk yarı iki yanlış ofsaytla ataklarımız kesildi. (ikisi de karşı karşıya olan pozisyonlar kesildi, ki devam ettirse orada gol olur, kaleciye kırmızı kart olur, penaltı olur, yani herşey olur...)
                        2- Gole giden Umutu düşüren ümit'e kırmızı kart çıkaramadı, yakındaki fenerli uzaktaydı, bariz gol şansından kırmızı göstermesi lazımdı.
                        3- İlk devreyi 3 (yazıyla ÜÇ) dakika uzattı. İlk yarısı bu kadar uzatılan bir maç hatırlamıyorum. Sanki sahaya taraftar girdi de maç durdu. Hiçbir izahı olamaz 3 dakikalık ilk devre uzatmasının. Hakemin niyeti kötüydü, bu kesin.

Ama ikinci yarıda hakem ortada maç yönetti. Bana kalırsa devre arasında hakem bjk'nin yenildiğini görünce fazla dikkat çekmemek için ikinci yarıda maçı normal yönetmeye çalıştı. İlk devredeki fiyaskoyu unutturmaya çalıştı. Nasılsa boş Trabzonspor yöneticileri kendi aralarında kavga ve başkanlık hayalleri içinde. Takımın hakkını katletsen bile yöneticiler farkına bile varmıyorlar. Onların işi laf üretmek !!!
                        Trabzon'un yeniden futbolcu fabrikası gibi olacağı günleri görebilmek dileğiyle.

Yorum

• Fenerbahçe maçından sonra neden hiç bir yönetici yine hakem feneri kolladı ağlaya zırlaya şampiyon oldular diye açıklama yapmadı şaşırdım valla. Nerde Hacıosman Ali Koç'tan korktu galiba yoktu ortalıkta. Konuşulacak yerde konuşmazlar böyle yöneticilik olmaz.
                          Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
                          (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• bu maç için altı çizilmesi gereken bir başka nokta da orta sahada oyun kurma görevinin beklendiği gibi ceyhun değil hasan ve zaman zaman ayman'a yaptırılması idi. bence elinizde gökdeniz, yattara ve umut gibi değil Türkiye'nin Avrupanın en hızlı forvet yapısı varsa ( hemen itiraz edecek arkadaşlar için not: en iyi değil, en hızlı ) bunu destekleyecek, oyunu okuma becerisi fazla olan ve akabinde araya top yapabilen birisini ( ceyhun'u ) oyun kurucu olarak kullanmak daha mantıklı idi.

zaten pozisyonları coğunlukla araya atılan toplardan bulduk biz. Hantal febe defansı bayağı bir zorluk çekti bu konuda. çektiği durumlarda ise her daim kazma ve katil lugano kasabı devreye girdi. ( malum febenin her sene bir kasap kontenjanı olur, uche, johnson vb. vb.

bu arada gökdeniz'in futbolundan, kalitesinden şüphe edenlere eziklerin forumuna girip onları nasıl 3,5 ( yazıyla üçbuçuk) attırdığını görün derim...
                            KAZIM YAŞIYOR, KAVGA DEVAM EDİYOR...

Yorum

• İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Fenerbahçe maçından sonra neden hiç bir yönetici yine hakem feneri kolladı ağlaya zırlaya şampiyon oldular diye açıklama yapmadı şaşırdım valla. Nerde Hacıosman Ali Koç'tan korktu galiba yoktu ortalıkta. Konuşulacak yerde konuşmazlar böyle yöneticilik olmaz.
                              diziyle hayay gerçeğini bir nebze paralelleştirirsek vardır koçlarında bir Bulut'u diyebiliriz.Hacıosmanoğlu'nu Halo gibi harcamasınlar sonra...
                              Adam aldırmada geç git, diyemem aldırırım.
                              Çiğnerim, çiğnenirim, hakkı tutar kaldırırım!

Yorum

• İlk olarak Tselif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Umut bizimle büyüyecek.. Umarım çok daha iyi olucak. Bu yıl Fatih'le birlikte oynamalıydı. O zaman daha iyi olurdu
                                Fatih olsaydi belki hic oynamicakti.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X