Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fenerbahçe 2 - 2 Trabzonspor (32. Hafta)

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Haydi Ulusoycular bi yürüyüş daha yapın... Adamların stadı seyirciz olacakken ödül gibi ceza veren ulusoy için yürüyün.. ben bu federasyonunda.....bu hakemlere sesi çıkmayan aciz yönetiminde........ bu teknik trekdöründe........

Kızlar !! evlenecekseniz Trabzonsporlu biriyle evlenin. Senelerce çekmediği kahır kalmadığı halde Trabzonspor'u bırakmadıysa sizi hiç bırakmaz.

Yorum

• İlk olarak İsTaNBuLLee tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bence hakeme falan yuklenmeye gerek yok.Fener bahce sampiyonlugu hakederek aldıı..Kutluyorum...Albayrak gidip yerine İbrahim Hacıosmanoglu gelirse ve Ziya hoca gidipte yerine Senol Gunes ersun Yanal gelırse seneye Bu duyguyu bzde Yasarız diye dusunuyorum...
      Bu yorumunla espri yapmaya calisoyrsun herhalde!!! Ama bana pek komik gelmedi, daha güzel espriler bulsan iyi olacak...

Yorum

• İlk olarak Yeliz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        emzikli ve şerefli!!!!!!şampiyon fb

ALLAH'ım bi kulupten bu kadarmı nefret edilir yaaa.
        evet edilir.hemde nasıl nefret edilir ben kelime bulamıyorum anlatacak.bazen çokmu abartıyorum diye aklımdan geçirirken benim gibi düşünenleri görünce haklı olduğum ortaya çıkıyor.
        Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• bu sezon zaten kım sampiyon olabilirdi ki daha az hata yapan kazandı kimin sampiyon oldugu bizim icin onemli olmamalı derby macları performanslarımızı digerr kluplerle oynadıgımız maclara da yayarsak sampiyon olabiliriz

ziya hoca takımın basında kalmalı en azından onumuzdekı sezon.. herkesın dillendirdigi gibi sol bek , orta saha , umutun yanına yırtıcı forvet, sag bek icin belkı cok zorlamaya gerek olmaz musa doner ferhat ın performansı surerse ee ufukhan da var simdi de tayfun cora gelicek o bölge hallolur

Yorum

• unutmadan Çizgili formanın altına beyaz şort kimin ileri fikriydi acaba. Şortmu kalmadı bordo yada mavi. ödünç alınmış gibi.

Yorum

• Dün akşambende en az herkes kadar üzüldüm ve 2. golden sonra yıkıldım ama sevindirici bir konuyada değinmek istiyorum kendi adıma, takımımız sahaya çıktığında yarı çubuklu formasının altına giydiği beyaz şort beni bir anda o az buçuk hatırladığım şampiyonlukların ayaşandığı yıllara götürdü o yıllardada Trabzonspor' umuz çizgili forma ve beyaz şortla çıkardı sahaya ben sahaya çıkan futbolcuları öyle görünce bu çoçuklar inanmış dedim ama ne yazıkki her zaman olduğu gibi sahada kırmızıları giyen ve kötü adamı oynayanlar yine iş başındaydılar, bir zamanlar cem papilalar şimdi ise bunlar. Ama inancım o ki bu takım seneye bağıra bağıra ŞAMPİYON...
              İmzam yok parmak bassam olurmu ?

Yorum

• Bu seneki puan kayıplarına ''2 puan '' daha eklendi.O kadar...

Amma ve lakin hakem diye ortaya çıkan ''Azize'nin çocukları'' ,eğer biz şampiyonluğa oynuyor olsaydık;ofsayt olarak ilk yarıda kesilen 2 net gol pozisyonumuz ve şeşibeş Ümit'in son adam olarak yaptığı hareketle oyundan atılmamasıyla maça damgasını vurmuş ve 2.papila olayını yaşamış olacaktık...
                Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• Yakaladigimiz firsatlari degerlendirebilseydik mutlaka farkli galip gelirdik. Takimda bazi oyuncular birbirlerine pas mi atmiyorlar yoksa bana mi öyle geliyor?
                  Hakeme gelince direkt olarak gole giderken, yani kaleci ile karsi karsiya kalacagimiz iki pozisyonumuzu ofsayt gerekcesi ile yedi. Ümüt Özessek denen oyuncu bizim oyuncumuzu kaleci ile karsi karsiya kalacagi pozisyonda sirtina binmek sureti ile yere indirdi ve bunun karsiligi olarak sadece faul düdügü calindi.
                  Fazla uzun yazmaya gerek yok. Farkli yenebilecegimiz bir karsilasma berabere bitti.
                  Son olraka Tolga'ya bir iki sey yazmak istiyorum. Yedigi iki golde de hatasi yoktu. O tür golleri dünyanin en iyi kalecileri bile yiyebilir. Penalti gibi gol yedi Tolga. Yedigi goller ucuz degildi. Hele o bizim defansimizin aptalca sekilde topu fe-be li oyuncunun önüne birakmasi sonucunda dogan yüzde yüzlük gol pozisyonunu önledigi zaman yüregimiz agzimiza geldi. Buna benzer bir iki kesinlikle gol olmasi gereken pozisyonu da karsiladi. Helal olsun Tolga.
                  Maca giden taraftarlarimizin da yüreklerine saglik.
                  Tesekkürler.
                  Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

• Rüyamda bu maçı Cem pisliğinin yönettiğini ama yine de kazandığımızı görmüştüm
                    "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• Maalesef Kadıköyde oturuyorum, hem de stada 200 metre uzaklıkta.Golü yediğimiz anda kendimi dışarı attım.Ulumaya başlamışlardı bile tahammül edemedim.21.00 seansına sinemaya kapağı attım hemen.Sesleri duymayacağım tek yer çünkü.Ve salonda benden başka sadece bir kişi vardı.Maksat film izlemek değil vakit geçsin,ulumalar dinsin biraz.Ama bir de baktım ki bu sezon bize yaşatılana çok uyan bir filme girmişim: İHANET!
                      ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

• 2 kes üst üste rüya gördüm ikisinde de fb galip gelmişti.dünkü maça dikkat ederseniz trabzonspor 60 dakikadan sonra ne yaptığını anlayamadığım pres yok koşma yok resmen sahada yürüdüler sinir oldum.madem 2-1 o zaman keçeliyi defansa al.erseni alacaksan da son dakikalarda alma.ersen son dakika oyuncusumu.

Yorum

• İlk olarak Gürkan KALMUK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

unutmadan Çizgili formanın altına beyaz şort kimin ileri fikriydi acaba. Şortmu kalmadı bordo yada mavi. ödünç alınmış gibi.
                          Yakışmış ama be

Yorum

• Alacagımız maçı ziya yüzünden yine kayıp ettik bir takım baslıya gelemiyorsa nasıl şampiyonluga oynuyacak merak ediyorum...Ve akşam çıkıp üzgünüz diyor neye üzülüyorsun bir defa çık de ki hata benim bir kere de...

Yorum

• Maça Ziya Hoca ve hakemLer damgasını vurdu...
                              www.twitter.com/SDanismaz
                              Gugudali..
                              Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• "Ligten cekiliyoruz, UEFA ya sikayet edecez,Ulusoy Istifa......."

Eger Dün Bize yapilanin birtanesi Fenere Yapilsaydi Bugün yine bunlari dinliyecektik...

Aglaya sizlaya sampiyon oldun Ezik, O kupa emzik olsun sanada Birkac hafta sesinizi duymaylim.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X