diyecek bişey yok. fb yi bu şerefli(!) şampiyonlukları iin tebrik ederim.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Fenerbahçe 2 - 2 Trabzonspor (32. Hafta)
Daraltma
X
-
mademki bu yıl adam gibi transferler yapamadık.....
mademki bu yıl adam gibi top oynayamadık........
başkaları ne yaparsa yapsın.. he fener olmuş ha cincon...biz olamadıktan sonra hangisi olsa farketmez....
hayırlı olsun iyi bir şey için denilir..ben hayırlı olsun demiyorum..... gaspla başkalarının hakkının yemekle kazanılan nasıl hayırlı olsun...Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
orta hakem fena değildi en azından yattara ve ceyhundan daha iyiydiler ama o yan hakem kesinlikle hakemliği bilmiyor kesilen pozisyonların hiçbirisi ofsayd değildi kalecinin hatası yok çağdaşı dün tanıyamadım ikinci gol çok basit bir gol eğer ayman orada adamını tutsaydı fener o golü atamızdı neyse dün fena oynamadık ama şu topu oyalamasını beceremiyoruz dünkü maçı düşünmüyorum da o 7 maçlık seri de nasıl 3-4 galibiyet alamadık ona yanıyorum.....UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....
Yorum
-
iyiki cezaları kaldırıldı da maça gidebildim
ben onu bunu bilmem akşam yine herşeye rağmen Trabzonsporun büyüklüğü görüldü
şampiyon kimin olduğu bizi ilgilendirmez fenere olan nefretim kadarda artık ziya ve nuriden nefret ediyorum bu sene çok rahat şampiyon olabilirdik
ama bu sezonki tek tesellim hiç okdar eziği bir arada görmemiştim 85 dk da okadar eziğe seslenmemiştim
yaa fener ve temiz şampiyonluk nasıl bir aradfa kullanılabiliyor bu iki kelime hayret
haa belki sadece bu sezon biraz fazla göze görünmemiş olabilir yaptıkları mesela elle smaçla gol filan atmamış olmaları onların çirkefliğini örtmüyor
Yorum
-
bence lig tarihinde hatasız pisliksiz 1 tane şampiyonluk yok..İlk olarak Tselif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHer şampiyonluklarında bir tane de olsa hata var , pislik var , adilik var (bana göre) ...Yalan mı?
Yorum
-
Yaniliyorsun, 6 tane var....İlk olarak lazmania tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebence lig tarihinde hatasız pisliksiz 1 tane şampiyonluk yok..Saldırın Seferoğulları
Bordo Mavi . Net
Yorum
-
İlk olarak karakuzu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYaniliyorsun, 6 tane var....
sende yanılıyorsun
o 6 şampiyonluktada pislikler vardı
biz o pisliklere rağmen o pislikleri yapan pislikleri eze eze şampiyon olduk
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum