Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fenerbahçe 2 - 2 Trabzonspor (32. Hafta)

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• hala ceyhun niye oynamiyor diye var mi aranizda?? bu macta ki istatistikleri bulursam yazacam buraya, ceyhun aceba kac top kaybiyla oynamis.
    bu maci oyuncular verdi, baska söze gerek yok.
    kendine güvernleri sifir 000000000
    fener saldirinca korktular, pas hatalri cogaldi vs vs hep aynisi

Yorum

• Yani su haldeki Feneri yenemeyen takima ne denir bilemiyorum. Adamlar rezilleri oynuyor ustlerine gitsek fark atamamamiz icin hic bir neden yok. Ama neden ikinci yarida bu kadar cekildiler anlayamadim. Herhalde 2-1'e yatmak deyince hic atak yapmamayi anladilar. Kaldiki kaybedecek hicbirseyimiz yokken 2-1'e yatmanin ne anlami var bilemiyorum.

Yorum

• beşiktaş yense tur atamıyolardı gittiler 3 tane yediler neyse böyle bir şey olmaz hakem berbattı ceyhun gönderilip yerine ali bilgin alınmalı acilen.Yabancı çok kaliteli önlibero lazım.Kaleci Tolgada artık güven veriyor yanına Martinezi alıp rekabet yaşatmak lazım kalede.Albayraka rağmen 4.yüz en kötü sezonumuzda çok büyüksün Trabzonspor.Emin olun seneye şampiyonlun adayıyız ziyaya rağmen.

Yorum

• bizim maçtamı sewineektibu ezikler yazıklar olsun
          BMN l TRABZON

Yorum

• Yattara o golü kaçırmasaydı maçı koparırdık.Çok yazık oldu.

Yorum

• O hakem olacak haysiyetsiz, adam gibi maç yönetseydi farklı kazanmamız işten bile değildi...

Eziklerin şampiyonluklarını bizim maçta ilan etmeleri kötü oldu...
              Futbolcuyla taraftar el ele versin, şampiyonluk kupası TRABZON'a gelsin!!!

7 7 7 7 7 7 7 7 7....

Yorum

• şu fener jamiası bir maçımızıda hakem itelemesi olmadan tamamlasa dişimi kırıcam.

Yorum

• arkadaşlar gözünü seveyim ya hakeme laf atmayınnnn....ayıp ya.sizin bu destek verdiğiniz takım var ya hanı ben o maç için ankaradan izmire geçtim.gol attı üstüne yatarken nerdeydi sayın hoca....yeter hakleme laf atmayın artık.önce topçular bilsin trabzonsporda oynuyorlar.....
                  üç büyük var;bir de en büyük var!!!

Yorum

• ya bız ıyı oynadık obur salaklar sogolsun
                    FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

• Güzel başladık ama kötü bitirdik; Fener maçı belki prestij olabilirdi ama onunda yokluk derecesi yeterince üzdü.

Yorum

• İlk olarak Hu3|Y4 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ya abiler... sacmalamayin...
                        acayip iyi oynadi trabzonspor? NE ISTIFASI YA? IYI GIDIN SIZ OYNAYIN BAKIM?
                        Niyi oynadı Fener bizi böyle yakalasa maç 7-1 biterdi
                        Yattttaraaaa

Yorum

• 3 senedir feneri hakemler kurtarıyo.

Yorum

• Maçın ikinci yarısındaki oyunlarıyla dikkat çeken arkadaşa selam olsun..

Teşekkürler Kaptan. Onurlu mücadalen yeter.
                            Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                            iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                            “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                            Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Kimin şampiyon olduğu önemli değildir bizim için , ama 25 seneye yakın şampiyonluk görmemiş bir takımın taraftarı önünde bir başka takıma şampiyonluk turu attıran Yönetim , Hoca ve Futbolcuyu kesin ve net bir ifade ile İSTEMİYORUZ..!

Aşkımız için ödeyeceğimiz bedeller vardır. Yeniliriz , beraber kalırız , birbirimize gireriz ama yüreğini ortaya koyarak ekranları başına geçen özelliklede Türkiye'nin bir ucuna giden kardeşlerimizin önünde şampiyonluk sahnesini istemiyoruz. Son icraatınız hayırlı olsun efendiler(!).

Yorum

• trabzonspor seyircisi kadar delikanlı taraftarı olmayan istanbul takımları bizimle şampiyonluk ilan ediyorsa bu hakemin deil seyirciye layık olmayan yönetimin kabahatidir
                                üç büyük var;bir de en büyük var!!!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X