Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fenerbahçe 2 - 2 Trabzonspor (32. Hafta)

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ıloveyouszymek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    arkadaşlar hakem biçiyor bizi...İki tane %100 lük gol atağımız ofsayt diye kesildi...Alakası bile yok...Ümit Özat son adam Umutu biçti, sarı verdi kırmızı gerekirken...Skora bakp bunu atlamayın, hakemler kesinlikle art niyetli...Maçı izlemeyenler özetini mutlaka izlesinler...

İkinci Papila vakası...Bakın öndeyken yazıyorum bunları...Biçiliyoruz İzmir de haberiniz olsun...
    Aynen öyle. Ofsaytlar milimetrik gerçi ama yan hakemin suçu. Umut'un pozisyonunda da resmen kırmızı kartlık pozisyondu ama veremedi tabii. Allah'tan Trabzonspor için ölüm kalım maçı değil yoksa ortalık fena karışırdı. Oyuna gelecek olursak bazı zamanlar çok iyi top çevirdik ama devamını getiremiyoruz. Birkaç oyuncumuzun dışında tedirginlik var. Gökdeniz yine tüm gücüyle sahada. Umut'ta biraz daha etkili olsa ikinci yarı bizim için daha iyi geçer. İnşallah bu maçı alırız, gerisi bizi bağlamaz...
    Trabzon bir sevda,
    Trabzonspor bir destan...

Yorum

• 2 yanlış ofsayt verdi

Yorum

• of elim ayağam yerden kesildi valla 2. golde hadi trabzonum allahın izniyle inş. 14e 11 yeneceğiz bu ezikleri ne olur allahım yardım et

Yorum

• Bu tip hakemler gereken cezayı almalı.Hukuki cezalardan bahsetmiyorum ama.
          Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler memleketi olamaz.
          K.ATATÜRK

Yorum

• Bu sefer hakemide yenicez.

Yorum

• Ben çok rezalet bir hakem yönetimi görüyorum...Yeter artık...Her fener maçı böyle olacak...
              "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

• İzmir'de Trabzon horon oynuyor
                https://twitter.com/#!/PerfectionisT61
                I never forgive, I never forget..

Yorum

• İlk olarak lazmania tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  cciddimisin ya o derece fazlamı ?
                  Az bile demiş, açıkcası ikinci yarıdan umutlu değilim. Bu sefer ikinci emir iner kafasına hakemin balyoz gibi, ilk yarı beceremediğini ikinci yarı yapacak... Bir penaltı olursa şaşırmayın.

Yorum

• Asikaplan ben seni Şehreminden tanıdım.Trabzon formalarıyla gezelim sokaklarda.

Yorum

• aib huseyn neymis yaa defansin ortasinda oynasin bundan boyle.... milana gider yakinda

Yorum

• Bu arada LigTv'nin ofsayt çizgileri neden yamuk ötesi bir halde. Açık yeşil-koyu yeşil alanlara bakıyorum, bir de Lig Tv'nin çizgisine bakıyorum, alakası yok birbirleriyle.

Yorum

• daha oncede yazmistim bir bu eziklere 3 atamadik diye
                          insallah bu macla onu da yapacagiz

Yorum

• bu hakem bi yamukluk yapar 2. yarida.....
                            https://twitter.com/#!/PerfectionisT61
                            I never forgive, I never forget..

Yorum

• beyler 2-1 öndeyiz ama fazla sevinmeyelim,hakemler kararlı ya yendirecekler feneri ya da yendirecekler.beraberlik dahi kabul edilemez,2.yarı ilk 15 dakikada fener golleri bulamazsa iyice devreye girecekler.nerden mi biliyorum.
                              tarihten....
                              Adam aldırmada geç git, diyemem aldırırım.
                              Çiğnerim, çiğnenirim, hakkı tutar kaldırırım!

Yorum

• Bu maçı kesin alacaz,kimsenin kuşkusu olmasın.
                                Fark olabilir,dikkat edin sonra demedi demeyin
                                Son ağaç kesildiğinde,
                                Son nehir kirlendiğinde,
                                Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...

Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X