Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fenerbahçe 2 - 2 Trabzonspor (32. Hafta)

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak POYRAZ.61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    UEFA sansimizi sonuna kadar zorlamamiz icin kazanmamiz gereken bir mac. Türkiye süper liginin en igrenc takimini puansiz birakmaliyiz.

Feneri anlatmak icin yanlizca Igrenc kelimesi yetmez!

Onlarin ne olduklarini anlatabilecek küfür daha bulunamadi
    Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• Ben buldum ama söylemem.
      Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

Ben buldum ama söylemem.

Aman söyleme.
        Yoksa RTÜK bu Forumu ebediyen kapatir
        Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• ayman fenerlileri ezseneee ezseneeee ezseneeeee
          Önce TRABZONSPOR

Yorum

• Paf takım 0-0 beraber devam ediyor arkadaşlar !

Yorum

• Bir ara taraftarlarin dilinde bir tezahürat vardi. Cok komikti. "Nasil biraktin o mübarek sakali, nasil vurdun Amerika'yi, Usame baba bizim icin Kadiköy'ü bombalaaaaa bombalaaaaaaa bombalaaaaaaaaaa"

Yorum

• ayman - hasan elele trabzonum zafere :
                inşallah bu macı alacaz.

Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                FIRTINAİHTİLALEFSANE
                we the north

Yorum

Bir ara taraftarlarin dilinde bir tezahürat vardi. Cok komikti. "Nasil biraktin o mübarek sakali, nasil vurdun Amerika'yi, Usame baba bizim icin Kadiköy'ü bombalaaaaa bombalaaaaaaa bombalaaaaaaaaaa"
                  "Nasil biraktin o mübarek sakali, nasil vurdun Amerika'yi, Usame baba bize iyilik yapsana...kadiköyü bombalasanaaaaa"

Yorum

• Hmmm. Demekki senin bu söyledigin de albümümüzün yeni versiyonu. Yakinda remixi de cikar.

Yorum

• Nasıl bıraktın o mübarek sakalı,
                      Nasıl vurdun Amerika'yı,
                      Usame baba bize kıyak yapsana...
                      Kadıköyü bombalasanaaaaa!!!!!!!
                      Serhat KIRKAYAK kardeşimin dediği gibi "Bordoyla Mavi kefenim olsun,Trabzonum bu sene şampiyon olsun"

Yorum

• Arkadaşlar felaket tellallığı olarak düşünmeyin ama büyük ihtimal bi bu___nlara yenilcez? Niye mi?
                        1) Takımın durumu ortada
                        2) Tabiiki hakemler

Yorum

• Haydi Trabzonum, su ezikleri dagit ve bir nebze bizleri sevindir, bu sene malum pek sevinemedik Bu taraftar herseyin en guzeline layik....
                          Ya olduğun gibi görün yada göründüğün gibi ol.....

Yorum

• Youtube de Trabzonsporun eski maclarini izledimde, insan cok duygulaniyor ve üzülüyor o eski günlerden eser kalmamis Trabzonsporda. Avni Aker zamaninda Cehennem iken simdi gül bahcesi oldu. Gelen gecen puanlari alip gidiyor.

Fenere 3er 4er atiyorduk her mac. Simdi en son ne zaman onalara karsi mac aldik diye düsünüyorum.

Trabzonspora sevgimiz sonsuz, Trabzonspor herseyimiz. Insallah yakin zamanda yine eski Trabzonsporumuza kavusuruz.

Bu maci al Trabzonsporum, sana güveniyoruz ve sonuna kadar da destekliyoruz...
                            Trabzonspor

Yorum

• her fb maci oncesi heyecan basardi beni ama bu gun rahatim alacaz maci insallah..
                              İnsan ol evlat!

Yorum

• İlk olarak AkcaabatliTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                her fb maci oncesi heyecan basardi beni ama bu gun rahatim alacaz maci insallah..
                                ya şunun sırrını banada öğretin deli danalar gibiyim sabah beri heyecandan dolaşıp duruyorum. birde fatihin vidyolarını izledim moralim bozuldu off yensek şu ezikleri hayırlısıyla. cinnet geçireceğim maç saatine kadar

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X