Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fenerbahçe 2 - 2 Trabzonspor (32. Hafta)

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak forever61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Alıntı:
    yalçın61 tarafından yazılan

dağılın ulan
    beyazligi cok ama
    Saldırın Seferoğulları
    Bordo Mavi . Net

Yorum

• Siyaa Sampiyon Et Bizi (Biraz fazla kaptirdim kendimi heralde)
      Saldırın Seferoğulları
      Bordo Mavi . Net

Yorum

• Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu MaaaaaaaaaaaCCCCIiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ALacagiz bu maci alacaz bu maciiiiiiiiiiiiiiiii AAALLL ALLL ALLA CaaZZZzz!!! JaZZzZZ
        Saldırın Seferoğulları
        Bordo Mavi . Net

Yorum

• İlk olarak karakuzu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Siyaa Sampiyon Et Bizi (Biraz fazla kaptirdim kendimi heralde)
          ziya doğana dedim ki hocam fenere turur attırma o da İNŞALLAH çoçuklara güveniyorum dedi baya mutlu gözüküyordu takımda moraller süper
          Ey Türk Gençliği!
          Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            ziya doğana dedim ki hocam fenere turur attırma o da İNŞALLAH çoçuklara güveniyorum dedi baya mutlu gözüküyordu takımda moraller süper
            Anlamiyorum biz burda moralsizlikten kotu hastalik gecirecegiz... Ama neyseeeeee Sira bizde
            Saldırın Seferoğulları
            Bordo Mavi . Net

Yorum

• TARAFTAR İSYANDA

Trabzonsporlu taraftarlar öfkeli. 80 bin kişilik İzmir Atatürk Stadı'nda kendilerine sadece 2.600 kişilik yer almasına tepki gösterirken, Bordo-Mavililer bu yasağı delmek için F.Bahçeliler ile maça girip, içerde birleşme amacında.
              2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
              Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak forever61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                TARAFTAR İSYANDA

Trabzonsporlu taraftarlar öfkeli. 80 bin kişilik İzmir Atatürk Stadı'nda kendilerine sadece 2.600 kişilik yer almasına tepki gösterirken, Bordo-Mavililer bu yasağı delmek için F.Bahçeliler ile maça girip, içerde birleşme amacında.
                Bu ne terbiyesizlik adamlarin cezalari yok mu?! offf niye hep haklarimiz gasp ediliyor...
                Saldırın Seferoğulları
                Bordo Mavi . Net

Yorum

• cezaya bak: 50.000 kisilik stadtan cezasi nedeniyle 70.000 kisilik stada alindi mac. ve cezanin ceza gibi görünmesi icin, istanbulda 1000 trabzonlu taraftar yerine 1000+1500= 2500 taraftar girebilecek.

cok agirdi yaa... demekki birazdaha itiraz etseydiler, maci barnebeuda 90.000 bin ezik taraftar karsisinda oyniyacaktik...ve 3000 bizim taraftar girecekti...tüh yaa 500 kisi fazla olsaydik keske

Yorum

• İlk olarak Vkgz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ayman Apiahı biçecek bugün... bakalım aymanmı daha iyi apiahmı
                    bizim gattuso ayman yer onu canim
                    "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• Haydi TRABZONSPOR'um haftalardir bu maci bekliyoruz!!! Sezon boyu üzdün bizi, bu aksam güldür artik! Göm su ezikleri Izmir'in yesil cimlerine. Ziya'yla zorlanacagiz, ama yinede Ziya'ya ragmende kazanacagiz bu sefer ALLAH'in izniyle. Göster kendini TRABZONSPOR'um. Lay lay lay lay lay lay lay lay laaaaayyyyyyyyyyy aaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhh TRAAAAAAAAABZOOONNNNN

Yorum

• ya

İlk olarak Dönme-Bana-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        bizim gattuso ayman yer onu canim
                        benim tek korkum bu maçta ayman-hasan veya hüseyinden birinin kırmızı kart yemesi
                        hakem temiz maç yönetirse maç 2-1 bizim
                        bence hakem feneri doğrayacak inş............
                        McLas was Here

Yorum

• İlk olarak McLas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          benim tek korkum bu maçta ayman-hasan veya hüseyinden birinin kırmızı kart yemesi
                          hakem temiz maç yönetirse maç 2-1 bizim
                          bence hakem feneri doğrayacak inş............

Kalsin!
                          Biz Hakemin sayesinde yendiler demelerini istemiyoruz.
                          Zaten bebek gibi agliyor bu ezikler.
                          Simdi Hakem lehimize Hata yaparsa aglamayi, zirvalamayi kesmez bu ser....
                          Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• fener maçları bizim için her zaman önemlidir gökdenize güveniyoruz bu maçı alacağız hayde trabzon
                            GUSTAVO COLMAN

Yorum

• gelecegin gattuso su ayman
                              Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• istedikleri kadar ağlasın zırvalasınlar. tarihleri boyunca aldıkları şampiyonluklar hile hurda ile zaten.

ah bu senede şampiyonluğu kaçırsalar ezikleeer
                                2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                                Gerçek budur. ☆

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X