Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Fenerbahçe 2 - 2 Trabzonspor (32. Hafta)
Daraltma
X
-
ziya doğana dedim ki hocam fenere turur attırma o da İNŞALLAH çoçuklara güveniyorum dedi baya mutlu gözüküyordu takımda moraller süperİlk olarak karakuzu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSiyaa Sampiyon Et Bizi (Biraz fazla kaptirdim kendimi heralde)Ey Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
Yorum
-
Anlamiyorum biz burda moralsizlikten kotu hastalik gecirecegiz... Ama neyseeeeee Sira bizdeİlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleziya doğana dedim ki hocam fenere turur attırma o da İNŞALLAH çoçuklara güveniyorum dedi baya mutlu gözüküyordu takımda moraller süper
Saldırın Seferoğulları
Bordo Mavi . Net
Yorum
-
TARAFTAR İSYANDA

Trabzonsporlu taraftarlar öfkeli. 80 bin kişilik İzmir Atatürk Stadı'nda kendilerine sadece 2.600 kişilik yer almasına tepki gösterirken, Bordo-Mavililer bu yasağı delmek için F.Bahçeliler ile maça girip, içerde birleşme amacında.2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
Bu ne terbiyesizlik adamlarin cezalari yok mu?! offf niye hep haklarimiz gasp ediliyor...İlk olarak forever61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTARAFTAR İSYANDA

Trabzonsporlu taraftarlar öfkeli. 80 bin kişilik İzmir Atatürk Stadı'nda kendilerine sadece 2.600 kişilik yer almasına tepki gösterirken, Bordo-Mavililer bu yasağı delmek için F.Bahçeliler ile maça girip, içerde birleşme amacında.Saldırın Seferoğulları
Bordo Mavi . Net
Yorum
-
cezaya bak: 50.000 kisilik stadtan cezasi nedeniyle 70.000 kisilik stada alindi mac. ve cezanin ceza gibi görünmesi icin, istanbulda 1000 trabzonlu taraftar yerine 1000+1500= 2500 taraftar girebilecek.
cok agirdi yaa... demekki birazdaha itiraz etseydiler, maci barnebeuda 90.000 bin ezik taraftar karsisinda oyniyacaktik...ve 3000 bizim taraftar girecekti...tüh yaa 500 kisi fazla olsaydik keske
Yorum
-
bizim gattuso ayman yer onu canimİlk olarak Vkgz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAyman Apiahı biçecek bugün... bakalım aymanmı daha iyi apiahmı
"CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
Yorum
-
Oemer61
Haydi TRABZONSPOR'um haftalardir bu maci bekliyoruz!!! Sezon boyu üzdün bizi, bu aksam güldür artik! Göm su ezikleri Izmir'in yesil cimlerine. Ziya'yla zorlanacagiz, ama yinede Ziya'ya ragmende kazanacagiz bu sefer ALLAH'in izniyle. Göster kendini TRABZONSPOR'um. Lay lay lay lay lay lay lay lay laaaaayyyyyyyyyyy aaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhh TRAAAAAAAAABZOOONNNNN
Yorum
-
ya
benim tek korkum bu maçta ayman-hasan veya hüseyinden birinin kırmızı kart yemesiİlk olarak Dönme-Bana-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebizim gattuso ayman yer onu canim
hakem temiz maç yönetirse maç 2-1 bizim
bence hakem feneri doğrayacak inş............McLas was Here
Yorum
-
İlk olarak McLas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebenim tek korkum bu maçta ayman-hasan veya hüseyinden birinin kırmızı kart yemesi
hakem temiz maç yönetirse maç 2-1 bizim
bence hakem feneri doğrayacak inş............
Kalsin!
Biz Hakemin sayesinde yendiler demelerini istemiyoruz.
Zaten bebek gibi agliyor bu ezikler.
Simdi Hakem lehimize Hata yaparsa aglamayi, zirvalamayi kesmez bu ser....Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum