Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fenerbahçe 2 - 2 Trabzonspor (32. Hafta)

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• eğüer takım defansa gömülürse işimiz zor ama ilk dakikadan itibaren saldırırsak fenerin defansını allak bullak ederiz

lugano çok faul yapan ve ağır bir adam bu akşam kırmızı kart bekliyorum ondan ..

edu zaten yavaş bir oyuncu ve sert futbola gelemiyor ..

ümit özatın icabına kara bela bakar zaten ..

soldanda ceyhun, gökdeniz bindirmeleriyle feneri mahvederiz.. unutmayalım rahat olan taraf biziz stresli olan onlar bu avantajımızı iyi kullanmalıyız..

Yorum

• Yattara oynuyormu? Antu.com'da verilen mac kadrolarinda Yattara yok tedirgin oldum.
      Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
      Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• bgn 3 puan bizim fener avucunu yalar

Yorum

• İlk olarak Selim55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yattara oynuyormu? Antu.com'da verilen mac kadrolarinda Yattara yok tedirgin oldum.

Antunun verdigi mac kadrolarindan bize ne!!!
          Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak Selim55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yattara oynuyormu? Antu.com'da verilen mac kadrolarinda Yattara yok tedirgin oldum.
            gazetelerın werdiği maç kadrolarındada yok. ya mustafa keçeli ya yattara oynıcakmış işalla keçeli oynamaz geçen hafta gol attı diye oynatmasından çok korkuyom. yattara oynasında fenerle dalga geçsin. :meşale1: :tsmeşale:

Yorum

• antu.com u her fener maçı öncesi takiip ederim. bu haftada alex-gökdeniz kıyası yapılan bir topic açılmış. neymiş efendim? alexe ayıp gökdenizle nasıl kıyas edilebilir? neymiş efendim gökdeniz alexin dirseğindeki kıl bile olamazmış.

babababa

gökdeniz göster kim olduğunu şunlarada alex kimmiş gökdeniz kimmiş herkes görsün...
              VERENA (KIRANKAŞ)

Yorum

• dün rüyamda gördüm 3-2 kazandik
                Duysun cümle alem bu büyük sevdayı TRABZONUM için yıkarız dünyayı!..

Yorum

• hayde hayde hayde ALLAH AŞKINA !!!...

(UEFA)

Yorum

• bırakın şunları yaa alexin dünyada top oynayabilcee tek ülkenin türkiye olduğunu fbli spor yazarları bile kabul etti daha ne gökdenizim ayda bile top oynar:meşale2:
                    BMN KOCAELİ
                    An gelir, söz biter...

Yorum

• Allah aşkına çıkın şerefiniz için oynayın bu maçı alıııınnnnnn
                      Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• Haydi hocamızın taktiğini tahmin etmeye çalışalım

-----------------Tolga--------------------

Ferhat------Erdinç---Çağdaş-----Celaleddin

-------------Hüseyin--Ayman----------------

Ömer Rıza---------Ceyhun------------Gökdeniz

----------------Ersen Martin------------------
                        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• ya bu macı alın yada bu macı alın...yeter artık gulmek ıstıyoruz yaa...
                          İYİ GÜNDE KÖTÜ GÜNDE ÖLÜMÜNE BORDO MAVİ...

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Haydi hocamızın taktiğini tahmin etmeye çalışalım

-----------------Tolga--------------------

Ferhat------Erdinç---Çağdaş-----Celaleddin

-------------Hüseyin--Ayman----------------

Ömer Rıza---------Ceyhun------------Gökdeniz

----------------Ersen Martin------------------
                            keşke ömer rıza oynasa hocam sen nediyorsun. keçelinin maçı bu
                            VERENA (KIRANKAŞ)

Yorum

• Ey GÜzel Allahim GÜldÜr YÜzÜmÜzÜ Yarabbim...su Feneri Anlimizin Akiyla Yenelim Yarabbim Nolursun Allahim....(amin)

Yorum

• aminnnn ...........................................
                                İYİ GÜNDE KÖTÜ GÜNDE ÖLÜMÜNE BORDO MAVİ...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X