Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fenerbahçe 2 - 2 Trabzonspor (32. Hafta)

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Haydu Usaklar Haydi!

Gün bugündür.

Su ezikleri Taraftarlarinin gözü önünde ez!
    Bizleri sevindir.

Haydi Trabzon Haydi Trabzon Haydiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
    Tam Zamani Tam Zamani Simdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
    Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• maca giden arkaslarımdan abilerimden ricam atkısız gosteri guzel olmuyo atkılı bolum ozel olarak kameralara yansımalı biz sadece takımı destekliyelim burdan cıkabilecek ceza bursa macını ceza olbilirizzzzz
      Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:

Yorum

• allahım ne olur alalım bu macı dualarım bu yönde
        FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

• tam zamanı hayde

Yorum

• beyler ınanın takımımız bu haldeyken heyecanla bu macı beklıyoruz içimiz içimize sığmıyor...utansın zıya dogan utansın yonetım....bu aksam yattaraya gokdenıze ceyhuna umuta huseyıne aymana hepsıne butun takıma allahım guc kuvvet ver yarabbimmmmm........
            İYİ GÜNDE KÖTÜ GÜNDE ÖLÜMÜNE BORDO MAVİ...

Yorum

• trabzonspor bu taraftar için önemli olan hangi maçı aldıki bu maçı alsın feneride yenmedikten sonra bu takımın hedefleri nedir kendi halinde bir takım olmakmı büyüklükten zere kaldımı acaba sırf takım tutuyorum diye bu futbolcuları beğenmek zorunda değilim zerre kadarda hiçbirine güvenim yok birdee trabzonsporu mazisiyle düşününce hiç güven olayın bile kalmıyor inşallah yanıltırlar ama hiçbir şekilde bu kadroya ve bu yönetime güvenim yok bir ts taraftarı olarak birde unutmadan güven ayrı bir olay takım sevmek ayrı bir olay ben bu takımı sonuna kadar seviyorum ama böyle çaylaklarla değil........

Yorum

• Büyük gün geldi çattı.İnşallah yenilmeyiz ki yenilmeyeceğimizi tahmin ediyorum.Ve ayrıca da takıma değil ama bücüre güveniyorum.

Yorum

• ahhh azize vahh azize....bunu bu aksam soylemek ıstıyorum yaa butun bı sezon yuzumuz gulmedı bu aksam gulmek ıstıyorum.....

Yorum

• http://www.youtube.com/watch?v=Mi6bu...related&search= tarih tekerrur edecek bu aksam fırtına fbyi supurecek....izleyin arkadaslar..

Yorum

• kadro fena deil..
                      Nick'ine sahip çık kampanyası byunus = yns61

Yorum

• :meşale2: :bayrak:
                        Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

• Kaybedecegimizi zannetmiyorum. Hadi insallah 3 puani aliriz.
                          Ben Asyada büyüyen, Avrupaya yürüyen TÜRKÜM. Krallara bas egdiren, kiliselere hilal ve yildiz giydiren TÜRKÜM!!!
                          Ben daglarda gemi gezdiren, kilicina bas egdiren TÜRKÜM. Ben OSMANLININ torunuyum - TÜRKÜM.

Yorum

• hadi trabzon kiminle oynadıklarını görsün bu ezikler 3 puanı al ve bu milyonlarca olan taraftarını mutlu et

Yorum

• http://www.youtube.com/watch?v=Mi6bu...related&search=

Yorum

• :tsmeşale: :tsmeşale:
                                Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                                Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X