Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fenerbahçe 2 - 2 Trabzonspor (32. Hafta)

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ovacik_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Sonuç olarak;
    1-Ersen kesinlikle oynamalı
    2-Alex orta alanda bir şekilde durdurulmalı
    3-Ayman gibi isimler tehlikeli bölgelerde rakibe sert girmemeli
    4-Ceyhun göbekten dalarak seri çalım denemelidir.

Eğer bu şartlar sağlanırsa galibiyet bir yana farka gitmemiz muhtemeldir.
    Bence kazanmak için yapılması gereken belli,
    herkez kendi görevini yapmalı......Anlatabiliyormuyum. herkez.taraftarda sadece taraftarlık yapmalı
    38 yıldır olduğu gibi yine buradayız,
    Küllerinden doğmanı bekliyoruz...?
    " Gülüşümüzü astık intehar koğuşlarına,ya ölelim yada görelim artık...?.."

Yorum

• Bilmem kaç senedir yenemiyoruz adamları. Her serinin bir sonu vardır ancak o maç bu maç değil bence. Bu seneden artık umudu kestim ben. Yenmişler, yenilmişler pek umurumda değil açıkçası. Benim düşündüğüm gelecek istifalar, alınacak oyuncular. Ziya hoca istifa edecekse 3-4 tane yemeye razıyım ben...
      Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
      Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
      - Eomer -

Yorum

• biz hücum ağırlıklı baskılı oynayan bir takım değiliz..en fazla 4 tane hücum gücü olan adam oynuyor.... onun dışında kalanların hücumla alakaları yok.. becerileri de yok..
        hangi kadro ile fenere baskı kuracağız..

olacağı en fazla formanın verdiği ağırlığın ziya ya mani olabilmesi..
        ancak öyle baskı kurarız.. yoksa ziya nın fendine karşı galip gelip hücum oynamamız zor.

Yorum

• bilet fiyatları

kale arkası 15 ytl

açık 30 ytl

kapalı 50 ytl

olarak açıklanmıştır
          hadi hayırlısıı
          işkenaz

Yorum

• yani 15ten mi alacaz biz biletleri??
            Hadi eyvallah..

Yorum

• istanbuldan bi organizasyon yapılabilir aslında
              En son fındıkoğlu tarafından düzenlendi; 07.05.2007, 20:56. Sebep: hata
              İnsanda güzel olan yüzdür, yüzde güzel olan gözdür ama aslında insanı insan yapan ağzından çıkan sözdür.. »
              Mevlana Celaleddin-i Rumi

Yorum

• fener bahcenın kombınelı taraftarlarına bılet dagıtılacak mış

Yorum

• Bu maçı alacağız diyorum.Hep umutsuzluğa kapıldığım fener maçları öncesi iyide oynasak bal kürek yeniyorlardı ama artık buna son diyeceğiz hissediyorum

Yorum

• FBeşi yenmek benim için ne büyük bir mutluluk kaynağı olur size anlatamam, tarif de edemem.Ama benim zerre kadar umudum yok. Yenelim Wallahi de Billahi de söz bu yaşta anıracam bu forumda hem de zevkle ben EŞŞEK olamya RAzıyım Yeter ki FBeş liler ASLAN olsun
                    Anladınız siz onu
                    Ey zengin olan, bütün hamdler kendisine ait olan, ey yoktan yaratan ve tekrar iade edecek olan, ey çok acıyan ve (dostlarını) çok seven rabbim! Beni helalinle haramından ve fazl-u kereminle senden başkasına muhtaç olmamdan müstağnî kıl! (AMİN)

Yorum

• İlk olarak yattara83 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      biz hucummu oynuyoruz ki baskı kurcaz.Fb nnin defansı kötü diyosun ibjk ye pozisyon vermediler.bizim defans nasıl peki..tuncayı kesin oynamıyo demişssin sana birşey söyeleyim mi tuncay haftasonu kesin oynicak.Sonra ceyhunun forum durumu düşük, yattara henüz 90 dakkalık değil.bir gökdeniz umut var ayrıca ziya umutla erseni aynı anda maça başlatmaz.semih e etkisiz deyince semih kezmandan daha iyi bize karşı attığı goller herzaman vardır.bizde umut gökdeniz biraz yattara biraz ceyhun oyunun kaderini değiştircek adamlar ama bi alex yok.hiç kimse şöle böle demesin attığı gol ortada asistleri ortada.appiah mı iyi ayman mı? tuncay mı iyi ceyhun mu? tümer mi iyi hüseyin çimşir mi? lugano mu iyi celaleddin mi ümit özatmı öndermi mustafa keçeli ferhatmı? tabiki bunlara bakılarak kağıt üstünde kazanırlar demiyorum.ama senin yazında kağıt üstünde kalır ancak.iyi niyetli duygusal yazmıssın ama takım oyunudur futbol iyi takım oynu oynarsak kazanırız yoksa bireyselliğ kalırsa sadece alex gol atmaz merak etme klas oyuncuları hem senden daha fazla hemde daha kaliteli.
                      FB beşiktaşa pozisyon vermedi demişsiniz. O maçta bi kere bjk pozisyon buldu bulmadı değil. Teknik direktörün yanlış kadro seçimi etkiliydi bir yandan. Ayrıca biz bjk 'den çok daha rahat pozisyona girebilen bir takımız. İstatistikler bunu gösteriyor. O maçın havasıyla bu maçın havası daha farklı olacaktır. Fb o mçta açık oynamıyordu ve bk stresteydi. Biz ise rahatız. Orta sahalarında şimdi Aurelio gibi bir adam da yok. Hava toplarında zayıftılar. Sonuç olarak Bjk maçındaki oyunuyla Fb defansını bizim maç için yorumlamak çok saçma. Bizim defansa gelince o kadar da fena değil Fb'ninkinden kalır yanı yok. Bekler hariç. Tuncayın durumu belirsiz oynaması düşük bir ihtimal. Alex'e zaten bişe demedim en tehlikeleri adamları diye yzdım zaten iyi okuduysan. İlk başta ne yapıp edip onu durdurmak gerekir. Tuncay mı iyi(ki oynaması belirsiz) Gökdeniz mi ? Lugano mu Stepanov mu ? Önder mi Erdinç mi ? Ayman mı Deniz mi? Tümer mi Ceyhun mu ? Ümit mi Celaleddin mi? Alex mi Yattara mı ? Umut/Ersen mi Semih mi ? Bi de böyle bi kıyaslama dene. Semih 11'de başladığı maçlarda genelde etkisizdir. Zaman zaman oyuna sonradan giişlerinde etkili oluyor. Bi Kezman değil tabiki de. Ersen'e gelince Umut'la birlikte oynamalı demedim zaten gereekirse Umut yedek soyunup Ersen ile başlanılmalı. Yattara ve Ceyhun klas topçular değil mi ? Bİr Gökdeniz mesela ? Büyük topçular büyük maçlarda her an maçı çevirecek hareetlerde bulunabiliyor.

Rakibi bu kadar gözünüzde büyütmeyin.
                      Hamsilerin gözyaşları denizde gözükmez.

Yorum

• bence bu feneri biz yeneriz orda. çok da süper takım diiller. orta sahadaki oyunumuz önemli. bir de takım topla beraber iyi çıkmalı. gerisi gelir bence.

Yorum

• Gökdeniz bu maçın kilit adamı. Tek başına yıkar Fenerbahçeyi.
                          Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                          iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                          “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                          Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Yattara Dansina hazirmiyiz arkadaslar?

hade bakalim
                            Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.

Yorum

• İlk olarak Yattara*61*Show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yattara Dansina hazirmiyiz arkadaslar?

hade bakalim
                              yattara hangi büyük maçta dans ettiki olay gökdenizde biter
                              Önce TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Vkgz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                yattara hangi büyük maçta dans ettiki olay gökdenizde biter
                                Ziya'nın Yattara'yı 11de başlattığı derbi maçı yok şu ana kadar 2004 de dahil.Haliyle dans edemez kendisi.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X