Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fenerbahçe 2 - 2 Trabzonspor (32. Hafta)

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak desertstrom61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    noluyor yahu???
    bi birbirimizi yemediğimiz kalmıştı....

werther.. komplo kurma ula adamlara...

yeneriz feneri inşallah...
    ben çifte mutluluk bekliyorum..
    hem feneri yenecez hem ziya defolacak..
    WERTHER KOPMLO KURMUYO BİRİLERİNİN OYUNUNA ALET OLMUYO SADECE.ONUN KOMPLO KURDUGUNU SANANLAR KOMPLO KURUYO...HATTA KOPMLO TEORİLERİ BİLE ÜRETMEYE BAŞLAMIŞLARDIR BELKİDE BİZBURDA KONUŞURKEN

Yorum

• İlk olarak Özay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ne alakası var kardeşim.. Daha maç oynanmadan oyunumuzun güzel yada kötü olacağını nereden biliyorsun. Bu önyargılarla bir yere varamayız zaten..
      Boşver arkadaşım ciddiye alma onu sallıyor. Sanki biliyor nasıl yeneceğimizi

Yorum

Ne alakası var kardeşim.. Daha maç oynanmadan oyunumuzun güzel yada kötü olacağını nereden biliyorsun. Bu önyargılarla bir yere varamayız zaten..
        dediğimi anlayamadın sanırım.bana fenere karşı alınan kuru bir galibiyet yetmez.bizim gibi biraz canları yanmalı hakem yüzünden
        hamsi terbiyecisi.......

Yorum

• İlk olarak WERTHeR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ben kimsenin ceza alması için uğraşmıyorum. Size kalsa bu forumda bir şey yazamayacağız. Yanlış bulduğum bir şeyi eleştirdim. eleştiri kültürümüz o kadar alt seviyelerde ki sanıyorsunuz ki ceza istiyorum onun için. Bana ne ceza işinden. Bu sitenin adminleri var moderatörleri var. Beni ne ilgilendirir...
          sen eleştiri yapmıyosunki ddirek adamın üzerine gidiyon böle yazarsan
          caza alırsın die bu ne demektir ceza almalısın bu yazınla
          işte bende diyorumki böle uğraşma mesajı raporla
          bu başlığı böle de rehin almak yakışmıyor başlığın amacından uzaklaşıyoruz
          bu msj sondur polimiğe girmeyelim

artık yorumlarım maç üzerine olacaktır
          medicina humaniem veterineria humatitem

Yorum

• İlk olarak Hırçınhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            WERTHER KOPMLO KURMUYO BİRİLERİNİN OYUNUNA ALET OLMUYO SADECE.ONUN KOMPLO KURDUGUNU SANANLAR KOMPLO KURUYO...HATTA KOPMLO TEORİLERİ BİLE ÜRETMEYE BAŞLAMIŞLARDIR BELKİDE BİZBURDA KONUŞURKEN
            senin dilin ne söyler...
            hamsi terbiyecisi.......

Yorum

• İlk olarak oguz_0706 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              dediğimi anlayamadın sanırım.bana fenere karşı alınan kuru bir galibiyet yetmez.bizim gibi biraz canları yanmalı hakem yüzünden
              İyide ben maçı inşallah alırız diyorum güzel bir oyunla. Sen fenerin hakemler yüzünden canlarının yanmasından söz ediyorsun. Ben demiyorumki canları yanmasın. Laf ebeliği yapıp olayı farklı boyutlara çekmenin manası yok.
              En son Gürkan tarafından düzenlendi; 07.05.2007, 09:13.
              Şampiyonluk için bekliyoruz..

Yorum

senin dilin ne söyler...
                SENİN SÖYLEMEK İSTEDİGİNİ....

Yorum

• İlk olarak galyanlim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  sen eleştiri yapmıyosunki ddirek adamın üzerine gidiyon böle yazarsan
                  caza alırsın die bu ne demektir ceza almalısın bu yazınla
                  işte bende diyorumki böle uğraşma mesajı raporla
                  bu başlığı böle de rehin almak yakışmıyor başlığın amacından uzaklaşıyoruz
                  bu msj sondur polimiğe girmeyelim

artık yorumlarım maç üzerine olacaktır
                  Yazdıklarımı okumanı tavsiye ederim tekrardan recai. Yoksa anlaşmamız mümkün değil bu konuda. Bu sitede ceza nasıl alınır verilir bilen birisiyim evelallah. 2 defa ceza yemişliğim var ne de olsa Usulü bilirim...

Yorum

İyide ben maçı inşallah alırız diyorum güzel bir oyunla. Sen fenerin hakemler yüzünden canlarının yanmasından söz ediyorsun. Ben demiyorumki canları yanmasın. Laf gebeliği yapıp olayı farklı boyutlara çekmenin manası yok.
                    hobaaaaaaa hangi ebelik bu pardon.dediğim ortadadır
                    En son Gürkan tarafından düzenlendi; 07.05.2007, 09:13.
                    hamsi terbiyecisi.......

Yorum

İNSANLARIN CANINI YAKMAKTAN ZEVK ALAN Bİ TRABZONSPORLU Bİ TARAFTAR HİÇ YAKIŞTIRAMADIM

Yorum

• İlk olarak Hırçınhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        İNSANLARIN CANINI YAKMAKTAN ZEVK ALAN Bİ TRABZONSPORLU Bİ TARAFTAR HİÇ YAKIŞTIRAMADIM
                        anlayışınıza hayranım.konu benim için kapandı...
                        hamsi terbiyecisi.......

Yorum

• Tamam arkadaslar maca dönelim. Adamlarin forumlarina bakiyorum da, mac baslamadan onlar maci bitirmisler bile.
                          Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

• Hee kardeş hee , haklısın sen. Okuyanlarda görüyor. Yanlız bir tavsiyem varki bu herkesedir ; yazdıklarınızı göndermeden önce bir okuyun öyle gönderin.

Hatırlatma
                            Konu : Fenerbahçe - Trabzonspor Süper Lig 32. Hafta
                            Nokta
                            Şampiyonluk için bekliyoruz..

Yorum

İyide ben maçı inşallah alırız diyorum güzel bir oyunla. Sen fenerin hakemler yüzünden canlarının yanmasından söz ediyorsun. Ben demiyorumki canları yanmasın. Laf gebeliği yapıp olayı farklı boyutlara çekmenin manası yok.
                              OGUZ LAF GEBELİGİ YAPMIYOR SADECESÖYLEMEK İSTEDİGİNİ TAM ANLATAMIYOR

Yorum

Hee kardeş hee , haklısın sen. Okuyanlarda görüyor. Yanlız bir tavsiyem varki bu herkesedir ; yazdıklarınızı göndermeden önce bir okuyun öyle gönderin.

Hatırlatma
                                Konu : Fenerbahçe - Trabzonspor Süper Lig 32. Hafta
                                Nokta
                                tamam senin için için 61 kere bakcam bundan sonra
                                hamsi terbiyecisi.......

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X