İlk olarak desertstrom61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Fenerbahçe 2 - 2 Trabzonspor (32. Hafta)
Daraltma
X
-
WERTHeR
Boşver arkadaşım ciddiye alma onu sallıyor. Sanki biliyor nasıl yeneceğimiziİlk olarak Özay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe alakası var kardeşim.. Daha maç oynanmadan oyunumuzun güzel yada kötü olacağını nereden biliyorsun. Bu önyargılarla bir yere varamayız zaten..
Yorum
-
dediğimi anlayamadın sanırım.bana fenere karşı alınan kuru bir galibiyet yetmez.bizim gibi biraz canları yanmalı hakem yüzündenİlk olarak Özay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe alakası var kardeşim.. Daha maç oynanmadan oyunumuzun güzel yada kötü olacağını nereden biliyorsun. Bu önyargılarla bir yere varamayız zaten..hamsi terbiyecisi.......
Yorum
-
sen eleştiri yapmıyosunki ddirek adamın üzerine gidiyon böle yazarsanİlk olarak WERTHeR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen kimsenin ceza alması için uğraşmıyorum. Size kalsa bu forumda bir şey yazamayacağız. Yanlış bulduğum bir şeyi eleştirdim. eleştiri kültürümüz o kadar alt seviyelerde ki sanıyorsunuz ki ceza istiyorum onun için. Bana ne ceza işinden. Bu sitenin adminleri var moderatörleri var. Beni ne ilgilendirir...
caza alırsın die bu ne demektir ceza almalısın bu yazınla
işte bende diyorumki böle uğraşma mesajı raporla
bu başlığı böle de rehin almak yakışmıyor başlığın amacından uzaklaşıyoruz
bu msj sondur polimiğe girmeyelim
artık yorumlarım maç üzerine olacaktırmedicina humaniem veterineria humatitem
Yorum
-
senin dilin ne söyler...İlk olarak Hırçınhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleWERTHER KOPMLO KURMUYO BİRİLERİNİN OYUNUNA ALET OLMUYO SADECE.ONUN KOMPLO KURDUGUNU SANANLAR KOMPLO KURUYO...HATTA KOPMLO TEORİLERİ BİLE ÜRETMEYE BAŞLAMIŞLARDIR BELKİDE BİZBURDA KONUŞURKENhamsi terbiyecisi.......
Yorum
-
İyide ben maçı inşallah alırız diyorum güzel bir oyunla. Sen fenerin hakemler yüzünden canlarının yanmasından söz ediyorsun.İlk olarak oguz_0706 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledediğimi anlayamadın sanırım.bana fenere karşı alınan kuru bir galibiyet yetmez.bizim gibi biraz canları yanmalı hakem yüzünden
Ben demiyorumki canları yanmasın. Laf ebeliği yapıp olayı farklı boyutlara çekmenin manası yok.
En son Gürkan tarafından düzenlendi; 07.05.2007, 09:13.Şampiyonluk için bekliyoruz..
Yorum
-
SENİN SÖYLEMEK İSTEDİGİNİ....İlk olarak oguz_0706 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesenin dilin ne söyler...
Yorum
-
WERTHeR
Yazdıklarımı okumanı tavsiye ederim tekrardan recai. Yoksa anlaşmamız mümkün değil bu konuda. Bu sitede ceza nasıl alınır verilir bilen birisiyim evelallah. 2 defa ceza yemişliğim var ne de olsaİlk olarak galyanlim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesen eleştiri yapmıyosunki ddirek adamın üzerine gidiyon böle yazarsan
caza alırsın die bu ne demektir ceza almalısın bu yazınla
işte bende diyorumki böle uğraşma mesajı raporla
bu başlığı böle de rehin almak yakışmıyor başlığın amacından uzaklaşıyoruz
bu msj sondur polimiğe girmeyelim
artık yorumlarım maç üzerine olacaktır
Usulü bilirim...
Yorum
-
hobaaaaaaa hangi ebelik bu pardon.dediğim ortadadırİlk olarak Özay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİyide ben maçı inşallah alırız diyorum güzel bir oyunla. Sen fenerin hakemler yüzünden canlarının yanmasından söz ediyorsun.
Ben demiyorumki canları yanmasın. Laf gebeliği yapıp olayı farklı boyutlara çekmenin manası yok.En son Gürkan tarafından düzenlendi; 07.05.2007, 09:13.hamsi terbiyecisi.......
Yorum
-
İNSANLARIN CANINI YAKMAKTAN ZEVK ALAN Bİ TRABZONSPORLU Bİ TARAFTAR HİÇ YAKIŞTIRAMADIMİlk olarak oguz_0706 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledediğimi anlayamadın sanırım.bana fenere karşı alınan kuru bir galibiyet yetmez.bizim gibi biraz canları yanmalı hakem yüzünden
Yorum
-
anlayışınıza hayranım.konu benim için kapandı...İlk olarak Hırçınhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİNSANLARIN CANINI YAKMAKTAN ZEVK ALAN Bİ TRABZONSPORLU Bİ TARAFTAR HİÇ YAKIŞTIRAMADIMhamsi terbiyecisi.......
Yorum
-
OGUZ LAF GEBELİGİ YAPMIYOR SADECESÖYLEMEK İSTEDİGİNİ TAM ANLATAMIYORİlk olarak Özay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİyide ben maçı inşallah alırız diyorum güzel bir oyunla. Sen fenerin hakemler yüzünden canlarının yanmasından söz ediyorsun.
Ben demiyorumki canları yanmasın. Laf gebeliği yapıp olayı farklı boyutlara çekmenin manası yok.
Yorum
-
tamam senin için için 61 kere bakcam bundan sonraİlk olarak Özay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHee kardeş hee , haklısın sen. Okuyanlarda görüyor. Yanlız bir tavsiyem varki bu herkesedir ; yazdıklarınızı göndermeden önce bir okuyun öyle gönderin.
Hatırlatma
Konu : Fenerbahçe - Trabzonspor Süper Lig 32. Hafta
Noktahamsi terbiyecisi.......
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum