Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fenerbahçe 2 - 2 Trabzonspor (32. Hafta)

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• fb bundan sonra her türlü şampiyon imkasnız kaptırması 3 maçı da kaybetse bile bjk kazanamaz ki fb son hafta ankaragücünü rahat yener olmadı gs yi zaten yencek
    ama biz AFFETMEYİZ
    Ey Türk Gençliği!
    Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak Lucreto tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      GS ile berabere kalıp Ankaragücü'nü yenseler şampiyonlar.
      öyle ama galatasaray sonuçta bu.. şampi... diyebiliriz tabi fener için ama mevcut durum bizim lehimize gelişiyor
      Önce TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Vkgz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        öyle ama galatasaray sonuçta bu.. şampi... diyebiliriz tabi fener için ama mevcut durum bizim lehimize gelişiyor
        Tabi ki. Bizim maça biraz daha rahat çıkacaklar. Kendilerini GS maçına saklayacaklar.

Yorum

• İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

şaka yapıyorsun heralde
          neden saka olsun , simdiye kadar saka degilmiydi.
          At hepsini Fenerin önüne nasil topcu aldigiklarini hep birlikte görelim, belki birilerin akillari baslarina gelir ve bizde kurtuluruz bu muhterem zatlardan.

Feneri yenip elimize bise gececek sanki.
          burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• fener stressli olacak bu maçta mutlak kazanması lazım bunu çok iyi değerlendirmeliyiz

Yorum

• millet sızden su nu ısterım trabzon spor ıcın mac ızmır de olsa gıdermıyız ben askere gıdıyorum artık ama temmuz da cakır abı manısa 1. er egıtım alayı pıyade tugayı pıyade olarak gıdıyorum sımdı ızmıre gıdermıyız bmn ankara
              OrDu dAn AdAm ÇıKmAz dErLeR aMa bEn ÇıKtIm TrAbZoN sPoR Lu OlDuM

Yorum

• Ziyadan bu sene tek isteğim Bu Maçı ALLLLLL !!!!!!!!!!!!!!!
                Kazimişi gzas vorert

Yorum

• ziya bjk hep yeniyor fb ye şansı tutmuyor
                  Ey Türk Gençliği!
                  Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    ziya bjk hep yeniyor fb ye şansı tutmuyor
                    Bence bunu şansının tutmaması değil de MANTALİTE'sinin yetmemesi olarak ifade edelim.

Yorum

• ziya doganin derbilerde iyi oldugu goze carpiyor bencee bu maci alicaz
                      Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• fb galibiyeti görmüyeli cok oldu artık gitsin bu HASRET..
                        Nick'ine sahip çık kampanyası byunus = yns61

Yorum

• İlk olarak Sonercan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          ben istiyorum bursayıda yenelim
                          bursa bizim muhattabimiz olamaz....))
                          bize Trabzon kumeye diyenler simdi hangi durumdalar ama ))

denizlispor 2-2 berabere kalmissa biz neden febeyi yenemeyelim kendi cinli sukru sarac oglunda.....
                          besiktas macindaki gibi hirsi inancli oldukdan sonra febeyi ezeriz orda..

simdiye kadar febeyi hep hakemler elimizden kurtardi... insallah serefli bir hakemi veririler....

biz 4. oldugumuz zaman uefa yoksa intertoto mu gidecegiz???
                          En son sirkan tarafından düzenlendi; 06.05.2007, 14:01.
                          https://twitter.com/#!/PerfectionisT61
                          I never forgive, I never forget..

Yorum

• ceyhun bu maçta eski takımına karşı iyi oynama arzusuyla hazırlanabilir.. ama deniz appiah lugano edu diğer takımların savunmasına benzemez. öyle topu alıp kaleye dikine gidebileceğini sanmıyorum. çok iyi bi karar verilmesi lazım. ya yattara-gökdeniz-umut-ersen dörtlüsü yada yattara-gökdeniz-ceyhun-umut dörtlüsü çıkmalı. bu 2 ihtimal dışındaki bütün ihtimaller maçı kaybettirir..
                            VERENA (KIRANKAŞ)

Yorum

• İlk olarak adnanm61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              intikam mı ne intikamı???
                              fb yi yenip şampiyon olamadıktan sonra nasıl bir intikam oluyor bu maç?
                              İstanbulun diğer kızkardeşlerini şampiyon yapmak için maça çıkmaz TRABZON..
                              Sıradan bir Fb maçı o kdr.
                              Bu maça intikam maçı gibi bakıpta küçülmeyelm lütfen..! kimseyi güldürmeyelim halimize.Onun bunun şampiyonlugu bizi ilgilendirmez biz TRABZONSPORLUYUZ.Fb neyse Gs de bjk da O'dur bzm için,öle olması lazım.
                              İlk olarak sirkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              gec bunlari sen...
                              yensek sanki sampiyon biz oluyoruz...
                              96 senesinin intikami ancak onlari kendik evinde yenerek sampiyon olmadikdir....
                              ne febe ne gese nede bejeke TRABZONSPOR sampiyon olmasini istemezler...
                              onlarda biliyorlarki bir kere Trabzonspor sampiyon oldugu zaman gerisi gelecegini...
                              Bir sampiyonluk Trabzonsporu cook degistirir, Trabzon sehri bi ayaklansin ozaman istanbul takimlariii Trabzona kolay kolay gelemezler....
                              https://twitter.com/#!/PerfectionisT61
                              I never forgive, I never forget..

Yorum

• İlk olarak sirkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                biz 4. oldugumuz zaman uefa yoksa intertoto mu gidecegiz???
                                Eğer gs bjk yi geçip bjk ligi 3.bitirirse ve bizde 4.olursak UEFA'ya gidiyoruz.Ama gs 3.olunca gidemiyoruz.Yani anlican işimiz gs ve bjk ye bağlı..
                                7-7-7-7-7-7-7

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X