Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fenerbahçe 2 - 2 Trabzonspor (32. Hafta)

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak firidin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Maç için bir organizasyon düşünülüyor mu?
    Aslinda söle dev bir Ziya Dogan Posteri yapilsa ve üstündede Adam Gibi Adam yazilsa cok güzel olur, en azindan Hocamiza moral veririz.
    Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.

Yorum

• İlk olarak husolee61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ankarada olsa mükemmel olur organizasyon yapardık

büyük ihtimal maç Ankara'da..

(UEFA)

Yorum

• İlk olarak Yattara*61*Show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Aslinda söle dev bir Ziya Dogan Posteri yapilsa ve üstündede Adam Gibi Adam yazilsa cok güzel olur, en azindan Hocamiza moral veririz.
        gel de aramızda yap o dediiğini. almanyadan sallamak ne kolay... la havle..
        Hadi eyvallah..

Yorum

• yüreğini ortaya koyan TRABZONSPOR bu maçı almasını bilir

Yorum

• bi süpriz yapsak şunlara ondan sonra gs de yense bunları o zaman işte aziz olur azize.....
            .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

)) artık seni seviyorum ..ciddiye alınmadıgında çok sevimli oluyosun inan bana böyle devam et .......hatta alt taraflarda yazdıklarına çok uygun başlıklar var orda
              Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

Büyük bir Ziya Doğan posteri yapıp,yüzünün üstüne bir çarpı koyulsa ve altına da ''Dikkat!Tehlike'' yazılsa da olur.Taraftara moral veriş oluruz!..Esas moralsiz olan biziz çünkü!..

Yorum

• İlk olarak Egemen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  gel de aramızda yap o dediiğini. almanyadan sallamak ne kolay... la havle..
                  Hic birsey olmaz korkma.
                  Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.

Yorum

Hic birsey olmaz korkma.
                    korktugumdan soylemedim zaten. gerci hamsi abim sölemiş ciddiye alınmadıgında çok şeker oluyosun
                    Hadi eyvallah..

Yorum

• adam gibi adam bizi fortis kupasında finale çıkarırdı...
                      tarih yazdı evet tarih yazdı erciyes tarihinde ilk kez uefa kupasına katılıyor
                      ziya doğan sayesinde tabiki

Yorum

• Bu akşamki o seviçlerini gördüm ya haftayada morarmalarını görsem süper olur valla. Haydi trabzonum dağıt su ezikbahceyi
                        BMN |KOCAELİ

Bir gece ansızın...81-Düzce 82-Musul 83-Kerkük...

Yorum

• kel kel kel kel kel kel kel kel kel

Yorum

• İlk olarak Egemen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            korktugumdan soylemedim zaten. gerci hamsi abim sölemiş ciddiye alınmadıgında çok şeker oluyosun
                            Iyi ciddiye almayin beni veya benim gibi düsünenleri ama gelecek sezon Ziya Dogan ve takim icin böle olmayin sakin

Aslinda sorun nerde biliyormusunuz, herkez ayni istikamete bakiyor sorun bence burda.

Yorum

• Arkadaşlar Fenerbahçe Beşitaş maçını izledim iki takımda berbattı Ben Trabzonsporumuzun Fenerbahçeyi ezeceğine inanıyorum nerede oynanırsa oynansın bu maç.Fener kapanmaz Trabzona karşı bizim de dinamit gibi adamlarımız var patlatırız feneri.Marko ve Kezman cezalı ve fenerin tümerden tuncay dan başka düzgün adamı yok çoğu kazma yada sonradan kazmalaşmış mesela appiah...Ayman ı vereceksin Tümer in başına bu iş bitmiştir.Gökdeniz Yattara ve özellikle de Ceyhun formunda olurlarsa çok gol atarız bu fenere ben özellikle de Ersen Martinin oynamasını bekliyorum bu maçta hava toıplarına rahatlıkla kalkabilir.Kornerlerde kalacileri Serdar hiç bir topa çıkmıyor bu en büyük avantajımız olabilir.Ben Fenerbahçeyi yeneceğimizi düşünüyorum rahatlıkla..
                              HEDEFE YÜRÜYEN ADAM OL YETER

Yorum

• türkiyede amatör kuluplerde bile bu hocayı tutmazlar...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X