İlk olarak firidin61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Fenerbahçe 2 - 2 Trabzonspor (32. Hafta)
Daraltma
X
-
İlk olarak husolee61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleankarada olsa mükemmel olur organizasyon yapardık
büyük ihtimal maç Ankara'da..
Yorum
-
gel de aramızda yap o dediiğini. almanyadan sallamak ne kolay... la havle..İlk olarak Yattara*61*Show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAslinda söle dev bir Ziya Dogan Posteri yapilsa ve üstündede Adam Gibi Adam yazilsa cok güzel olur, en azindan Hocamiza moral veririz.Hadi eyvallah..
Yorum
-
İlk olarak Yattara*61*Show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAslinda söle dev bir Ziya Dogan Posteri yapilsa ve üstündede Adam Gibi Adam yazilsa cok güzel olur, en azindan Hocamiza moral veririz.
)) artık seni seviyorum ..ciddiye alınmadıgında çok sevimli oluyosun inan bana böyle devam et .......hatta alt taraflarda yazdıklarına çok uygun başlıklar var orda
Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
Büyük bir Ziya Doğan posteri yapıp,yüzünün üstüne bir çarpı koyulsa ve altına da ''Dikkat!Tehlike'' yazılsa da olur.Taraftara moral veriş oluruz!..Esas moralsiz olan biziz çünkü!..İlk olarak Yattara*61*Show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAslinda söle dev bir Ziya Dogan Posteri yapilsa ve üstündede Adam Gibi Adam yazilsa cok güzel olur, en azindan Hocamiza moral veririz.
Yorum
-
Hic birsey olmaz korkma.İlk olarak Egemen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegel de aramızda yap o dediiğini. almanyadan sallamak ne kolay... la havle..Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.
Yorum
-
korktugumdan soylemedim zaten. gerci hamsi abim sölemiş ciddiye alınmadıgında çok şeker oluyosunİlk olarak Yattara*61*Show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHic birsey olmaz korkma.
Hadi eyvallah..
Yorum
-
Iyi ciddiye almayin beni veya benim gibi düsünenleri ama gelecek sezon Ziya Dogan ve takim icin böle olmayin sakinİlk olarak Egemen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekorktugumdan soylemedim zaten. gerci hamsi abim sölemiş ciddiye alınmadıgında çok şeker oluyosun

Aslinda sorun nerde biliyormusunuz, herkez ayni istikamete bakiyor sorun bence burda.Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.
Yorum
-
Arkadaşlar Fenerbahçe Beşitaş maçını izledim iki takımda berbattı Ben Trabzonsporumuzun Fenerbahçeyi ezeceğine inanıyorum nerede oynanırsa oynansın bu maç.Fener kapanmaz Trabzona karşı bizim de dinamit gibi adamlarımız var patlatırız feneri.Marko ve Kezman cezalı ve fenerin tümerden tuncay dan başka düzgün adamı yok çoğu kazma yada sonradan kazmalaşmış mesela appiah...Ayman ı vereceksin Tümer in başına bu iş bitmiştir.Gökdeniz Yattara ve özellikle de Ceyhun formunda olurlarsa çok gol atarız bu fenere ben özellikle de Ersen Martinin oynamasını bekliyorum bu maçta hava toıplarına rahatlıkla kalkabilir.Kornerlerde kalacileri Serdar hiç bir topa çıkmıyor bu en büyük avantajımız olabilir.Ben Fenerbahçeyi yeneceğimizi düşünüyorum rahatlıkla..HEDEFE YÜRÜYEN ADAM OL YETER
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
yüreğini ortaya koyan TRABZONSPOR bu maçı almasını bilir

Yorum