Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fenerbahçe 2 - 2 Trabzonspor (32. Hafta)

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• maç düne kadar %100 izmirdeydi çünkü haftaya 2 ankara takımı da içerde oynayacak stadlar müsait değil
    fakat 13 mayıs cumhuriyet mitingi nedeniyle vallik ve emniyet sadece mitinge yoğunlaşmak mı ne istiolarmış bu yüzden futbol federasyonuna başvurdular ve maç izmirden alınacak
    bursa samsun geçiyor haftaya bursada bjk maçı var bu yüzden bu seçenek de gidiyor
    F.federasyonu izmiri hala ilk seçenek tutuyor
    Ey Türk Gençliği!
    Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• gbiz fener iyenerik hemde mustafa keceli ile mustaf tekbasina yeter fener e
      Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• antalyada maç varmı o hafta eğer yoksa antalya da seçenekler arasına girebilir...
        .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• mac ızmırde olabırlıdı ama ben de ıstıyorum kı olsun olımpıyatta
          ''Suç yokken suçlu arayanlar suç varken suçluyu bulamıyor'' Şenol Güneş

eski nick:Emres61

Yorum

• Ya bu tinerciler ceza aliyorlar ama yine de seyircili oynaniyor. Sahasini kapattiysan ne oldu? Yine seyircili oynayacak. Bizim de her yerde taraftarimiz var bizim icin SIKINTI yok ama madem ceza verdin, seyircisiz oynama cezasini saha kapatmaya cevirdin o zaman tribünleri yari yariya yapacaksin. Aksi taktirde Kadiköy'de de bize 2000 kisilik yer vereceklerdi simdi macin oynanacagi stadda da 2000 kisilik yer verecekler. Ne anladim öyle cezadan. Tribünler yari yariya olmali.
            Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

• madem fenere ceza verecekler o zaman maçı istanbulda bi stadta oynatsınlar tribündede fener taraftarı olmasın en iyisi bu federasyon başkanı olsam cezaları böyle yaparım bak bidaha stadta küfür oluyo mu

Yorum

• fenere karsi kayb edicegiz... his iste!

fener iste... fener gibi ters takim tanimiyorum!
                yinede ins trabzonspor! hayirlisi!

fener zaten cezaliydi... taraftar olmucakti... ama ceza kalkmis! baya bi cezalar kalkmis... nekadar gicik bir takim...
                Ne olursa olsun, bitane TRABZONSPOR!!

Yorum

• fe-be ters degil. Hakemler ters. Ceza sahasi disinda akli olan her hakemin faul bile calmayacagi bir pozisyondan penalti yedigimizi hala unutamiyorum. Fatih'i gole giderken düsürdükleri zaman penaltimi vermeyislerini unutmuyorum. fe-be oyunculari iki golü de ofsayttan attiklari zaman düdük calinmadigini unutmuyorum.

Yorum

• İlk olarak palavanozlu 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    mac ızmırde olabırlıdı ama ben de ıstıyorum kı olsun olımpıyatta

keşke olsa...ama nerdee

(UEFA)

Yorum

• fenerli arkadaşlarım maçı çantada keklik görüyolar....hele beşişktaşı yenerseler daha da kolay olurmuş....bu hafta feneri yenmemiz kadar isteyebileceğim başka birşey olamaz...İnşallah utandırmazlar bizi...hele bizim yenmemiz onları şampiyonluktan ederse bi nebze 96 nın hesbı görülür...
                      .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• İlk olarak sbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        fenerli arkadaşlarım maçı çantada keklik görüyolar....hele beşişktaşı yenerseler daha da kolay olurmuş....bu hafta feneri yenmemiz kadar isteyebileceğim başka birşey olamaz...İnşallah utandırmazlar bizi...hele bizim yenmemiz onları şampiyonluktan ederse bi nebze 96 nın hesbı görülür...
                        Onlar göredursunlar. Biz de onlari sampiyonluktan ederek türlü hakem oyunlariyla, kanciklik yaparak elimizden caldiklari sampiyonlukta yasadigimiz üzüntüyü onlara yasatacagiz.

Yorum

• İlk olarak sbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          fenerli arkadaşlarım maçı çantada keklik görüyolar....hele beşişktaşı yenerseler daha da kolay olurmuş....bu hafta feneri yenmemiz kadar isteyebileceğim başka birşey olamaz...İnşallah utandırmazlar bizi...hele bizim yenmemiz onları şampiyonluktan ederse bi nebze 96 nın hesbı görülür...
                          gec bunlari sen...
                          yensek sanki sampiyon biz oluyoruz...
                          96 senesinin intikami ancak onlari kendik evinde yenerek sampiyon olmadikdir....
                          https://twitter.com/#!/PerfectionisT61
                          I never forgive, I never forget..

Yorum

• şu maçı olimpiyata alsalar da maça gitsek...İnşallah kazanacağız

(UEFA)

Yorum

• İlk olarak pReN@_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              şu maçı olimpiyata alsalar da maça gitsek...İnşallah kazanacağız
                              Olimpiyat'a almazlar. Olimpiyat Istanbul'da. Bu pislikler de Istanbul takimi, o yüzden baska bir sehirde oynanir.

Yorum

• Bunu yapacağız İnşaLLah
                                www.twitter.com/SDanismaz
                                Gugudali..
                                Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...