Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fenerbahçe 2 - 2 Trabzonspor (32. Hafta)

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Birde renkdaslarimdan birisi Bursa macini dört gözle bekliyorum demis.

EVET!

Ilk yarida neredeyse tüm Mac boyunca "Trabzonspor Kümeye" bagiran ve küme düsmelerini bize baglayip bizden nefret eden Bursasporu bekliyorum.

Insallah önce Denizli ve ardindan Besiktasa kafaniza vurur ve 38 Puan ile Avni Akere gelirsiniz.

Biz 90 Dakika boyunca degil, 90. Dakikada Bursa KÜMEYE diye bagiracagiz cünkü o macda DÜSECEKSINIZ EZIKLER!!!!
    Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Arkadaslar.

Olayi bir Intikamdan cok bir DARBE olarak görelim.

Hemde az buz degil.
      DERIN DARBE!
      Biz belki 96'yi birgün unuturuz ama onlar 100. Yillarinda Sampiyon olamamanin acisini asla unutamazlar
      Gecen sezon üst üste kazanma rekorunu neredeyse kiriyorlardi ama biz engellemistik. O macta da elimizden hakem almisti onlari ve o rekoru kirmalarini engelledigimizden bu yana o aciyi hala cikartamadilar. Bu sezonda da sampiyon olmalarini engelleyecegiz bit beyinlilerin.
      Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

• İlk olarak POYRAZ.61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Gecen sezon üst üste kazanma rekorunu neredeyse kiriyorlardi ama biz engellemistik. O macta da elimizden hakem almisti onlari ve o rekoru kirmalarini engelledigimizden bu yana o aciyi hala cikartamadilar. Bu sezonda da sampiyon olmalarini engelleyecegiz bit beyinlilerin.

Insallah!

O Mac öncesi 5 atariz, 6 atariz diye atip tutuyorlardi
        Ama Fatihe yapilan bariz Penaltiyi verebilseydiler eziyorduk.

Yinede Rekoru engellememiz onlari cildirtti.

PIS EZIKLER!
        Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Insallah!

O Mac öncesi 5 atariz, 6 atariz diye atip tutuyorlardi
          Ama Fatihe yapilan bariz Penaltiyi verebilseydiler eziyorduk.

Yinede Rekoru engellememiz onlari cildirtti.

PIS EZIKLER!
          Mactan önce bir kac gün boyunca forumlarini takip ettim. Bizim ve mac hakkindaki görüslerini ögrenmek istedim. Hemen hemen her hafta rakibimiz kim ise o kulübün taraftar sitelerine göz atarim. fe-be taraftari kadar bizden nefret eden bir taraftar kitlesi daha görmedim. Mactan sonra sitede kutlama yapacaklardi. Rekor kirma kutlamasi. Rekoru iclerinde patlattik ve mactan hemen sonra görüslerini ögrenmek üzere sitelerine girdim. Karsima cikan yazi suydu. "Veri tabani calismalari nedeniyle forumlarimiza giris yapilamamaktadir"
          Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

• İlk olarak POYRAZ.61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Mactan önce bir kac gün boyunca forumlarini takip ettim. Bizim ve mac hakkindaki görüslerini ögrenmek istedim. Hemen hemen her hafta rakibimiz kim ise o kulübün taraftar sitelerine göz atarim. fe-be taraftari kadar bizden nefret eden bir taraftar kitlesi daha görmedim. Mactan sonra sitede kutlama yapacaklardi. Rekor kirma kutlamasi. Rekoru iclerinde patlattik ve mactan hemen sonra görüslerini ögrenmek üzere sitelerine girdim. Karsima cikan yazi suydu. "Veri tabani calismalari nedeniyle forumlarimiza giris yapilamamaktadir"

Bize yapmadiklarini birakmadilar ve yinede bizden Nefret ediyorlar.
            Hem suclular hemde güclü bu EZIKLER!!

Tarih boyunca onlara cok Darbe vurduk. Insallah en büyügünü bu Sezon vuracagiz!

BEKLE BIZI EZIKBAHCE; GELIYORUZ!!

Yorum

• PFDK ceza yağdırdı...
              PFDK, Türkiye Kupası'nda Saracoğlu'nda Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanan karşılaşma sonrası Tahkim Kurulu'na sevk edilenlerin cezaları açıklandı.

Buna göre PFDK'nın verdiği cezalar şöyle:
              Aziz Yıldırım: 1 yıl, 20 bin YTL.
              Murat Özaydınlı: 6 ay, 10 bin YTL Ali Koç: 2 yıl, 30 bin YTL.
              Mahmut Uslu: 1 ay.
              Zico: 1 maç.
              Aurelio: 2 maç.
              Fenerbahçe: 1 maç seyircisiz, 30 bin YTL para cezası.
              Beşiktaş: 25 bin YTL.

Yorum

• Fenerbahçe - Trabzonspor | Tarafsız Saha Seyircili

Fenerbahçe Perşembe günü Tahkim Kurulu'na itirazda bulunacak, kabul edilmezse Fenerbahçe - Trabzonspor maçı seyircisiz oynanacak arkadaşlar.

Fenerbahçe: 1 maç seyircisiz, 30 bin YTL para cezası.
                Aziz Yıldırım: 1 yıl, 20 bin YTL.
                Ali Koç: 2 yıl, 30 bin YTL.
                Murat Özaydınlı: 6 ay, 10 bin YTL.
                Mahmut Uslu: 1 ay.
                Zico: 1 maç.
                Aurelio: 2 maç.
                Trabzonspor √
                Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                İki Renk ve Asalet √
                BordoMavi.Net √

Yorum

• bi yönden iyi fenere göre seyircisiz daha fazla maç yaptık osasuna ve ankara maçları yenilmedikte her iki maçtada, hatta birinde fazlasıyla çoştu bizimkiler(ankara maçı), ama tahkim kurulunun bu kararları yarı yarıya indireceğini düşünüyorum
                  TrabZonguldaklı...

Yorum

• Şimdi fb pfdk'ya gider.Aurelio'nun cezası 2 maçtan 1 maça iner.Bizim maçtada oynar..!

Yorum

• Tahkim'den döner bu cezalar .

Malum futbolun saha içerisinde oynanmadigini çok iyi biliyorlar...
                      Taraftarlık ; Geçim kaynağı değil , Yaşam kaynağıdır ...
                      Fırtınasız denizde , herkes Kaptan ...

Yorum

• Yarin kararlar degisir cezalar kalkar

Yorum

• beyler fanatik gazetesinin sitesinde 1 maç saha kapatma yazıyo.yani baska bi sahada ama seyircili.ama febe nin sitesinde ise seyircisiz kadıköy de yazıyo.hangisi doğru ya bunların?????

Yorum

• fb yönetimi itirazda bulunacakmış.Bence bu cezalar yarı yarıya iner...

(UEFA)

Yorum

• sanmam ki bu hali ile kalsın..
                              seyircisiz maçı çevirirler saha kapatmaya izmirde falan oynarız...

aurelio nun cezası da 1 maça iner.. diğerlerini zaten salamıyor kimse. aziz yıldırım şeref tribüne cezalı girdiğinde gelsin çıkarsın cesareti olan demişti..

yöneticilere verilenler sanırım uygulaması olmayan cezalar..
                              uygulanırsa tabi başımız üstüne.. sadece lafta ceza olmasın da.

Yorum

• İlk olarak muratd61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                beyler fanatik gazetesinin sitesinde 1 maç saha kapatma yazıyo.yani baska bi sahada ama seyircili.ama febe nin sitesinde ise seyircisiz kadıköy de yazıyo.hangisi doğru ya bunların?????
                                Maç seyircisiz oynanacak.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X