Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fenerbahçe 2 - 2 Trabzonspor (32. Hafta)

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Arkadaşlar bizden önce denizli salladı(2-2), inşallah şampiyonluktan daTRABZONSPOR eder.Geçen sene denizli sekteyi vurmuştu fenere inşallah bu senede biz vururuz
    HİÇKİMSEDEN FAYDA BEKLEME,FAYDAYI KENDİNDE ARA
    istediğini söyleyen,istemediğini işitir.

Yorum

Unutacağımızı kim söyledi. Ben her zaman kazanmalıyız (her maç öncesi) diye yazdım söyledim hatta haykırdım. Külünkoğlu'nun dediği gibi yok elenelim TD gitsin ..Yok Rize kardeşimizdir yenilelim. Yok onun tipi güzel yenilsekte önemli değil diyenlerle doldu taştı buralar.... Eee no'du şimdi. Yenildik ...kupadan elendik ..Var mı giden ? ..HAYIIIIIRRRR! ..Yanımıza çektiğimiz rezillik kar kaldı.
      Onun için ben de aynı düşünüyorum.Hep yenelim ama onlarda ellerini çeksinler üzerimizden diyorum.
      "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

arkadaşlar herzamn söyledim bunu yine söylüyorum bu takım ne td nin ne futbolcunun nede uyönetimin bunların hepsi tarftarın elinde etkili birşekil organize olarak tepkimizi dile getirirsek bunlar gider
        GÖZLERİNDEKİ KARADENİZDE BOGULMAK İSTİYODUM AMA OLMADI BİZE DÜŞEN GÖZLERİNDE DEGİL YOKLUGUNDA KAYBOLMAK MIŞ

Yorum

bazen yenelim yenilmeyelim olayını gerçekleri unutarak tartışıyoruz.10 senedir feneri yenemiyoruz önce bunun sebebini bulalım.biz ne konuşrusak konuşalım burda kimi elensin dese de kimi ne olursa olsun kazanalım dese de olay sahadakilerde bitiyor ömer rıza hüseyin penaltıyı atamazsa biz ne kadar istersek isteyelim kazanamaz bu takım. ama antalya maçı gibi önemsiz bi maçı rahataça kazanır.
          fener maçlarını da düşündüğümüz zaman Trabzon stres altında çıktığı maçların hepsinde başarısız oluyor. önce buna bir çözüm bulunmalı

Yorum

1)fener maçı asla intikam maçı olamaz, ne zaman ki şampiyonluğu onların elinden eze eze alırız o zaman 96 senesinin acısı hafifler. geri kalan galibiyetler asla yerini tutamaz.Ancak söz konusu TRABZONUN galibiyeti,maç maçtır kazanmalıyız. ha biz kazanıpta şampiyonlukta yolunda onlara köstek olursak diğer şampiyonluk adaylarına bonus kazandırmış oluruz o kadar.

2)üstte bir yazıda ziya doğanın takımın başında kalması halinde inter toto hakkında karar vereceği belirtilmiş. bu tür bir ihtimalin olması, vizyonu "günü kurtarmaktan ibaret" bir şahsın hala varlığını sürdürebilecek olması,bir TRABZONSPOR taraftarı olarak tüylerimi diken diken ediyor. Çin işkenceleri bile bu düşünceye kapılmaktan daha hafiftir herhalde
            TSira- Şükran
            "Ne mutlu "insanım" diyene. Ne mutlu "Türk'üm" diyene. Ne mutlu "bordooo" sesine "maviiii" diyerek karşılık verene."

Yorum

BEN ABDESTİMİ ŞİMDİDEN ALDIM
              ŞÜKÜR NAMAZI KILMAYA....

96 da yapılanları o sene fener in en az 10 haram puanını ,
              Ofsayttan atılan golleri..
              Verilmeyen penaltıları unutmadık...
              Cem papila en iyi hakemimizdir diyen zihniyeti
              Hakemliği bırakması kayıptır diyen içimizdeki hainleride unutmadık...
              Hep hatırlayacagız
              Haczavera,Maçka,Trabzon....,
              Sen Fatih in torunu,Ben Deli İbrahim in
              Sen Düzenin Adamı,Bense Memleketimin......

Yorum

Yahu, bu tip başlıklar açmakla ne elde ediyorsunuz?onu bir türlü anlamıyorum!ne intikamıymış bu?Bu tip şartlanmalar bize her zaman zarar veriyor,neden hala daha kendi işimizle ilgilenmeyi bir türlü öğrenmiyoruz?

Kardeşim şunu kafanıza sokun artık.1996 yılındaki Fenerbahçe maçı 3 ihtimalli bir maçtı,o maçta bu 3 ihtimalden biri gerçekleşmiştir.O maçta'da bu tip şartlanmalar yüzünden maçı kaybedince yıkımı büyük oldu.Bazı şeylere şartlanmayın,kazanmak için elinizden gelen herşeyi yapın ama illede kazanacağız ya da şampiyon olacağız demeyin.

Kaçan şampiyonlukta bazı etkenlerde bu işe çanak tutmuştur o ayrıdır.Nasılki adamların yönetimi şampiyonluğu kazanmak için her şeyi yapıyorlar(günümüzde de aynı,değişen bir şey yok!,savaş devam ediyor) senin yönetiminde bu tip ayak oyunlarını önceden bilip,tedbir almak zorundaydı.Bu işleri iyi bilmek gerekir.

Olaya başka bir açıdan bakalım.Biz o dönemde kendi evimizde Vanspor'u yenseydik bunları konuşacakmıydık?Eğri oturup doğru konuşalım.Madem intikam çığlıkları atıyoruz bunlarıda görün o zaman.Biz Vanspor'u yenseydik ve Fener'e yenilseydik gene şampiyon oluyorduk doğru mu arkadaşlar?O zamanda gene futbolcularımızın şartlanması(feneri yenmeden şampiyon olmak bize yakışmaz düşüncesi) bizi yıkan en büyük şartlanmadır.

Geçen seneye bir bakın! Fenerbahçe, Galatasaray'ı Kadıköy'de 4-0,Ali Sami Yen stadında 'da 0-1 yenmiştir.Buna rağmen şampiyon kim oldu?Galatasaray!!! Galatasaray şampiyon olunca Feneri yenmedikleri için şampiyonluğu istemediler mi?Hayır tam tersi inadına daha başka bir keyifle kutladılar.

Neden hala daha bazı şeyleri görmek istemiyorsunuz?Kardeşim, tamam bizim hakkımız yenmiştir,buna kimsenin itiraz ettiği yok ama bazı gerçekleride göz ardı etmeyin...Kadıköy'de biz 2 hafta sonra Feneri yensek ne olur?benim için 3 puan ve UEFA için artı bir kazanç manasına gelir ve Kadıköyde Fener'i yendiğimiz için çok sevinirim.Yoksa bu takımlar, süper ligde karşılaşmaya başladıklarından beri birbirlerini yenip duracaklardır.Bunun aksini kimse iddia edemez!
                En son Badaloğlu tarafından düzenlendi; 30.04.2007, 10:18.
                TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

Fenerbahçe öyle veya böyle bizi yenip kendisi şampiyon olmuştur. Tabiki yenelim ama feneri yenmek beni şampiyon olamadılar da yerlerine bacılarından biri şampiyon oldu diye sevindirmez. Tek sevincim galibiyetimizden olur. Bence "Trabzon kümeye" diye bağırıp şimdi kümeye giden bursa maçını almak çok daha anlamlıdır.
                  Emre AYGÜN, Alişen KANDİL, Ergin KELEŞ, Yusuf KURTULUŞ, Ufukhan BAYRAKTAR, Ufuk BAYRAKTAR, Barış MEMİŞ, Kadir KELEŞ, Göksu ALHAS, Hasan Ahmet SARI.......

Yorum

İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yahu, bu tip başlıklar açmakla ne elde ediyorsunuz?onu bir türlü anlamıyorum!ne intikamıymış bu?Bu tip şartlanmalar bize her zaman zarar veriyor,neden hala daha kendi işimizle ilgilenmeyi bir türlü öğrenmiyoruz?

Kardeşim şunu kafanıza sokun artık.1996 yılındaki Fenerbahçe maçı 3 ihtimalli bir maçtı,o maçta bu 3 ihtimalden biri gerçekleşmiştir.O maçta'da bu tip şartlanmalar yüzünden maçı kaybedince yıkımı büyük oldu.Bazı şeylere şartlanmayın,kazanmak için elinizden gelen herşeyi yapın ama illede kazanacağız ya da şampiyon olacağız demeyin.

Kaçan şampiyonlukta bazı etkenlerde bu işe çanak tutmuştur o ayrıdır.Nasılki adamların yönetimi şampiyonluğu kazanmak için her şeyi yapıyorlar(günümüzde de aynı,değişen bir şey yok!,savaş devam ediyor) senin yönetiminde bu tip ayak oyunlarını önceden bilip,tedbir almak zorundaydı.Bu işleri iyi bilmek gerekir.

Olaya başka bir açıdan bakalım.Biz o dönemde kendi evimizde Vanspor'u yenseydik bunları konuşacakmıydık?Eğri oturup doğru konuşalım.Madem intikam çığlıkları atıyoruz bunlarıda görün o zaman.Biz Vanspor'u yenseydik ve Fener'e yenilseydik gene şampiyon oluyorduk doğru mu arkadaşlar?O zamanda gene futbolcularımızın şartlanması(feneri yenmeden şampiyon olmak bize yakışmaz düşüncesi) bizi yıkan en büyük şartlanmadır.

Geçen seneye bir bakın! Fenerbahçe, Galatasaray'ı Kadıköy'de 4-0,Ali Sami Yen stadında 'da 0-1 yenmiştir.Buna rağmen şampiyon kim oldu?Galatasaray!!! Galatasaray şampiyon olunca Feneri yenmedikleri için şampiyonluğu istemediler mi?Hayır tam tersi inadına daha başka bir keyifle kutladılar.

Neden hala daha bazı şeyleri görmek istemiyorsunuz?Kardeşim, tamam bizim hakkımız yenmiştir,buna kimsenin itiraz ettiği yok ama bazı gerçekleride göz ardı etmeyin...Kadıköy'de biz 2 hafta sonra Feneri yensek ne olur?benim için 3 puan ve UEFA için artı bir kazanç manasına gelir ve Kadıköyde Fener'i yendiğimiz için çok sevinirim.Yoksa bu takımlar, süper ligde karşılaşmaya başladıklarından beri birbirlerini yenip duracaklardır.Bunun aksini kimse iddia edemez!
                    çok ihtiyatlı bir yaklaşım aynı zamanda çok serinkanlısın Ahmet abi.ama kesin olan birşey var ki o da benim ya da bizim fb ye karşı olan nefretimiz.o kadar keskin ki bazen bize de zarar verebilmekte
                    ......mutedil dalgalı..
                    fırtına ihtilal efsane

Yorum

görünen o ki TRABZONSPOR umuzun ve anadolu kuluplerinin fb düşmanlığı üçlü koalisyonun diğer iki takımına yarıyor , fb olmasından kim şampiyon olursa olsun mantığı bizlere TRABZONSPOR taraftarına yakışmıyor , bu sene görünen o ki bşk şampiyon olacak peki hakkıylamı olacak , yıllarca sürdürdüğümüz haklı fb düşmanlığı sonucu trabzon sokakları cinconlu ve bşk li trabzonlularla doldu, bunun önüne geçmeyecekmiyiz,
                      fb ye düşmanız evet ama unutmamalıyız ki bi TRABZONSPOR luyuz bizi biz yapan haksızlıkların karşısındaki taviz vermez duruşumuzdur
                      şampiyonluk gerçekti hayal oldu...

Yorum

her sene intikam alıyoruz daha doğrusu alamıyoruz.sıkıntı verdi artık.unutmamalı değil unutmalı artık.
                        Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

felis61,

Bende bu nefretten bahsediyorum zaten.Eğer serinkanlı olamazsak kaybeden her zaman biz olacağız.Bize bu tip açıklamalar ve yaklaşımlar bir şey kazandırmıyor.Sen daha doğmadan biz Fenerbahçe'yi İstanbul'da,Kadıköy'de 90.dakikada dobi Hasan'ın golü ile 0-1 yenerek şampiyon olmuştuk.O zamanlar kimse Fenerbahçe'den kin gütmüyordu.Kin ve nefret tohumları ektiler ve bizi bu adaletsiz arenada her zaman saldırgan gösterdiler.

Hırs ve intikam her zaman bizlere zarar verecektir.Çünkü bu hırs ve intikam amacınızın önüne geçtiği an bitmişsiniz demektir.Zaten, Karadeniz insanın yapısını tüm dünya biliyor.Ve bu oyunlar her sene bize oynanıyor.O yüzden bu oyunlara gelmek istemiyorum.Benim tek hedefim Fener'i içerde,dışarda her yerde, her zaman yenmek üzerine olsun ama nefret benim bu düşüncemi alıp götürdüğü gibi banada zarar verir.

Şimdi i.Hacıosmanoğlu'nun açıklamalarını okuyorum.İnanın üzüldüm.Sen kendi takımın her işini hallettinde kaldı Fenerbahçe'nin tüpçü yöneticisi.Ne kadar ayp şeyler bunlar.Trabzonspor yönetici profili bu ise eğer,ben bu tip yöneticilerin Trabzonspor'a bir şey vermeyeceğini düşünüyorum.Aksine bize zarar veriyorlar.
                          TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            felis61,

Bende bu nefretten bahsediyorum zaten.Eğer serinkanlı olamazsak kaybeden her zaman biz olacağız.Bize bu tip açıklamalar ve yaklaşımlar bir şey kazandırmıyor.Sen daha doğmadan biz Fenerbahçe'yi İstanbul'da,Kadıköy'de 90.dakikada dobi Hasan'ın golü ile 0-1 yenerek şampiyon olmuştuk.O zamanlar kimse Fenerbahçe'den kin gütmüyordu.Kin ve nefret tohumları ektiler ve bizi bu adaletsiz arenada her zaman saldırgan gösterdiler.

Hırs ve intikam her zaman bizlere zarar verecektir.Çünkü bu hırs ve intikam amacınızın önüne geçtiği an bitmişsiniz demektir.Zaten, Karadeniz insanın yapısını tüm dünya biliyor.Ve bu oyunlar her sene bize oynanıyor.O yüzden bu oyunlara gelmek istemiyorum.Benim tek hedefim Fener'i içerde,dışarda her yerde, her zaman yenmek üzerine olsun ama nefret benim bu düşüncemi alıp götürdüğü gibi banada zarar verir.

Şimdi i.Hacıosmanoğlu'nun açıklamalarını okuyorum.İnanın üzüldüm.Sen kendi takımın her işini hallettinde kaldı Fenerbahçe'nin tüpçü yöneticisi.Ne kadar ayp şeyler bunlar.Trabzonspor yönetici profili bu ise eğer,ben bu tip yöneticilerin Trabzonspor'a bir şey vermeyeceğini düşünüyorum.Aksine bize zarar veriyorlar.
                            Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                            Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

Ahmet abi
                              bir kaç bir şey daha eklemden yapamayacam
                              bu şerefsiz takım geçen sene de şampiyonluğu kaybedince R özürlü aziz yldrm istifa ediyorum diye gündemi değiştirdi şimdi de kupayı kaybettiler diye yapmadıkları çirkeflik,konuşmadıkları laf yok.biz biraz coğrafya ve iklim gereği fevri insanlarız ama lafımızı da biliriz.ama bu gadar çirkefliğe ne demeli.hacıosmanlu'na diyecek sözüm yok şundan başka:ainesi iştir kişinin lafına bakılmaz.o da adam gibi adam olup gendi işin yapaydı...
                              memleket deliye hasret biz akıllıya
                              ......mutedil dalgalı..
                              fırtına ihtilal efsane

Yorum

Bazı arkadaşlar serinkanlılıktan filan bahsediyor doğru bir yaklaşım olabilir ama ben fenere kadıköyde çelme takarsak şampiyon olmuş gibi olmasada ona yakın bir sevincim olur.Bu konuda fazla serinkanlı olamıyorum.Adamların hayatı bizans oyunlarıyla dolu.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X