Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

M.P. Antalyaspor 0 - 2 Trabzonspor | STSL 34. Hafta | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Hüseyin Başoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    sen inanıyormusun bu yönetimin o koltuğu bırakacağına
    Ben taraftarımıza güveniyorum.Yılmayacağız abicim.Yılmayı kendime yediremiyorum.Haklı ve doğru ne varsa yanında olacağım.Kem küm etmeden...

Yorum

• İlk olarak canna52 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      o değil de tolunay şike konusunda ne söyledi?

ağır ironi içerir
      Aynen bide o muhabbet vardı
      Sonra gelen MRA için aynı soruyu sorunca da kem küm etmişlerdi
      Adalet timsali birkac kişi(!)

Yorum

• Hami hoca ile devam edilmemesi durumunda tüm sezonu kapatıp takımla ilgimi keseceğim. Kimse kusura bakmasın bu takım Hami hoca ile başarıya gidecek ama ona destek vermek şartı ile....
        2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• İlk olarak muratt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Fikrimi söylemek için otorite mi olmam lazım. Burası forum işte ve benim fikrim en azından birkaç yıl süper lig tecrübesi olan birinin td olması. Hami'nin deneyimini yeterli bulmuyorum taraftar olarak, mra da yeterli değildi. Tolunay'ın ne suçu vardı diye sorarım en kötü ? Hami ile devam edersek önümüzdeki yıl aralık ayında herkes hamiye söverken burada ben mutlu olmıycam merak etmeyin. Eruğrul sağlamından, tolunaya şotaya bir sürü isim var hami'den daha iyi bu işi yapabilecek. Saffet susiç gibi biri de olabilir bosnadan adam da getirir. Açık konuşayım, kızacaksınız ama yılmaz vural, hikmet karaman bile çok daha iyidir. Kusura bakmayın otorite gibi konuştum ama sadece fikrimi paylaşmak niyetim...
          Tabi ki her ismi soyleyebilirsin. Sergen'i bile yakistiran var bize. Ancak Hoca icin burasi staj yapacak yer degil demek sizi bizi aşan bi durum.
          Ancak seneye herkes Hami hocaya söverken ben mutlu olmuyacam deyipte daha iyi bi kadronun kurulup kurulmayacagi belli degilken Saglam'i, Vural'i, Karaman'i, Arveladze'yi de önermek degisik bir futbol teorisi.
          Bu isimlerin ne gibi farkli katkisi olabilir ki?
          2-3 ekstra futbolcu izlemiş olmalari mi?
          Hadi Şota ekstra tartışma konusu olur ancak digerleri aman aman...
          En son Anıl C tarafından düzenlendi; 18.05.2014, 23:51.
          Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
          Elazığ'lı.

Yorum

• İlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Hami hoca ile devam edilmemesi durumunda tüm sezonu kapatıp takımla ilgimi keseceğim. Kimse kusura bakmasın bu takım Hami hoca ile başarıya gidecek ama ona destek vermek şartı ile....
            Hamiyle hicbir yere gidilmez
            Ne yeni sezonu
            Allah korusun

Yorum

• OkTay henrig süper diyor. Aman allahım

Yorum

• İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Tabi ki her ismi soyleyebilirsin. Sergen'i bile yakistiran var bize. Ancak Hoca icin burasi staj yapacak yer degil demek sizi bizi aşan bi durum.
                Ancak seneye herkes Hami hocaya söverken ben mutlu olmuyacam deyipte daha iyi bi kadronun kurulup kurulmayacagi belli degilken Saglam'i, Vural'i, Karaman'i, Arveladze'yi de önermek degisik bir futbol teorisi.
                Bu isimlerin ne gibi farkli katkisi olabilir ki?
                2-3 ekstra futbolcu izlemiş olmalari mi?
                Hadi Şota ekstra tartışma konusu olur ancak digerleri aman aman...
                bu işler belli olmuyor.göreve başlarken simeone nin, guardiola nın da tecrübeleri yoktu ama salladılar dünyayı. keza ertuğrul hoca nın da ilk yıllarında geldi şampiyonluk. hoca kaliteliyse, hafiften iyi bir kadro varsa, biraz şansla başarı gelebiliyor. iyi başladın mı gerisi de iyi geliyor.

Yorum

• Tolunay Hocayi Sevdik yolladilar, Simdi Hami Hocayi Sevdik insallah bunuda yollamazlar

Hayalim Tek. Direktör Tolunay Yardimci Antrenör Hami müthis olurdu

Yorum

• İlk olarak özgür6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ben taraftarımıza güveniyorum.Yılmayacağız abicim.Yılmayı kendime yediremiyorum.Haklı ve doğru ne varsa yanında olacağım.Kem küm etmeden...
                    Hangi taraftara ??? Bak şimdi yine girdim bu konuya

Hangi taraftar abi boşbakanı karşılayan taraftarmı akp chp mhp ye oy veren taraftarmı ihoyu seçen taraftarmı kongredeki satılık blok taraftarlarmı kendi takımına zarar veren taraftarmı hangi taraftara güveniyorsun ??

Gerçekçi olmak lazım; Futbolda sonuçlar kötü gitmedikçe ihoyu görev süresi bitmeden indiremezsiniz.Yargıtay felan hikaye..

Yorum

• M.P. Antalyaspor 0 - 2 Trabzonspor | STSL 34. Hafta | Maç Sonucu

İlk olarak Hüseyin Başoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Hangi taraftara ??? Bak şimdi yine girdim bu konuya

Hangi taraftar abi boşbakanı karşılayan taraftarmı akp chp mhp ye oy veren taraftarmı ihoyu seçen taraftarmı kongredeki satılık blok taraftarlarmı kendi takımına zarar veren taraftarmı hangi taraftara güveniyorsun ??

Gerçekçi olmak lazım; Futbolda sonuçlar kötü gitmedikçe ihoyu görev süresi bitmeden indiremezsiniz.Yargıtay felan hikaye..

Imza kampanyası yapılacakmış, Trabzon bilmem ne birliğinden ( tam hatırlamıyorum ). Tabii doğru ise.

Yorum

• İlk olarak fyıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Imza kampanyası yapılacakmış, Trabzon bilmem ne birliğinden ( tam hatırlamıyorum ). Tabii doğru ise.
                        Yapsınlar aga hiç bişi olmaz.

Gider cardozoyu alır iho klübün ekonomisini düşünmeden o benim paşkanum diyerek sahip çıkan binlerce Trabzonspor'lu çıkar.

Boş hayallere kapılmayın.

Yorum

• M.P. Antalyaspor 0 - 2 Trabzonspor | STSL 34. Hafta | Maç Sonucu

Hami için çok erken ' sahin i oyuna alan adamın egoları vardır, gelecek sezon bu takımı 1461 oyuncuları kaldıramaz.bir çok doğru iş yaptı hami hoca bence en doğrusuda Adrianı iyi oynatdı,şuda bir gerçek takımda en teknik oyun cu sonrada Özer ,eğer Hami düzeyinde biri gelecekse ,Hami kalsın , bide sunu merak ediyorum ,Hami 25 yıl bu kulüpte şike için ne dedi!
                          Hoca konusunda erken davrAnılmalı'değiscekse hazırlık başlamada n bitmeden
                          İnşallah böle derbi kazanAmayan bir takım olmayı z .Tekrar eski günleriMize döneriz

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
                          @zafercalikoglu
                          @trabzonspor

Yorum

• Ahmet Suat hoca ve Özkan Sümer stajlarini nerede yaptilar acaba?
                            Bana göre Hami hoca Senol Günesten bile cesur kararlar verdi, ve
                            uykuladida. kesinlile kalmali, eger yönetim macera aramak istiyorsa
                            Hamiyi gönderebilirler elbette.
                            insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              bu işler belli olmuyor.göreve başlarken simeone nin, guardiola nın da tecrübeleri yoktu ama salladılar dünyayı. keza ertuğrul hoca nın da ilk yıllarında geldi şampiyonluk. hoca kaliteliyse, hafiften iyi bir kadro varsa, biraz şansla başarı gelebiliyor. iyi başladın mı gerisi de iyi geliyor.
                              Bence Hami kaliteli lakin kadro bitik.
                              Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                              Elazığ'lı.

Yorum

• abdülkadir dir kadirdir bunların 1461 e geri gönderilmesi gerekiyor. Bunlar Trabzonspor için yeterli adamlar değiller ki.
                                Onun dışında beyin adamımız yok ne yazik ki

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X