Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

M.P. Antalyaspor 0 - 2 Trabzonspor | STSL 34. Hafta | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Tolunay hoca parasını kendi çıkarttı. Helal olsun
    Başkan TARAFTAR,Antrenör TARAFTAR,Sportif Direktör TARAFTAR !!!

Yorum

• Sansarin ve lig tv nin ne buyuk oc oldugunu bilmeyenmi var aramizda takmayin fazla hatta benim gibi yapin izlemeyin bile..
      1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
      2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
      3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Bu iyi oldu teşekkürler Tolunay..!

Hem Avrupa hemde ligde oynamak kolay değil onun için yapacağımız transferler belirleyici olacak..
        Adalet,Eşitlik,Özgürlük..
        Komünar..

Yorum

• Çok şükür şu lanet sezonu bitirdik. Öncelikle yönetim olmak üzere takımın teknik heyetin, şehrin, taraftarın komple bir yenilenmeye ihtiyacı var. Yoksa gelecek sezonlar da bundan farklı olmayacaktır.
          www.x.com/zykmda

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Sansarin ve lig tv nin ne buyuk oc oldugunu bilmeyenmi var aramizda takmayin fazla hatta benim gibi yapin izlemeyin bile..
            biliyoruz da
            bunların vardır bir bildiği
            uyanık olmak lazım
            ceviz kabuğunu kırıp özüne inmeyen,cevizin hepsini kabuk zanneder.'' imam gazali

bir veli : tomorhoca.com

Yorum

• şansalın ve yanındakilerin kimlere hizmet ettiğini halen öğrenemeyen mi var
              Sansar lakabını boşuna almadı.
              2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
              Gerçek budur. ☆

Yorum

• Sergen veya ertuğrul geleceğine Hami ile devam edilmesi taraftarıyım. Ne yapalım 4.lük Hayırlı olsun diyelim

Yorum

• 10/11 yılından sonra bu leş kadroyla en çok kazanma oranına ve maç başına puanı ve gol ortalamasını hami hoca yakaladı.

Bugünde maçtan sonra bu kadro ile en fazla bu kadar olur dedi.Haklı adam.Yeniden yapılanıcaz dedi.

Ben güveniyorum Hami Hocaya kesinlikle sonuna kadar devam edilmeli.

Yorum

• Galibiyet ve 4.lük için teknik heyet ve futbolculara teşekkür ediyorum.Umarım yeni yönetim ve yeni heyecanlarla önümüzdeki yıllara umutla bakarız.

Yorum

• İlk olarak özgür6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Galibiyet ve 4.lük için teknik heyet ve futbolculara teşekkür ediyorum.Umarım yeni yönetim ve yeni heyecanlarla önümüzdeki yıllara umutla bakarız.
                      sen inanıyormusun bu yönetimin o koltuğu bırakacağına

Yorum

• Bu lanet sezonun bitmesine artık sinirsel sorunlar yaşayan, kalp atışı ve tansiyon sıkıntıları olanlar adına çok sevindim.
                        Benim gibi sapasağlam adam bile maçlarda yukarıdaki sorunları yaşıyordum, Allah bir daha böyle bir sezon yaşatmasın.
                        Böyle bir sezonu 4. bitirmek çok iyi oldu.

Yorum

• İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Peki mesela kim gelmeli Hami hoca yerine?
                          Hami hocanin staj yapacagi yer degil Trabzon demişsinde görende yillarin teknik adami zannedicek sizi. Otorite tarzi konusmalar falan
                          Fikrimi söylemek için otorite mi olmam lazım. Burası forum işte ve benim fikrim en azından birkaç yıl süper lig tecrübesi olan birinin td olması. Hami'nin deneyimini yeterli bulmuyorum taraftar olarak, mra da yeterli değildi. Tolunay'ın ne suçu vardı diye sorarım en kötü ? Hami ile devam edersek önümüzdeki yıl aralık ayında herkes hamiye söverken burada ben mutlu olmıycam merak etmeyin. Eruğrul sağlamından, tolunaya şotaya bir sürü isim var hami'den daha iyi bu işi yapabilecek. Saffet susiç gibi biri de olabilir bosnadan adam da getirir. Açık konuşayım, kızacaksınız ama yılmaz vural, hikmet karaman bile çok daha iyidir. Kusura bakmayın otorite gibi konuştum ama sadece fikrimi paylaşmak niyetim...
                          İnadına Trabzonspor !

Yorum

• İlk olarak yvzbkts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            karabükün attığı bi gol bize 3 milyon $ olarak döndü
                            o değil de tolunay şike konusunda ne söyledi?

ağır ironi içerir

Yorum

• ben teknik direktör değişikliği istemiyorum.

Profesyonel bir transfer ekibi kurulsun istiyorum. Ne hami hoca ne başkanın transfere karışmadığı bir transfer dönemi görebilecekmiyim ömrü hayatımda.

Yorum

• İlk olarak canna52 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                o değil de tolunay şike konusunda ne söyledi?

ağır ironi içerir
                                ne dedi renkdaş ?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X