Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor 3 - 0 Gençlerbirliği | STSL 28.Hafta | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak fyıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Dun dunya derbisinde 100km altinda kostu 2 takimda.

Borce ve Ozer 2km fark atmislar digerlerine.

HEP
    DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• Ozer ve Bourceanu kolay kolay 12 km altina dusmez. Bizde bunu istiyoduk zaten , yetenegin olmasa bile kosacaksin abi mucadele edeceksin.Iyikide almisiz ikisinide diyorum. Ve artik ben Colman ve Zokorayi bu sezon kalan maclar dahil gormek istemiyorum.

Verstuurd vanaf mijn GT-I9300 met Tapatalk

Yorum

• bu maç iç sahada oynadığımız en kötü maçtı sanırım
        bosingwayı izlemek harika başkanın yaptığı tek olumlu icraat bosingwa başka yaptığı bişey yok

Yorum

• İlk olarak fyıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Takımı alkışlıyorum
          ( ゚д゚)

Yorum

• Bir de Hami'nin değişiklik dakikaları güzel. 85. dakikayı beklemiyor oyuna müdahale için.
            İnadına Trabzonspor !

Yorum

• sezon sonu henri - zokora - janko - bamba - adrian acilen kurtulmalıyız bunlardan. 7-8 arası bir para kazansak üzerinede koyup 1 forvet 1 orta saha bir defans direk 11 oyuncusu almalıyız .

Yorum

• Onemli bir galibiyet, seneye Avrupaya gitmeliyiz.

Yorum

• Takımın lig sonlarına doğru koşu mesafesini arttırması kondüsyonerin işe yaradığını gösteriyor.

Bosingva çok iyiydi.

Fakat daha iyisi Özer'di. Yıllardır alınması için tutuşuyordum kısmet bu zamanaymış. Geç fakat güzel bir kavuşma oldu. Bu adamın değerini bilelim diyorum hep, ön yargılarımızı bırakıp sahip çıkmamız lazım. Al sana lider, Trabzonspor'lu adam. Adam gibi adam!

Takımın savunma anlamında katettiği mesafe de çok önemli, gombak fıdbol oynarken pozisyon manyağı oluyorduk, maşallah kaç haftadır gol yemiyoruz.

Takımı ve Hami'yi tebrik ediyorum.
                  10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• Hami hocam, şu son maçlarda Onur'un kurtarışlarını özlettin ya sana helal olsun! Neymiş demek ki MRA, 10 kişiyi ceza sahasına yığmak savunma yapmak değilmiş, hımmm. Ayrıca, korkmayacaksın, adam gibi adam olmayana vuracaksın neşteri, Zeki gibi adamı ön libero oynatma pahasına, helal sana hocam.

Yorum

• Hami-MRA farkı özellikle defans anlayışı ve oyuncu değişikliklerinde bariz ortaya çıkıyor.

Bravo Hami Hoca. Gelecek sezon da devam et, sana güveniyorum.

Bosi, Özer ve Yusuf'u izlemek harika. Onur ve Borce de iyiler aarsındadır.

Yabancıların çoğu ile yollar ayrılıp kaliteli yerli ağırlıklı ve blki birkaç yabancı transfer yapılsın. Sol bek, play maker ve iyi bir golcü şart.
                      2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                      82 HELAL PUANLA
                      TRABZONSPOR

Yorum

• Bu sonuç size Avrupa hayali kurdurmasın. Yada kurdursun fikstüre bakıp ancak hayal edebiliriz. Karabük ve Kasımpaşa bize hediye ederlerse ancak Avrupa'ya gidebiliriz.
                        Trabzonspor √
                        Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                        İki Renk ve Asalet √
                        BordoMavi.Net √

Yorum

• özer ayağına en çok top yakışan oyuncu ve haftalardır,1 veya 2 numarada ,yetenekli olmak koşmaya mucadele etmeye engel değilmiş meğer,olcanında en az bir 12 bin yapması lazım,
                          @zafercalikoglu
                          @trabzonspor

Yorum

• İlk olarak muratt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bilgi kirliliği yaratmak istemem ama Avrupa kupalarıyla alakalı olarak Beşiktaş'ın bu yıl da gidemeyeceği söyleniyor.
                            Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin cezalarının önümüzdeki yıldan itibaren başlayacağı buna binaen bir taahhüt imzaladığı felan yazılıyordu sağda solda. Açıklanmıyormuş şimdilik felan.Söylenen bu, ne kadar doğrudur ne kadar yanlıştır bilemem.
                            Doğru veya yanlış ama olası bir 4.lük CL ön eleme yolunu bile açabilir.
                            Alınan 3 puan çok önemli bu açıdan. Futbol mutbol bu sezon artık hikaye, birşekilde ilk 4 içinde bitirilmeli lig. Gelecek açısından çok önemli.
                            Ya ben bunu anlamıyorum zaten kesinlikle öyle bu adamlar o sezon Avrupa oynadı özellikle Fenerbahçe bir de elendi. Üstüne bir de o sezon oynamamış mı sayılacak bu ne dangalaklık. İstanbul medyasının bok yemesi. Bu sezon 4. bitirilirse şampiyonlar ligine gidilecek ben eminim. UEFA'dan yapılan aksi bir açıklama olmadıkça bu böyledir.

Yorum

• zeki yavru çok iyi oynamadı ama kötü de oynamadı açıkcası..

Yorum

• Bu maçın ardından Bursa maçına kadar olan 3 maçı da kazanacağımızı düşünüyorum. Beşiktaş'ın fikstürü bizden daha zor. Bi 3.lük neden olmasın.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X