Bilgi kirliliği yaratmak istemem ama Avrupa kupalarıyla alakalı olarak Beşiktaş'ın bu yıl da gidemeyeceği söyleniyor.
Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin cezalarının önümüzdeki yıldan itibaren başlayacağı buna binaen bir taahhüt imzaladığı felan yazılıyordu sağda solda. Açıklanmıyormuş şimdilik felan.Söylenen bu, ne kadar doğrudur ne kadar yanlıştır bilemem.
Doğru veya yanlış ama olası bir 4.lük CL ön eleme yolunu bile açabilir.
Alınan 3 puan çok önemli bu açıdan. Futbol mutbol bu sezon artık hikaye, birşekilde ilk 4 içinde bitirilmeli lig. Gelecek açısından çok önemli.
Luisao gibi tecrübeli bir stoper, bir tane kaliteli sol bek. Bir tane çift yönlü yaratıcı orta saha. Bir tane çok kaliteli forvet. Borca mı giriyorlar, harca mı giriyorlar bilmem ama yeni sezonda şu adamları kampa yetiştirsinler. Sabrımız kalmadı artık. Üç sezondur kayıpları oynuyoruz gerekli takviyeler yapılmadığı için.
bütün beceriksizliğine rağmen 24 yaş olmasını da düşünerek henriye kızamıyorum
elinden geleni yapıyor tosunumuz
adrian maluda janko colman zokora sığrlarından çok daha önde
ceviz kabuğunu kırıp özüne inmeyen,cevizin hepsini kabuk zanneder.'' imam gazali
bütün beceriksizliğine rağmen 24 yaş olmasını da düşünerek henriye kızamıyorum
elinden geleni yapıyor tosunumuz
adrian maluda janko colman zokora sığrlarından çok daha önde
ceviz kabuğunu kırıp özüne inmeyen,cevizin hepsini kabuk zanneder.'' imam gazali
Yemin ediyorum Webo bizde olsaydı en az 10 puan fazla toplamıştık en az oda. Forvetlerin beceriksizliği yüzünden kaç maçı heba ettik bilmiyorum. Bir forvet almak bu kadar zor olmamalıydı. Erciyesspor'da Edinho diye bir adam var her maç gol atıyor on numara futbol oynuyor. Şöyle birini getirip koyamadılar ki ağız tadıyla golcü izleyelim.
İkinci yarın'ın son 15 dakikası dışında çok sıkıcı bir futbol vardı kötü oynadık ama ikinci yarı Hamin'in yaptığı değişiklikler takımı canlandırdı hayati bir galibiyet oldu..
Artık deplasman karnemizi de düzeltmenin vakti geldi Karabükün fikstürü bizden iyi onun için dışarıda da mutlaka kazanmalıyız..
Olcan bu maç fazla varlık gösteremedi ancak takımdan gönderelim yok şehirden kovalım gibi saçma yorumları haketmiyor sezon başından beri en istikrarlı oyuncumuz her maç 90 dakika sahada kalıyor ve en çok koşup mücadele eden oyuncumuz..
Uefa'ya manşet olmuş oyuncuya gelene kadar gönderilecek bir kamyon adam var..!
Yorum