Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Elazığspor 0 - 0 Trabzonspor | STSL 27.Hafta | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Turan AKYILDIZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    iyide ofsaytta ayak hizasına bakarlar bedene değil...
    Eskiden öyleydi. Yeni kurallarda gol atabileceğin her yerin ofsayt olur.
    ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• Maca bakamadim,takim nasildi renkdaslar ?
      "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• pozisyon net penaltı çağların elle kestiği, emre ye ve özere yapılanlarda kesin kart ama ne penaltı çalındı ne faul verildi kartı geçtim bu hakemlerin hepsi y.vşakk
        UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

• Türkiyede penalti kazanmak icin itiraz edebilmek gerekir,bu bir yetenektir ama bizim oyuncularda yok maalesef.

Diyeceksiniz ki simdi itiraz edince veriyorlar mi ,ben de diyorum ki esmesen bile gürleyin be kardesim ama o bile yok bunun sonucunda da hakemler dogal olarak hakkimizi kolayca yiyorlar.

Hakemler tarafindan katledilmemizin 2 ana nedeni var bence.Birincisi Türkiye nin en ahmak yönetimine ikincisi ise en ahmak futbolcularina sahip olusumuz.

Yoksa kimse bana neden elazigin yarisi kadar penalti kazanamadigimizi anlatamaz.
          "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• takımın tadı tuzu yokta ben colmanı beğendim

olcansız olmuyor

Yorum

• Takim öne oynamayi beceremiyor.orta saha inanilmaz savruk.Colman o kadar lüzumsuz top kayıpları yaptıki Elazigli oyuncular biraz becerikli olsalar fişimizi cekerlerdi.neyseki bir puaninda önemi var.

Yorum

• Bu milletle t...k geçme sırası Hami adındaki ''teknik sorumluya'' gelmiş... Ne Trabzonspormuş be, ye ye bitmiyor!..

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Sevgili Trabzonspor taraftarı sen akıllanmazsın; ama ben yinede söyleyeyim. Cebinde kuruş parası olmayan,büyük şirketlerle bağlantısı olmayan,takıma sponspor kazandıracak ilşkileri olmayan ,boş boş konuşup kupa yalanını ağzını sakız eden kimseleri babam dahil olsa şu takımın kapısından içeri sokmayın .Size başarı vadetmiyorum diyen ;öze dönüş denen ,bizden başka hiçbir takımın ağzına bile almadığı şu ucube ve saçma fantaziyi seçimde sizin önünüze koyup beni seçin diyen herkim olursa onun suratına şöyle okkalı bir şekilde tükürün ki gelecekte çıkacak yeni yalancı peygamberlerede ibret ve engel olsun.
                  Şu forumda aklı başında, dansöz gibi kıvırmayan, dün ne ise bugün de o olan kardeşlerimizi gördükçe, bitme noktasına gelen ümitlerim yeniden yeşeriyor. Çok yaşa kardeşim, ağzına yüreğine sağlık...

Yorum

• Penaltıya bile itiraz edemeyen bir takım var.
                    Şikeye de itiraz etmeyen taraftarı var.

Birbirimize çok yakışıyoruz.

Biz zaten Trabzonspor u hobi olarak destekliyoruz. Halı saha modunda oynasınlar, ter atsınlar, ihtiyacı olanlara çıkış maçları kazandırsınlar.

Dostluk kazansın.
                    İyi ki varsın TRABZONSPOR

Yorum

• Olcan olmayinca takim atak yapamiyor seneye onu da satarlar

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                      Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• Tek kelime ile hakem rezaleti......
                        2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                        Yükleniyor...
                        X