Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Elazığspor 0 - 0 Trabzonspor | STSL 27.Hafta | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bir çiçekle baharın gelmediği bu gün elazığdaki buz gibi havayla gene ispatlanmıştır umarım.. tarihin en gamsız futbolcu topluluğuna sahibiz. emin olun bu dakkadan sonra tüm maçlara yabancısız çıksak daha çok puan toplar daha kişilikli bir oyun sergileriz..
    En son memozcan tarafından düzenlendi; 29.03.2014, 20:55.
    Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
    bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• 4. Olabilmek için 55 puan civari olmamiz lazim son 7 maçta da takriben 15 puan gerekli bunu toplama sansimiz yok

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
      https://twitter.com/cemcaglaryavuz
      Beşirli/TRABZON

Yorum

• Özer kazanmayı en çok isteyen oyuncuydu.aldığın paralar helal olsun.birbdaha kimse özere laf etmesin.3 maçtır gol yemiyoruz ama 4 puan kaybettik.maalesef güçlü,hızlı ve teknik bir forvetimiz yok. Ne janko nede henrikeden bir şey olmaz.bu takıma 4-5 tane ilk 11 de oynayacak oyuncu lazım. Muharrem ustayı seçememek çok pahalıya maloldu.

Yorum

• Kapatın kepenkleri.
          Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
          Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• Bu futbolcu güruhu ile iş başında Ferguson olsa dahi bi sonuç elde edemeyeceğiz..3 sezonda bu "sürü" 3 teknik adam yedi..İlk iş bu sürünün elebaşlarından kurtulmak olacak..

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Sevgili Trabzonspor taraftarı sen akıllanmazsın; ama ben yinede söyleyeyim. Cebinde kuruş parası olmayan,büyük şirketlerle bağlantısı olmayan,takıma sponspor kazandıracak ilşkileri olmayan ,boş boş konuşup kupa yalanını ağzını sakız eden kimseleri babam dahil olsa şu takımın kapısından içeri sokmayın .Size başarı vadetmiyorum diyen ;öze dönüş denen ,bizden başka hiçbir takımın ağzına bile almadığı şu ucube ve saçma fantaziyi seçimde sizin önünüze koyup beni seçin diyen herkim olursa onun suratına şöyle okkalı bir şekilde tükürün ki gelecekte çıkacak yeni yalancı peygamberlerede ibret ve engel olsun.
              Trabzonlu musunuz?

.
              -"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
              -"Burada klima yok mu?"
              -"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."

Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.

(Gel 7 Eylül 2026 gel)

Yorum

• 86'da bariz penaltımızı yediler.

3 Temmuz 2011'den beri topu topu 2 penaltı kullandık.

Şerefsiz 6. hakem, sen ne işe yararsın?

Allah alayınızın belasını......

Olcan olsaydı bu maçı farklı kazanırdık.

Özer şahane gidiyor.

Seneye iyi bir takım kurup, tff, mhk ve hakemleri yenecek maçlar çıkarmalıyız.
                2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                82 HELAL PUANLA
                TRABZONSPOR

Yorum

• Eskiye dönüş, öze dönüş iyi güzel de eskiler geri dönmüyor ki...
                  And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• 4. olamazsak yazık olacak.

Karabük ve Sivas'ın son dakikada yenmesi kötü oldu.
                    82 HELAL PUANLA
                    TRABZONSPOR

Yorum

• Hakem maçı 20-30 sn. daha fazla oynatmalıydı. Serbest vuruşta çok zaman kaybı oldu bile bile.
                      Biz atağa çıkarken bitirirler, şikebahçe atağa kalkınca uzattıkça uzatırlar.
                      82 HELAL PUANLA
                      TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak orhan42 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bu futbolcu güruhu ile iş başında Ferguson olsa dahi bi sonuç elde edemeyeceğiz..3 sezonda bu "sürü" 3 teknik adam yedi..İlk iş bu sürünün elebaşlarından kurtulmak olacak..
                        ferguson bu takımın başında olsa başarılı olamaz doğru.

ama başarıyı tekrar yakalayabilmek için çok önemli icraatlar yapar.

sıfırdan kadro kurmak gibi

bize sıfırdan kadro kurabilecek vizyonu ve portföyü olan teknik direktör lazım.

hamiyle bu olmaz ne yazık ki

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Sevgili Trabzonspor taraftarı sen akıllanmazsın; ama ben yinede söyleyeyim. Cebinde kuruş parası olmayan,büyük şirketlerle bağlantısı olmayan,takıma sponspor kazandıracak ilşkileri olmayan ,boş boş konuşup kupa yalanını ağzını sakız eden kimseleri babam dahil olsa şu takımın kapısından içeri sokmayın .Size başarı vadetmiyorum diyen ;öze dönüş denen ,bizden başka hiçbir takımın ağzına bile almadığı şu ucube ve saçma fantaziyi seçimde sizin önünüze koyup beni seçin diyen herkim olursa onun suratına şöyle okkalı bir şekilde tükürün ki gelecekte çıkacak yeni yalancı peygamberlerede ibret ve engel olsun.

agzina saglik.soylenecek bir sey birakmamissin.
                          gecen sene secim boyunca bunu soylemeye calistik durduk ama cok bilmisler gidip
                          iho denen insan ziyanini secti.umarim ders almasi gerekenler dersini almistir.

Yorum

• Maci izlemedim, yorumlara bakilirsa hakem canimizi fena yakmis, ama bakiyorum Yönetim'den ses seda yok. Tamam ortada bir Yönetim yok, ama Baskan da bu gibi durumlarda neredeyse hic konusmuyor. Zaten amatörlükten kaybediyor, birde bunlar eklenince cekilmez bir hal aliyor.

Bir yilimiz daha bu Yönetim ile heba olmasin. Kupa icin UEFA ve FIFA'ya yapilan basvurular ile ilgili hicbir aciklama yok simdiye kadar. Hicbir konuda ne yaptiklari belli degil.

..
                            İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Eskiden çocuklar "Ben Hami olacağım" "Ben Ünal olacağım" "Ben Fatih olacağım" diye kavga ederdi. Şimdiki çocuklar "Ben Henrique olmam" "Ben Zeki olmam" "Ben Janko olmam" diye kavga ediyor
                              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Cyzio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Trabzonlu musunuz?

.
                                yok abi ben Zonguldaklıyım yani halk tabiriyle gıvırcık derler bize.
                                Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                                O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                                Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                                Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X