trabzonspor amaçsız bir takım oldu, çıktı.sahada, saha dışında neyi niçin yaptığımız belli değil, boşlukta sürükleniyoruz, biri gelip kurtaracak diye bekliyoruz heralde. kimsenin geldiği filan yok, biran önce doğru hareketleri yapmak zorundayız, kmin yaptığının bir önemi yok.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Elazığspor 0 - 0 Trabzonspor | STSL 27.Hafta | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
bu takımı kurtaracaksa tarafatar kurtaracak kimsenin sallamadığı,hiçbir ağırlığımızın olmadığı,sygınlığımızın tükendiği tam bir kasaba takımı olduk biri bzizi kurtarsın ismi cismi önemli ddeğil çulsuz bir laf ebesi olmasın yete ve ilk icraatı ihonun üyeliğini Trabzonspor tarihinden silsin.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
Elazığspor 0 - 0 Trabzonspor | STSL 27.Hafta | İkinci Yarı Oynanıyor
Stattan yeni dönüyorum, gittiğimede bin pişman oldum. Takım desen rastgele oyunuyor, hiçbir organizasyon yok; hakemin kararları art niyetli üstüne üstlük bide taraftarların etmediği küfür kalmadı moralim bozuldu. Insanı futboldan soğutuyorlar.
Yorum
-
1001 hoca değişsekte bu vasıfsız futbolcuların gitmediği sürece biz bu oyunu izlemeye mahkumuz. Emre,henriqe,adrian,zokora,şahin bu elemanlar türkiyede futboldan çok büyük paralar kazanıyor ne yazıkki. Şu saydıgım 5liyi elazığa ver çoktan kümeye gitmişlerdi.
Yorum
-
Sevgili Trabzonspor taraftarı sen akıllanmazsın; ama ben yinede söyleyeyim. Cebinde kuruş parası olmayan,büyük şirketlerle bağlantısı olmayan,takıma sponspor kazandıracak ilşkileri olmayan ,boş boş konuşup kupa yalanını ağzını sakız eden kimseleri babam dahil olsa şu takımın kapısından içeri sokmayın .Size başarı vadetmiyorum diyen ;öze dönüş denen ,bizden başka hiçbir takımın ağzına bile almadığı şu ucube ve saçma fantaziyi seçimde sizin önünüze koyup beni seçin diyen herkim olursa onun suratına şöyle okkalı bir şekilde tükürün ki gelecekte çıkacak yeni yalancı peygamberlerede ibret ve engel olsun.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
Bu maçta takıma da yüklenilebilir ancak bu kadar bariz hakem hataları varken hakeme de sallayalım bırakın da. Yaw adam emreyi biçti resmen faul bile yok. Adam resmen voleybol oynadı yanda duran angut hakem uyarmıyor orta hakemi eee daha ne işe yarar bunlar. Neyse kazansak hem bize hem de rizeye iyi olacaktı ama hayırlısı. Pozisyon vermeden bitirilip hucumda olcana ne kadar muhtaç oldugumuzu birkez daha gosteren bir maçtı.bize heryer TrabzonSpor
Yorum
-
Sane'nin Emre'ye yaptığı insanlık dışı harekate faul çalmamak.
Mete Kalkavan müsvettesi nasıl bir eyyamcıysa kırmızı kartlık bu faula gözyumdu.
İkincisi gözünün önünde Özer'e yapılan faulü de es geçti.
Bir de ceza sahası içinde Çağlar'ın elle oynaması var. Penaltı çalınmalıydı.
5. ve 6. hakem uygulamasının ne kadar gereksiz olduğunu gözler önüne serdiler.
2 dakikalık uzatmayla tarafgir tutumlarıyla nirvanaya ulaştılar.
Yorum
-
Maça bakmadım yorumları şimdi okuyacağım...Bursa dikkaldırımdan çekirgeye geçtim ordanda uludağa tırmandık.Zorlu bir parkurdu aklım maçtaydı ama okadar soğuttularki insanı maç izlemek yerine uludağa tırmanmayı seçtim.Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....
Yorum
-
Şahin: Telafi edeceğiz
Trabzonsporlu futbolculardan Şahin Aygüneş Elazığspor'la 0-0 berabere kaldıkları maçın ardından yaptığı açıklamada 3 puan için geldikleri Elazığ'dan 1 puanla ayrıldıklarını belirterek, gelecek hafta bunu telafi etmek istediklerini söyledi.
Aygüneş, Avrupa kupalarına katılmak istediklerini dile getirdi.
Allahin kazmasi seni Trabzonspoara getirip sana para verilenleri biz nasil telafi edecegiz cicislerle o paralari yiyerken Trabzon eksi haneye yazilacak suc sende degil suc seni Transfer edende suc seni 11 de oynadanda suc senin gibi futbol muhevezi bize uygun görenlerdeYardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)
Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum