Sivas maçı üstüne seyircisiz macta kazanıriz umarım
Trabzonspor 0 - 0 Kasımpaşa | STSL 26.Hafta | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Etiketler: Yok
-
Kazanmamiz gereken bir mac,kasimpasa da iyi degil ama kimse rahat yeneriz diyemez.
Bu takimin üstüste 2 mac kazanmasi pek alisik oldugumuz bir durum degil bu nedenle tedirginim."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."Yorum
-
Emre'nin durumu hakkında bilgi yok mu?"Hakikati bulan, başkaları farklı düşünüyor diye, onu haykırmaktan çekiniyorsa hem budala hem de alçaktır. Bir adamın ‘Benden başka herkes aldanıyor’ demesi güç şüphesiz; ama sahiden herkes aldanıyorsa ne yapsın?" Cemil MeriçYorum
-
-
Yorum
-
Forvette janko olmali,Aykut Demir i sola alip,stoper Caner oynasa daha dengeli olur.Aykut Demir in bence futbolcu olmasi,futbolun kanunlarina ters.Madem futbolcu oldu stoper haric her yerde oynasin.iho istifa.Yorum
-
Tribüne taraftarın çıkacağı söyleniyor doğru mu?"When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”Yorum
-
Yorum
-
Ynt: Trabzonspor - Kasımpaşa | 21.03.2014 20.00 | STSL 26.Hafta
Kasımpaşa düşüşte olan bir takım. Sivas maçındaki oyuna yakın bir oyunla çok rahat kazanırız..
Bu maç için Tg grubu Tff'nin kararını tanımayıp maça gireceklerini söylediler. Yapabilirler mi bilmiyorum ama bence güzel bir tepki olur. Bu hükmen mağlubiyetle küme düşme sayısı 2 değil mi, ben öyle hatırlıyorum
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum