beraberlik galibiyettir, 0-0 olsun bizim olsun.
Trabzonspor 0 - 0 Kasımpaşa | STSL 26.Hafta | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
-
Kazanmamız lazım ya üst üste maç kazanalım artık yeter.Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.Yorum
-
Şu sezonda en kötü 3. olmalıydık.
Paşayı yenip UEFA hedefini sağlamlaştırmalıyız.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPORYorum
-
-
TG'nin protestosu ilk bakışta hoşuma gitmişti ama takıma verebileceği zarar, protestonun yaratacağı etkiden çok daha fazla olacaktır.. Artık bu saatten sonra futbolcuların bir protesto yapması lazım. Ama bu yönetim varken bu bir hayal maalesef..Yorum
-
yeni kurala göre aynı sezon içinde 4 defa hükmen mağlup olursan küme düşersin. yani sıkıntı yok...
şimdi burada 2 sıkıntı var, ''biz tff yi tanımıyoruz, maçada giriyoruz'' diyerek stada girersek,
1) hakem ''ben oynatmıyorum bu maçı'' diyerek soyunma odasına mı girer yoksa maçı oynatır mı ?
2) maçı kazandık diyelim, tff toplanıp ne gibi yaptırım uygular, yine hükmen mağlup mu oluruz ?
yani daha önce emsali görülmemiş birşey sanırım, dimi ? bence tff direk hükmen mağlubiyet der, onların derdi zaten bizle, para cezasıyla felan kurtulamayız yani sanmıyorum.
peki bu durumda ilk 4 mücadelesi verirken, kritik haftalara girilirken 2. defa hükmen mağlubiyet ile biranda kendimizi yine 10. sırada bulursak... bu eylem, avrupa biletiyle oynamaya değecek mi sanki ? işin içine şu hükmen mağlubiyet olayını sokmamalıyız, mart sonunda uefa toplanacaktı az kaldı biraz bekleyelim bakalım uefa dan havadis gelebilir diyorlardı
"Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum