Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sivasspor 0 - 4 Trabzonspor | STSL 25. Hafta | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Sivasspor macini izleyememistim...Genis özetini izledim..Bosingwa yere yattigi Pozisyonda Mustafa Y. ne yapiyor ?
    Mustafa Yumlu, aatif chechuea asist verdigi pozisyonda ne yapyior ? Bunlar hata degil bunlar futbolun temel kuralarini bilmemek.
    Biz mi iyi yoksa Sivasspor mu kötü incelenmeli...Sivasspor defansi yol gecen anina dönmüs...Yaniltmamali.
    Mustafa Yumlu'nun oyun zekası buna paralel olarak pozisyon bilgisi yok. Yalnız böyle şeylere pek takılmamak lazım. Futbolda en önemli unsur teknik'tir. Ne yazık ki Yumlu bu özellikten zerre kadar nasiplenememiştir. Pas yapamayan bir takım yenilmeye mahkumdur.

Öte yandan M.Yumlu büyük takımda oynayacak '' oyun kurma '' özelliğine sahip değil. Kaleci vuruşlarında. Onur'dan topu alayım. Geriden ileriye ayağa çıkalım derdi yok. Birinin başı sıkışıp geriye topu attığı anda. Topu alıp verkaç yapma derdi de yok.

Hep dile getirdiğim gibi Mustafa Yumlu'nun oynadığı takımdan birşey beklemeyin.

Yorum

• Sıradan bir galibiyet..

Özer'in şikeci korcan'a attığı çalım süperdi

Yorum

• Burasi yeri degil belki ama kayseri bursa macini izliyorum 61. Dakikada kayseri taraftari traabzonn diye bagırdı pesinede feneve sövdü helal olsun adamlaraa...
        -JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

• henriqueyi beğendim bu maç

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
          Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• Adrian, Malouda ve Colman'ı ilk 11'de görmek istemiyoruz artık...Ne zaman mücadeleye karar verirler o zaman alınmalı....

Şu dandik ligde dünkü takımın benzeri sahada olsaydı biz şimdiye kadar şampiyonlar ligini garantilemiştik....

..Ha şu var bu oyuncuların üstün yetenekli olduğunu göstermez, koşmayan dünkü Sivas ilk 11'i Adrian-Malu ve Colmanlı bir kadrodan daha perişan olur....
            ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• Olcan özer henrique müthiş oynadilar

Yorum

• Beyler bu sene dördüncü olursak şampıyonlar ligi elemesine gidiyoruz değil mi ?
                Beşiktaş da bu sene katılamıyordu sanırım ?
                Fransanın Cezair Halkına, Amerikanın Vietnam ve Irak Halkına Uyguladığı Sistematik Soykırımı ve Katliamları, İsviçrenin Bütün Dünya Suçlularını ve Terör Örgütlerini Finanse Ettiğini Tanıyor ve Kabul Ediyorum.

Yorum

• İlk olarak Gordon Freeman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Beyler bu sene dördüncü olursak şampıyonlar ligi elemesine gidiyoruz değil mi ?
                  Geçenlerde twiterda bjk şike yüzünden ceza yerse seneyede avrupaya gidemez diye okumuştum..Bu yılki cezası yalan beyandan dolayı imiş...
                  *
                  *
                  Şampiyonluklarımız:1.1975-76, 2.1976-77, 3.1978-79, 4.1979-80, 5.1980-81,6.1983-84,6+1.2010-11

Yorum

• biz 4 cuncu olalımda 2-3 maç kazanırsak neler olmazdı ama ne maçlar kaybettik...2-0 lardan 3-2 ler akhisardan 7 gol gençler maçı kasımpaşa maçı fener maçı...off...

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                    Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• İlk olarak Cyzio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Ben de aynen sizin gibi düşünüyorum. İnşaallah yanılan biz oluruz.
                      Çok şükür bu sefer yanıldım.

.
                      -"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
                      -"Burada klima yok mu?"
                      -"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."

Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.

(Gel 7 Eylül 2026 gel)

Yorum

• İlk olarak Aydın Danış tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Maçı 3-0 tamamlamak derken ? 4-0 bitdi zaten
                        yok yanlışın var benim izlediğim maç 3-0 bitti
                        Ben Kuzeyin Oğlu, sen Bizans Torunu! Ben Asaletin Rengi, Sen Entrikanın Başkenti! Ben TRABZONUM, BİZ TRABZONSPORUZ!!!

Yorum

• İlk olarak Şenol Altunsoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Yedin Özer'in güzelim golünü
                          Şenol abi, o oyuncuyu tanımıyorum ben
                          Ben Kuzeyin Oğlu, sen Bizans Torunu! Ben Asaletin Rengi, Sen Entrikanın Başkenti! Ben TRABZONUM, BİZ TRABZONSPORUZ!!!

Yorum

• İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bu lavuğun ne kadar gururlu olduğu, açık bıraktığı fermuarından belli... Önce, işedikten sonra dükkanı kapamayı öğren Hamido!

Yorum

• İlk olarak Gordon Freeman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Beyler bu sene dördüncü olursak şampıyonlar ligi elemesine gidiyoruz değil mi ?
                              3.cü olan sampiyonlar ligi elemesine katiliyor ve o tren bizim icin coktan kalkti.

Eger 4.cü bitirebilirsek bu yönetim ile bir basari olur bu.
                              "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Ynt: Sivasspor 0 - 4 Trabzonspor | STSL 25. Hafta | Maç Sonucu

İlk olarak Cafer Bulur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                3.cü olan sampiyonlar ligi elemesine katiliyor ve o tren bizim icin coktan kalkti.

Eger 4.cü bitirebilirsek bu yönetim ile bir basari olur bu.
                                10 puan kapatilmicak bi puan degil. Daha 9 mac var
                                Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                                Elazığ'lı.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X