Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sivasspor 0 - 4 Trabzonspor | STSL 25. Hafta | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sivasspor 0 - 4 Trabzonspor | STSL 25. Hafta | Maç Sonucu

Moraller bozuk, Futbolcular ruhsuz, pek umudumuz olmasa da...

Başarılar Trabzonspor...

.
    *
    * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Her tarafımız şikeci dolu,biri bitmeden diğeri başlıyor şimdide küçük şikecilerle oynuyoruz ,futbol konuşacak durum kalmadı artık ama kendimizi kandırıyoruz,orta sahanın önemli isimlerinden kadir bekmezci ve cicinho cezalı,yenermiyiz bilmem yenersek neolacak sanki onuda bilmem öylesine bir maç işte....
    KADER BEYAZ KAGIDA SÜTLE YAZILMIS YAZI ELINDEYSE BEYAZDAN GELDE SIYIR BEYAZI
    Necip Fazıl Kısakürek

Yorum

Bu macta fb cocuklar taskinlik yaparsa ve sahadan cekilmesze yaziklar olsun
      Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

Sivasspor-Trabzonspor | 16.03.2014 | STSL 25. Hafta

Bu takim bitti

Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk
        1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

Sahada hiçbir iş görmeyen futbolcular yığınıyla dolu bir takım, ruhu yok, futbolu yok. Deyim yerindeyse hiçbir şeyi yok, bir tane dünya çapında kalecisi var.

Yorum

bari şu olaylardan sonra ayaklarını yere sağlam bassınlar yoksa basacak ayakları kalmayacak

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
            Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

Şimdiden sıkıntı bastı...

Yorum

Rakip 3 haftadır yeniliyor.muhtemelen ilaçları olacağız.

Yorum

Ynt: Sivasspor-Trabzonspor | 16.03.2014 | STSL 25. Hafta

İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Rakip 3 haftadır yeniliyor.muhtemelen ilaçları olacağız.
                  Biz severiz böyle takımları hayata döndürmeyi..
                  www.x.com/zykmda

Yorum

İlk olarak A.Akyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Biz severiz böyle takımları hayata döndürmeyi..
                    Aynen.zaten bize karşı fena bilenmiş bir camialar bu halimizle haşat oluruz.

Yorum

Hic kivirmaya gerek yok ben ayni taployu 2002 senesinde ozkan sumer denen culsuz mendebur zamaninda yasadim bu culsuzda iho gibi esip gurluyordu bunu sectiler takima nekadar at hirsizi varsa topladi besiktastan 5 yiyince tabi ozaman basarisizliga isyan eden bir tataftarimiz vardi stadi yakti yikti 5 mac ceza aldik bir hafta sonra antepten 5 yedik ondan bir hafta sonrada diyarbakirdan 4 tane yedik ondan sonrada kocaeline yenilmistik galiba ve sondan bir hafta once kumede kalmayi kendi sahamizdaki 0-0 lik beraberlikle kurtardik.Eger 33.hafta berabere kalmasak 34. Hafta goztepe bizi yendi 2-1 koca Trabzonspor kume dusecekti ben onumuzdeki 3 hafta ayni periyidu izleyecegimizi ve sivasin bizi rahat yenecegini tahmin ediyorum allahtan 34 puanimiz var yoksa bu takim bu saatten sonra kolay kolay 3 puan alamaz.
                      Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                      O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                      Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                      Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

Ne başkan var ne yönetim.Ortada düzgün bir takım da yok senelerdir.Asıl önemli konu ise Şenol Hocadan sonra adam gibi bir hocamızda olmadı.Her şeye yeniden başlamamız gerek.Bir yerden başlamamız lazım.İlk önce bu takımın başına adam gibi,gerçek bir teknik adam getirilmeli.Eski topçularımızın hoca olmasını bekleyecek güç kalmadı artık bizde
                        Dallas Mavericks
                        .............................................................. 41-Dirk Nowitzki

Yorum

ben geçen seneden daha kötü bir takım izleyemem herhalde derken şom ağzımı açtığımı unuttum.

Parasını verip yükünü taşımayan futbolcu! sürüsüyle aynen devam ediyoruz. Yeniliriz.
                          Sol’un ihanet derecesine varan davranışları karşısında, Sağ ile olan kavgamızı erteledik.

Yorum

Henrique'nin 100'er kiloluk bacaklarına kuvvet!

Yorum

Kaybederiz maalesef.
                              NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X