Her tarafımız şikeci dolu,biri bitmeden diğeri başlıyor şimdide küçük şikecilerle oynuyoruz ,futbol konuşacak durum kalmadı artık ama kendimizi kandırıyoruz,orta sahanın önemli isimlerinden kadir bekmezci ve cicinho cezalı,yenermiyiz bilmem yenersek neolacak sanki onuda bilmem öylesine bir maç işte....
Sahada hiçbir iş görmeyen futbolcular yığınıyla dolu bir takım, ruhu yok, futbolu yok. Deyim yerindeyse hiçbir şeyi yok, bir tane dünya çapında kalecisi var.
Hic kivirmaya gerek yok ben ayni taployu 2002 senesinde ozkan sumer denen culsuz mendebur zamaninda yasadim bu culsuzda iho gibi esip gurluyordu bunu sectiler takima nekadar at hirsizi varsa topladi besiktastan 5 yiyince tabi ozaman basarisizliga isyan eden bir tataftarimiz vardi stadi yakti yikti 5 mac ceza aldik bir hafta sonra antepten 5 yedik ondan bir hafta sonrada diyarbakirdan 4 tane yedik ondan sonrada kocaeline yenilmistik galiba ve sondan bir hafta once kumede kalmayi kendi sahamizdaki 0-0 lik beraberlikle kurtardik.Eger 33.hafta berabere kalmasak 34. Hafta goztepe bizi yendi 2-1 koca Trabzonspor kume dusecekti ben onumuzdeki 3 hafta ayni periyidu izleyecegimizi ve sivasin bizi rahat yenecegini tahmin ediyorum allahtan 34 puanimiz var yoksa bu takim bu saatten sonra kolay kolay 3 puan alamaz.
Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak Atın beni ateşe cayir cayir yanayim Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Ne başkan var ne yönetim.Ortada düzgün bir takım da yok senelerdir.Asıl önemli konu ise Şenol Hocadan sonra adam gibi bir hocamızda olmadı.Her şeye yeniden başlamamız gerek.Bir yerden başlamamız lazım.İlk önce bu takımın başına adam gibi,gerçek bir teknik adam getirilmeli.Eski topçularımızın hoca olmasını bekleyecek güç kalmadı artık bizde
Yorum