Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sivasspor 0 - 4 Trabzonspor | STSL 25. Hafta | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak dağlıca61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    maç saatine kadar 4 sayfa yorum ve maç öncesi % 80 yorumcu arkadaşımızdan umutsuz, takımını hor gören, aşağılayıcı, moral bozucu yorum ve açıklamalar maç sonunda klavye şövalyeciliği işte bu olmuyor, olmadı
    O bir taktikti abicim onu en basta ben uyguladim simdiye kadar takima güvendikde ne oldu hep hayal kirikligina ugradik 1kere de ümitsiz olalim dedim 4 attilar demek ki bu isler güvenip güvenmemekle olmuyor futbolcu isini severe yapacak bunu bugün uyguladilar bizde kazandik ama abartmaya gerek yok halen daha 11.ci ile aramizda 3 puan fark var havaya girmenin bir anlami yok.
    "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak Bera Algün tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Lig tam da statükonun istediği gibi durumda, üç ahbap çavuş kopmuş kendi aralarında şampiyonluğa oynuyorlar. Bize verilen ceza da sezonun çileği oldu.
      hayret birileri seni siyaset yapmakla suçlamamış uykudalar galiba

Yorum

• Başta Bosingwa ve Zokora olmak üzere, sahada emek harcayan herkese helal olsun.
        And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• Henrike arada bu sekilde asistler yqpabiliyor ama bugun suna inandim bu adamin kalede kaleci varken gol atma olasiligi % 10 larda falan
          Takima gelince Adrian Malouda ve Colman gibi oyun disiplini olmayan oyuncular olmayinca takim.en azindan yardimlasma ve sahayi parsellemeyi cok iyi yapti ...

Yorum

• Bence maçın adamları Olcan ve Özerdi. Onur'u artık saymıyorum
            Ben Trabzonspor kaptanıyım . Başka bir kaptanın ardından sahaya cıkmam.
            (Dozer) Cemil Usta
            Trabzonspor amatör ruhtur... Trabzonlu değil Trabzonsporlu olabilecek topçular istiyorum..

Yorum

• Sixvas/5iva5/Siv4s

Şu küçük itleri yenince ayrı bi keyif alıyorum, bunların böyle biniceksin sırtına vurucaksın kırbacı vurucaksın kırbacı!

Takım basit ve sonuç odaklı oynadı, az ama dikine ve hızlı pas yaptık. Özer, Bosi, Henriq iyiydiler.

Özer'in aidiyetini artık herkes görmüştür sanırım, bu çocuğun kıymetini bilmemiz lazım diyorum haftalardır, koçum benim!

Ahlak ve namus söylemini ağzından düşürmeyen başkanın bu 2 özelliğin de yakınından geçmemiş biriyle yanyana koyniş koyniş maç izlemesi başkanın yaşattığı utançlardan sonuncusu oldu. Bu adamın gittiği günü bayramım ilan edip havaya sıkacam, yeter artık be adam!

Sitemizin durumu da trajikomik bir hal aldı artık, bi şey desek de sonuç değişmiyor, forum lobisinin saldırısına uğradık yine.
              En son Onur Akyüz tarafından düzenlendi; 17.03.2014, 02:31.
              10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• bugün güzel oynadık karamsarlar susun ve tadını çıkarın deplasmanda sivasa 4 gol ve yemedik daha ne istiyorsunuz anlamıyorum sizi artık anlamıyorum iyice futboldan soğudunuz taraftar anlayışı kayboldu maç yorumları basitleşti malesef her yönümüzle sıradanlaşıyoruz

AYAĞA KALK TRABZON
                UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

• Forum aynı trabzonpor 1 var 3 yok!!!

Yorum

• Bugün galibiyetten daha önemlisi takımın kazanma arzusu ve yardımlaşmasıydı.

Sanırım geçen hafta yaşananlardan sonra gerek teknik ekip gerek ise kaptanımız ve altyapıdan çıkan oyuncularımız tüm takıma bu olayların sebebini ve mücadelemizi çok iyi anlatmış .

Bu maçtaki azmi ve inancı tesadüf olarak görmüyorum .

Tabii ki erken gelen golün ve Sivas'ın durumunun etkisi vardır ama önde baskı kurmamız, her topta rakibi ısırmamız ve tempo olarak üst düzeyde olmamız çok nadir gördüğümüz şeylerdi.

Bunları yapmaya devam edersek 4.'lük zor değil.
                    "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• Bir muhabir maç sonu Hami'ye,

Korcan 2011'de bu sahada fb maçında hatalı goller yemişti. Bu maçta da yedi. Ne düşünüyorsunuz diye çok anlamsız ve bence kasti, tahrik edici bir soru sordu.

Hami Hoca da, ona cevap vermek benim işim değil. Onu Korcan'a sorun. Ben Trabzonspor ile ilgili sorulara cevap veririm diye şamarı ardı ardına yapıştırdı.

Ulan köpek, o zamanki koşulla dünkü aynı mı? O zaman şb şampiyonluk kaçıyor telaşıyla Korcan'a mini cooper hediye ederek teşvik vermişti.
                      Biz ise UEFA kupasına kalalım diye uğraşıyoruz.

Satılmış muhabir, kimin adamısın?

Çok şükür güzel bir oyun ve farklı bir sonuçla 4. olduk ancak 31-45 arası yani skor 0-3 iken bu kadar mahkum oynayıp stres yaşamak ömrümüzden götürüyor.

Özer artık takıma oturdu. Çok faydalı olacağını söylemiştim.

Olcan da bu sene süper maşallah. Onur da yine keza öyle.

Seni artık şampiyonluk mücadelesi içinde görmek istiyoruz Trabzonspor'um.
                      2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                      82 HELAL PUANLA
                      TRABZONSPOR

Yorum

• Bu oynadığımız futbolun istikrarı yok dün gittik 4-0 yendik iyi güzel, önümüzdeki haftalarda yine bocalayacağız.

Şu berbat sezonu Avrupa kupalarına gitmeye hak kazanıp öyle bitirmek en güzeli olacaktır.
                        .

Yorum

• Hiç adam yerine koyup cevap vermeyecekti veya diyecekti ki art niyetli sorulara cevap vermiyorum
                          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Adrianın olmadığı takım her zaman iyidir.

Yorum

• Güzel bir maç oldu.. Takım olarak iyiydik ama haftaya yada ondan sonraki haftalarda bu oyunu oynayabilecekmiyiz? asıl sorun burda bence...
                              Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
                              Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• yusuf ve olcan cok çizgiye yakın oynuyor bırz ortaya girmeliler ortasaha cok bos kalıyor bırde hucuma cıkarken 2-3 kısı ıle cıkıyoruz zokora burcu ve defansdan 1 oyuncunun da yardımcı cıkması lazım yani git gelli oynayamıyoruz gıden kalıyor kalan gıdemıyor yanı kondısyon eksıklıgı mevcut bırde bıtırıcı forvet herzaman kı gıbı

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X