aklı olan maçı seyretmes
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sivasspor 0 - 4 Trabzonspor | STSL 25. Hafta | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
İlk olarak Mehmet Fatih Silik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu arada link payla$mak, ima etmek vs. kesinlikle yasaktir arkada$lar...
Yorum
-
İlk olarak AnAKiN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülelink ima et etmedim sayın yöneticim. evdeyim ve ligtv nin hiç bir kanalında bizim maç yayını yok şu an. normalde bir saat önceden maç önü diye bir yayın başlıyor. hangi kanalda olduğunu bulamadım. o yüzden sormak istedim.halen hiç bir kanalda yok bu arada bizim maç.
Her mac ba$liginda uyarilara ragmen uymayan üyeler oluyor...
Mac LigTV'nin birinci kanalindan gösterilecek siteye göre...
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Fatih Silik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenim uyarim genele idi ve size yönelik bir uyari degildi...yanli$ anla$ilma olmasin
Her mac ba$liginda uyarilara ragmen uymayan üyeler oluyor...
Mac LigTV'nin birinci kanalindan gösterilecek siteye göre...
Yorum
-
Sivasspor: Korcan, Fatih, Navratil, Burhan, Hakan, Ziya, Adem, Ümit, Aydın, Taouil, Aatif
Kadir Bekmezci ve Cicinho gibi 2 önemli eksiği var Sivas'ın
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak Aydın Danış tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKanser olmaya hazirmisiniz !
Bu yıl izlemediğim hiçbir maçı alamadık.
Yine izleyemiyorum.
Yorum
-
İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEveeeeeeeeet
Bu yıl izlemediğim hiçbir maçı alamadık.
Yine izleyemiyorum.
Yorum
-
Sivasspor - Trabzonspor | 16.03.2014 - 16:00 | STSL 25. Hafta
İlk olarak Berat Akçay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSivasspor: Korcan, Fatih, Navratil, Burhan, Hakan, Ziya, Adem, Ümit, Aydın, Taouil, Aatif
Kadir Bekmezci ve Cicinho gibi 2 önemli eksiği var Sivas'ın
Bir de Da Costa cezalı.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum