Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor 0 -3 şikebahçe | STSL 24. Hafta | Hükmen

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Deplasmandaki juve maçının kadrosu denenmeli kesinlikle..

Özellikle orta sahadaki üstünlüğü ele geçirmeliyiz zokora Bourceanu colman üçlüsü olmalı..

Çift forvet malouda adrian hep bir anda sahada olursa akhisar dört attı bu şerefsizler daha çok atar hayal görmeye gerek yok..
    ömür umuttan önce bitmeli

Yorum

• evet beyler sağduyu(!) , çabuk unutuyoruz. https://www.youtube.com/watch?v=yWbeZqLOE8k

Yorum

• Zokora, Malouda ve Janko'yu kadroya almayan Hami mi? Başkan istemiş olabilir mi?
        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Zokora, Malouda ve Janko'yu kadroya almayan Hami mi? Başkan istemiş olabilir mi?
          pislig tv muhabir can yağmuryağdı dün kü açıklmasında..zokoranın verilen izinden geç geldiği için malouda ve jankonun ise sakatlığı bulunduğu için oynamayacağını söyledi net bilgi yayalım

Yorum

• Geçen hafta Malouda başkan istedi diye oynadı lafları dolanıyordu bu seferde başkan istemediği için kadroya alınmadı lafları dolanıyor. Benim için iksinin de doğru olmadığına yorulması gereken bir durum bu. Ayrıca Malouda'nın olmaması bu maçta takımın daha çok koşacağı anlamına gelir ki bu en çok ihtiyacımız olan şey. Malouda uyuşturucu iğne etkisi yaratıyor takımda.Hakemden yana büyük bir sıkıntı olmazsa kötü oynamayız ama yenebilecek kadar olur mu bilmiyorum.

Yorum

• Zor duruyorum yerimde. Az önce ilk maçın sonundaki görüntüleri izledim daha çok gerildim. Valla stadda seyircinin Allah yardımcısı olsun.

Yorum

• Zokora bu maçın 11'inde olmalıydı. Bu maçı oynayıp geçtikten sonra ceza kesilmeliydi. Hiçbir ceza bizim bu köpeklere yenilmemizden daha acı olamaz...Hami hoca inşallah her alternatifi değerlendirmiştir...
                2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• Maçı 2-0 kazanıcaz..
                  #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• İlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Zokora bu maçın 11'inde olmalıydı. Bu maçı oynayıp geçtikten sonra ceza kesilmeliydi. Hiçbir ceza bizim bu köpeklere yenilmemizden daha acı olamaz...Hami hoca inşallah her alternatifi değerlendirmiştir...
                    sene sonu acilen yollanmalı bu herif ama sene sonuna kadar da faydanlanmakta yarar var...

Yorum

• şu anda istenmeyen adam durumundaki zokora ve malouda ilk yarıdaki fenerbahçe maçının kahramanlarıydı.orta sahada çok iyi direnç koymuşlardı.yine muhalefet eden çıkacaktır ama gerçek böyle...ne olura olsun zokora uyumlu bir futbolcu.5 kişilik yabancı kadrosuyla çıkma saçmalığında bulunmaz umarım hami...
                      İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
                      -------------
                      Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• http://www.sporx.com/futbol/superlig...SXHBQ373328SXQ böyle bir hazırlık mı var ?
                        İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
                        -------------
                        Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• bu maçta görün bakın taraftar ne kadar ateşli olacak,nedeni sadece fener macı degil,trabzonda bu maç için giden binlerce gurbetçi taraftarımız var,umarım evlerine mutlu dönecekler
                          @zafercalikoglu
                          @trabzonspor

Yorum

• Boss--Yumlu--Aykut--Akbaş //// gökhan--bekir--kadlec--caner .. bizim solbekte onlarında göbekte sıkıntısı var. Ama en zayıf yerimiz malesef santrafor..
                            forveti hiç yazmayalım.. Çok kompakt yardımlaşarak oynamalıyız. rakibi sürekli baskı altında tutmalıyız. Savunma göbekleri en zayıf yerleri ve en güçlü bölgeleri ise kanatları..
                            İyi olmak kolaydır, zor olan adil olmaktır. En mükemmel adalet ise Vicdandır. // Victor Hugo

Yorum

• İlk olarak yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              şu anda istenmeyen adam durumundaki zokora ve malouda ilk yarıdaki fenerbahçe maçının kahramanlarıydı.orta sahada çok iyi direnç koymuşlardı.yine muhalefet eden çıkacaktır ama gerçek böyle...ne olura olsun zokora uyumlu bir futbolcu.5 kişilik yabancı kadrosuyla çıkma saçmalığında bulunmaz umarım hami...
                              Ya Janko yu ya da Zokora yı mutlaka kadroya almalıydı. Zaten yedekler tam bir faciaaa..
                              İyi olmak kolaydır, zor olan adil olmaktır. En mükemmel adalet ise Vicdandır. // Victor Hugo

Yorum

• Bamba yok bu kez bakalim kim maçi ilk dakikalarda bitirecek bizim için
                                Ibrahim Haciosmanoglu "Allah benim ömrümden alsın Başbakana versin"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X