Trabzonspor 0 -3 şikebahçe | STSL 24. Hafta | Hükmen
Daraltma
X
-
90 dk bitsede sonuç aynı olacaktı
sorun maçın katli, bundan sonra hep böyle mi olcak
adalet sağlanmayacak@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCUYorum
-
Yorum
-
Maalesef o tarafina kimse bakmayacak. Volkan alkis tutmayalim eyvallah ama hakkimizi calan siyasilere neden alkis tutuyoruz?İlk olarak emre duman tarafından gönderildiTaraftara laf eden bukelamunlar o hakkı alamayan ve piskolojisi bozulan iyice asileşen taraftarımıza laf uzatan haysiyetsizler siz ne istiyordunuz volkana alkış canere emreye alkış bunumu bekliyordunuz cahil olmayın bunları olacagını çoluk cocuk biliyor varsın 0-3 hükmen yenilek amaç neden yediğimiz ve neler bunlara yol açtı kıtmısınız siz?
Yildirim Demirören ve TFF'si hakkimizi caldi ne yaptik?
..İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...Yorum
-
Bu saatten sonra futbolun bir anlmi yok.Sonucu belli bir ligde her sene kendimizi avutmaya calisiyoruz.Bu mac birseylerin baslangici olmali ve adalet yerini bulana kadar eylemler yapmaliyiz.Tebrikler! Yüzüme güzel bir yumruk attın. Ama şunu bil ki fikrim hiç acımadı.Yorum
-
aynen katılıyorum.Hala maçın tatil edilmesine takılanlar var bu ve bundan öncekiler zaten asla oynanmamalıydı! Adaletin olmadıgı yerde anarşi başlar bu her yerde böyledir. Gururlu insanlar şayet hakları gasp ediliyorsa bunu en sert biçimde gösterir fakat Bizdeki sorun mental tepki vermeyi beceremiyoruz sorun bu!
En azından bu maçı öyle bir konuma getirmeliydik ki herifler rezil olmalıydılar taraftarlar eşliğinde bizim takım maçtan çekilmeliydi ve biz şikecilerle oynamayız denmeliydi!
Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk
bu küçük hesapları bırakın işler masa başında bitiyor artık. adamları sahadan çıkarmasan ne olacak....Yorum
-
Yargının montaj olduğu bir adalet sisteminde şike yargılanmasının hükmü geçersiz.. .
UEFA bi şey yapmazsa ....
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover
Yorum
-
Yetmez. Yarın valiyi başkanı o şehirden kovmak, sonra da seçimlerde üç partiye birden ders vermek lazımYorum
-
3 temmuz sürecinde tek madur olan biziz.işi yapanlar karlı bütün zararı biz çekiyoruz.3-5 sene daha kendimize gelemeyiz.zaten yenilcektik.tatil oldu belki uefanın dikkati tatille buraya çekilebilirYorum
-
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum